Bende pesinciyim.....
MEMSA Mensa Mensucat
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Şirketimize telefon faturasının kabarık gelmemesi için, PEŞİN cilerin listesini yapalım. EMEL hanımı yormayalım !!!!! Zaten ararsada MUHATTABIM değilsin cevabını alacak
1) exitus123
2) hakimbayram
3) karot43
4) anarat
5) çirkinn
6) siname
7) andiç75
8) tutik
Yorum
-
kesin öyle bir durum var gibi,ben alo deyince kapattılar zaten...exitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkarot abi teyit etmek için çaldırıyolardır

))alo,lan fıyık...
AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE
Yorum
-
Benide unutmayın ANDİÇ kardaşımın yanında yer alayım..ŞAH ta yazabilirsinexitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterŞirketimize telefon faturasının kabarık gelmemesi için, PEŞİN cilerin listesini yapalım. EMEL hanımı yormayalım !!!!! Zaten ararsada MUHATTABIM değilsin cevabını alacak
1) exitus123
2) hakimbayram
3) karot43
4) anarat
5) çirkinn
6) siname
7) andiç75
Yorum
-
[QUOTE=exitus123;532572]Şirketimize telefon faturasının kabarık gelmemesi için, PEŞİN cilerin listesini yapalım. EMEL hanımı yormayalım !!!!! Zaten ararsada MUHATTABIM değilsin cevabını alacak
1) exitus123
2) hakimbayram
3) karot43
4) anarat
5) çirkinn
6) siname
7) andiç75
8) tutik
9)şahAV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE
Yorum
-
...
[QUOTE=karot43;532597]exitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterŞirketimize telefon faturasının kabarık gelmemesi için, PEŞİN cilerin listesini yapalım. EMEL hanımı yormayalım !!!!! Zaten ararsada MUHATTABIM değilsin cevabını alacak
1) exitus123
2) hakimbayram
3) karot43
4) anarat
5) çirkinn
6) siname
7) andiç75
8) tutik
9) şah(eagle)
Yorum
-
Faiğ piyasadan OGK öncesi 8 milyon hisse topladığında en fazla 0.37 görmüştü. En fazla 2.960 milyon TL harcamıştır... Şimdi o hisseler 9 ARALIK ta lazım, bu yüzdende satmayı göze alamaz... KY örgütlendi, faiğin ensesinde
Daha hisse alıp ne yapacak.. Alacağı parayı bence bize vermesi kendi için mantıklıdır.. 0.46 hayal edenler boşuna rüya görüyor....
Niye hisse toplasın ki, sermaye azaltım artırımıyla parası olan hissem değer kaybetmesin diye faiğin cebeni para koyacak... Faiğ hisse toplayarak bu sıcak parayı azaltır mı???
Bence hisse 0.28-0.30 bandında sermaye azaltım artırıma girecektir.. (YTD)
Parası olan kar açıklayan şirketlere baksınlar.... riski seviyorum diyenlere MEMSA her zaman alım fırsatı verir
Yorum
-
pazartesi buluruz, komşu köylerdekilerde var...
cirkinn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterheralde 89 u bulacaz
Yorum
Yorum