Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Zincir emir nedir?
"Bekliyor" ya da "Borsada" durumunda olan bir emrinizi veya yeni vereceğiniz bir emrinizi ana emir olarak tanımlayıp; bu emrin gerçekleşmesi durumunda işleme konulmak üzere bir seferde 3 adet zincir emir ekleyebilirsiniz. Zincir emirleri olan bir emre daha sonra tekrar zincir emir ekleyebilirsiniz.
Ana emrinizin sizin tarafınızdan iptal edilmesi ya da borsada gerçekleşmemesi durumunda zincir emirleriniz de otomatik olarak iptal edilir.
Zincir emrinizin borsaya gönderilebilmesi için ana emrinizin tamamının gerçekleşmiş olması gerekir.
Ana emriniz gerçekleşinceye kadar zincir emirlerinize herhangi bir bakiye kontrolü yapılmamaktadır. Bakiye kontrolü yapıldıktan sonra bakiyenizin yeterli olmaması durumunda zincir emriniz borsaya bildirilmez ve iptal olur.
hmmm su mesele
İnsanı yaratmak mı tanrının büyük hatasıydı;
tanrıyı yaratmak mı insanın büyük hatasıydı ?
Zincir emir nedir?
"Bekliyor" ya da "Borsada" durumunda olan bir emrinizi veya yeni vereceğiniz bir emrinizi ana emir olarak tanımlayıp; bu emrin gerçekleşmesi durumunda işleme konulmak üzere bir seferde 3 adet zincir emir ekleyebilirsiniz. Zincir emirleri olan bir emre daha sonra tekrar zincir emir ekleyebilirsiniz.
Ana emrinizin sizin tarafınızdan iptal edilmesi ya da borsada gerçekleşmemesi durumunda zincir emirleriniz de otomatik olarak iptal edilir.
Zincir emrinizin borsaya gönderilebilmesi için ana emrinizin tamamının gerçekleşmiş olması gerekir.
Ana emriniz gerçekleşinceye kadar zincir emirlerinize herhangi bir bakiye kontrolü yapılmamaktadır. Bakiye kontrolü yapıldıktan sonra bakiyenizin yeterli olmaması durumunda zincir emriniz borsaya bildirilmez ve iptal olur.
hmmm su mesele
SEN SEN OL '' MUTLU İKEN SÖZ... ÜZGÜN İKEN CEVAP... ÖFKELİ İKEN DE KARAR VERME..!!
İlk yazdığın emir ana emir oluyor. O gerçekleştiği taktirde sisteme girilmek üzere ek emirler yazabiliyorsun. Bunlara zincir emir deniyor. Özellikle sürekli ekran başında olamayacağın durumlarda ya da çok hızlı işlem yapman gereken durumlarda oldukça faydalı bir uygulama.
Örneğin ben IPEKE için 2.87 ye satış emri yazdım, ana emir bu.
Ana emir gerçekleşince sistem otomatik olarak zincirin ilk halkasını devreye sokar. Diyelim ki bu da gerçekleşti, şayet varsa 3. 4. 5.... emirler sırayla devreye girer.
Zincir emir aynı hisse ile sınırlı değil. Zincir emirde örneğin Akbank sat, Ereğli al gibi farklı hisseler de olabilir.
Bu işler çok konuşmakla olsaydı en çok parayı kaynanam kazanırdı!
Başganım TRT vs de bu kafada dizi yapacak adam yok bence..
O üçüncü konu fazla derin bir konu.. Ben Temel'den yardım alayım..
Temel, Orhan Pamuk’a gider, kitap yazmak istediğini söyler. Yardım ister.
Orhan Pamuk der ki - Bu ülkede erotizm,sansasyon ve asalet pirim yapar, kitabına buna göre isim bul der.Temel bir müddet sonra gelir ve kitabın ismini Temel gururla…
“KONTESi KiM SEY ETTi??”
Orhan Pamuk ;- bravo der. Yalnız başlığa bi de din teması ekle.
Temel düşünür ve 3 ay sonra tekrar gelir ve kitabın ismi…
ALLAH ALLAH.. KONTESi KiM SEY ETTi??
Yorum