benim para peşin olsun aramayın lütfen vâtler karnım toktur bu böyle biline taksit isteyen yaptırabilir ama faik kapıma kadar gelirse başka lütfen telefonla rahatsız etmeyin
MEMSA Mensa Mensucat
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Zaten ilk toplantıya gitmiştik, masraflarımızda var, faiğ gelir memleketimize, derdini anlatır, dinleriz...... Salladığı vaatleri çok dinledik
SONUÇ: Avucunu yalar döner.... Memleketimin havasını alır...
PEŞİN
ciyimsiname Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbenim para peşin olsun aramayın lütfen vâtler karnım toktur bu böyle biline taksit isteyen yaptırabilir ama faik kapıma kadar gelirse başka lütfen telefonla rahatsız etmeyin
Yorum
-
beni unutmayın,bende peşin isterim....siname Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbenim para peşin olsun aramayın lütfen vâtler karnım toktur bu böyle biline taksit isteyen yaptırabilir ama faik kapıma kadar gelirse başka lütfen telefonla rahatsız etmeyin
))büyüdük artık,masal çağını çok olduk geçireli...
))
AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE
Yorum
-
2) hakimbayramexitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterŞirketimize telefon faturasına kabarık gelmemesi için, PEŞİN cilerin listesini yapalım
EMEL hanımı yormayalım !!!!! Zaten ararsada MUHATTABIM değilsin cevabını alacak 
1) exitus123
Yorum
-
3)anarat elazıglıexitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterŞirketimize telefon faturasına kabarık gelmemesi için, PEŞİN cilerin listesini yapalım. EMEL hanımı yormayalım !!!!! Zaten ararsada MUHATTABIM değilsin cevabını alacak
1) exitus123
2) hakimbayram
Yorum
-
faik deseki 10lira için 15 verecem su çeki kabul edin inanki vermem cunki bunların ne halt oldukları genel kurulda verdikleri sözden belli .nokta
şimdi faik bu paraları ödermi isterse öder belki ödeme sürecinde hısse 47 yi gecebilir geçsin ayrılmak isteyenlerde bu fırsattan yararlanır ben herzaman diyorum ben faik olsam( rabbim benzetmesin) bedelliden gelecek paranın yanında bize ödeyecegi 5-6 milyon ne ki ayrılanlar hısseye girermiş taktir kişinindir ancak faik bu hısse alanlarıda oyuna getirir alan kurtulabiliyorsa kurtulur siz yılan olan bir delige parmagınızı 2.kez sokarmısınız ?
ister paramı versin vermesin ben iki cihandada hakkımı helal etmiyorum yalvarsa bile hakkımı helal edersem serefsizim .buda son nokta
Yorum
-
-
exitus123,Şirketimize telefon faturasına kabarık gelmemesi için, PEŞİN cilerin listesini yapalım. EMEL hanımı yormayalım !!!!! Zaten ararsada MUHATTABIM değilsin cevabını alacak
1) exitus123
2) hakimbayram
3)karot43
4)anarat
5)çirkinnAV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE
Yorum
-
6)sinamekarot43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterexitus123,Şirketimize telefon faturasına kabarık gelmemesi için, PEŞİN cilerin listesini yapalım. EMEL hanımı yormayalım !!!!! Zaten ararsada MUHATTABIM değilsin cevabını alacak
1) exitus123
2) hakimbayram
3)karot43
4)anarat
5)çirkinn
Yorum
-
Şirketimize telefon faturasının kabarık gelmemesi için, PEŞİN cilerin listesini yapalım. EMEL hanımı yormayalım !!!!! Zaten ararsada MUHATTABIM değilsin cevabını alacak
1) exitus123
2) hakimbayram
3) karot43
4) anarat
5) çirkinn
6) siname
7) andiç75
Yorum
Yorum