Mur@t ERİŞKİN'le Analiz....

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • derya
    Yasaklı
    • 14 Ocak 2008
    • 177

vakko 0,79 dan aldım bedelsiz den faydalanmak için 1 ytl üzerine atacak gibi duran güzel bir senet

Yorum

• derya
      Yasaklı
      • 14 Ocak 2008
      • 177

slm murat erişkin silver için ne düşünüyorsunuz 0,91 den kapattı güzel fiyattan kapattı satışları 0,87 seviyelerine kadar devam etti ve 0,87 lerden satışlar bitt ve yukarı dönüş başladı 0,91 kapanış yaptı işlem hacmi de artış oldu ne diyorsunuz yarın için

Yorum

• derya
        Yasaklı
        • 14 Ocak 2008
        • 177

Menderes ile ilgili olarak zarar görmüş arkadaşların çizdikleri karamsar tabloyu yansıtan veri piyasa değeri.
        Bu değeri ettiğine dair bir kanaat oluşturmuş ki, fiyatıda burada.
        Fakat tam da BY'(ler)in istediği bir durum.
        KY'nin uzak durduğu ve ölü fiyatında.
        Örneğin 1.000.lot Menderes alıyorsun ve karşılığında 380.YTL. ödüyorsun.
        Yani bu parayı neye ermiyoruz ki?
        Küçük bir miktar alıp ta bir tarafa koysak kime ne?
        Ekmek istemiyor, su istemiyor.
        Bilmem anlatabiliyor muyum?
        Takibe de gerek yok.
        Birgün gelip te nominal değerini yakaladığında...
        Kaldı ki defter değeri nominalin epey üzerinde.
        Ne diyorlar Tut....Biriktir...gibi geliyor bana...

Yorum

• Mur@T_ERISKIN
          Bağımlı
          • 05 Temmuz 2007
          • 1019

derya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          slm murat erişkin silver için ne düşünüyorsunuz 0,91 den kapattı güzel fiyattan kapattı satışları 0,87 seviyelerine kadar devam etti ve 0,87 lerden satışlar bitt ve yukarı dönüş başladı 0,91 kapanış yaptı işlem hacmi de artış oldu ne diyorsunuz yarın için
          Daha önceki sayfalarda da yazdığım gibi 0,91 - 0,94 ve 1 YTL dirençleri. Bu seviyeler hacimli geçilirse önü açılacaktır. Yarın için 0,91 direncini geçmeye çalışacaktır. Eğer alttan alanların satışları gelmez ise yeni alımlarla 0,94 seviyesi görülebilir.

vakko 0,79 dan aldım bedelsiz den faydalanmak için 1 ytl üzerine atacak gibi duran güzel bir senet
          Sn. derya güzel bir hisseyi güzel fiyatlardan yakalmışsınız. Şimdiden hayırlı olsun.

Yorum

• yasamuis
            Katılımcı
            • 23 Ocak 2008
            • 94

hocam enkayı bu gün yorumladınız biliyorum ama sorum şu olacak bu gevşeme nereye kadar sürer destek noktaları veya en güçlü desteği kaçta acaba teşekkürler

Yorum

• ARAGONN
              Tecrübeli
              • 11 Mayıs 2008
              • 321

Hocam IHEVA yeni bir kanala girdimi? Beklentisi halen büyük sanırım
              HERKES ÖLÜR AMA HERKES YAŞAMAZ

Yorum

• gdzy
                Yeni üye
                • 10 Haziran 2008
                • 29

Hocam ipmatı bi yorumlar mısınız?teşekkürler

Yorum

• Mur@T_ERISKIN
                  Bağımlı
                  • 05 Temmuz 2007
                  • 1019

Menderes ile ilgili olarak zarar görmüş arkadaşların çizdikleri karamsar tabloyu yansıtan veri piyasa değeri.
                  Bu değeri ettiğine dair bir kanaat oluşturmuş ki, fiyatıda burada.
                  Fakat tam da BY'(ler)in istediği bir durum.
                  KY'nin uzak durduğu ve ölü fiyatında.
                  Örneğin 1.000.lot Menderes alıyorsun ve karşılığında 380.YTL. ödüyorsun.
                  Yani bu parayı neye ermiyoruz ki?
                  Küçük bir miktar alıp ta bir tarafa koysak kime ne?
                  Ekmek istemiyor, su istemiyor.
                  Bilmem anlatabiliyor muyum?
                  Takibe de gerek yok.
                  Birgün gelip te nominal değerini yakaladığında...
                  Kaldı ki defter değeri nominalin epey üzerinde.
                  Ne diyorlar Tut....Biriktir...gibi geliyor bana...

Sayın derya yukarıda yazdığınız düşüncenizin öncelikle benim yatırım anlayışıma ters olduğunu belirtmek isterim.

Bu borsada hergün onlarca hisse % 5'in hatta %10'un üzerinde kazandırıyor. Her ay Onlarca hisse %20 - 30 değer kazanıyor. Bu kadar temel ve teknik açıdan hisse duruyorken neden sadece ucuz diye geleceği tereddütlerle dolu bir şirkete paramı bağlayayım ki? Para kolay kazanılmıyor ama çok çabuk kaybedilebiliyor. Menderesi bana 0,56 seviyesindeyken de sormuşlardı. O zaman da teknik olarak çok güzeldi. Fakat sonuç ortada. Bir üç ay sonra 0,25 fiyata düşmeyeceğini nereden biliyorsunuz? Ben okan tekstilde 1 YTL'lerin üzerinde işlem yaptığımı bilirim. Şu anda fiyatı 0,25 YTL. Bir zamanlar arat vardı. 2 YTL fiyatlardan düşmeye başladı. 0,15 gibi komik rakamlardan borsadan silindi gitti. Büyük Yatırımcının istediği bir durumsa niçin takaslarında bir topluluk belirtisi yada bir gram alım yok?

Sizlere burada söylüyorum ki iki yıl sonra eğer burada olursanız, bir iş C'nin, bir enka'nın, bir AGYO'nun, SNGYO'nun bu seviyelerinden yapılan yatırımlarında bile Menderes'ten daha fazla kazandıracağını tahmin ediyorum. 380 YTL ile 1000 lot menderes alacağıma giderim 300 lot AGYO alırım. En azından 2,2 ortalama ile 20 milyona yakın mal toplamış bir İsmail Tarman var arkasında. Elbet bir gün hisseyi yukarıya taşıyacaktır.

Sizlere son sözüm Hisse ile Evlenmeyin. Ben zamanında hisseler ile çok evlilik yaptım ve hiç faydasını görmedim. Eğer evlilik yapacaksanız da kusuru olmayan sizi uzun süre idare edebilecek bir hisse ile evlilik yapın. Tabi ara ara ayrılıklar yaşayıp kaçamaklar yapmayı da unutmayın.:36_1_13:

Hepinize bol kazançlar.

Yorum

• derya
                    Yasaklı
                    • 14 Ocak 2008
                    • 177

hangi hisseyi tercih edersin agyo güzel geliyor bana da bu seviyelerden alınırmı birde bende ECZYT VAR O NASIL BEKLENİRMİ UZUN VADEDE MNDRS TEN DAHA İYİMİ ECZYT

ECİLC O NASIL 1,35 SEVİYELERDE 4 YTL DEFTER DEĞERİ VAR ALINABİLİRMİ KARLI BİR ŞİRKET ECZYT VE ECİLC

Yorum

• yasamuis
                      Katılımcı
                      • 23 Ocak 2008
                      • 94

yasamuis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      hocam enkayı bu gün yorumladınız biliyorum ama sorum şu olacak bu gevşeme nereye kadar sürer destek noktaları veya en güçlü desteği kaçta acaba teşekkürler
                      hocam bir yorum alabilirmiyim.

Yorum

• Mur@T_ERISKIN
                        Bağımlı
                        • 05 Temmuz 2007
                        • 1019

hangi hisseyi tercih edersin agyo güzel geliyor bana da bu seviyelerden alınırmı birde bende ECZYT VAR O NASIL BEKLENİRMİ UZUN VADEDE MNDRS TEN DAHA İYİMİ ECZYT

ECİLC O NASIL 1,35 SEVİYELERDE 4 YTL DEFTER DEĞERİ VAR ALINABİLİRMİ KARLI BİR ŞİRKET ECZYT VE ECİLC

İşte sn. derya. Olay bu Daha bugün %200 bedelsiz vermiş. 182 milyon sermayesi, 1 milyar 687 milyon özsermayesi var. Şu durumda bile daha %150 civarı bedelsiz potansiyeli mevcut. ECILC orta ve uzun vade kazandıracak bir hisse. Kısa vadede 1,3 seviyesine gevşemesi muhtemel. Ama kanal direncini kırarsa yeni bir trend başlar. Şu anda ECILC'ı da takip listeme ekliyorum.

ECZYT, temel anlamda ecilc kadar olmasa da teknik güzelliği ile o da yukarı hareket için gün sayıyor. 2,3 seviyesi ilk önemli yatay ve kanal direnci. Geçildiği takdirde yukarı hareketi başlar. Pozisyon açılabilir. Bu hisseyi de kısa ve orta vade takip listeme alıyorum.

Yorum

• Mur@T_ERISKIN
                          Bağımlı
                          • 05 Temmuz 2007
                          • 1019

yasamuis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          hocam bir yorum alabilirmiyim.
                          12,6 seviyesine kadar bir geri çekilme yaşanabilir. Bu hisseye hergün bakacaksanız bence bekletmeyin derim. Kısa vade kazandıracak daha güzel oyuncu hisseleri mevcut.

Yorum

• Mur@T_ERISKIN
                            Bağımlı
                            • 05 Temmuz 2007
                            • 1019

gdzy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            Hocam ipmatı bi yorumlar mısınız?teşekkürler
                            İpek Matbacılığı birkaç sayfa önce dün yada bugün yorumladım. Teknik olarak güzel. Bedelli öncesi veya sonra yukarı hareket edebilir. Ama tekrar ediyorum %200 bedellisi var. Yani 1000 adet hisseniz varsa 2000 YTL para yatırmanız gerekecek bedelli günü.

Yorum

• Mur@T_ERISKIN
                              Bağımlı
                              • 05 Temmuz 2007
                              • 1019

ARAGONN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              Hocam IHEVA yeni bir kanala girdimi? Beklentisi halen büyük sanırım
                              3,8 üzerine kendini atarsa 4 YTL üzeri hareket gerçekleşebilir. Bence bu seviyelerden risk almaya değmez. Günlük düşünülebilir.

Yorum

• yasamuis
                                Katılımcı
                                • 23 Ocak 2008
                                • 94

Mur@T_ERISKIN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                12,6 seviyesine kadar bir geri çekilme yaşanabilir. Bu hisseye hergün bakacaksanız bence bekletmeyin derim. Kısa vade kazandıracak daha güzel oyuncu hisseleri mevcut.
                                teşekkürler hocam

Yorum

Working...
                                X

Debug Information