Cafe Borsa & Muhabbet
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Topumuz palanın bahçeye kaçtı, kesecek heralde :(
aok75 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHah gelmiş muhteşem egolu hesap makinesi.
SEN SEN OL '' MUTLU İKEN SÖZ... ÜZGÜN İKEN CEVAP... ÖFKELİ İKEN DE KARAR VERME..!!
Yorum
-
radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterşimdi 84 verdim
ABV
Benim acelem yok, hamsi daha yeni oynamaya başladı.
Bu işler çok konuşmakla olsaydı en çok parayı kaynanam kazanırdı!
Yorum
-
Pala cuma günlerini hiç sevmiyor.alpbike Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTopumuz palanın bahçeye kaçtı, kesecek heralde :(
ROYAL lerimi biraz erken elden çıkartmışım.
Yorum
-
Benim cemaat kağıtları cuma yı sever, gün boyu düşse de kapanışa doğru bir teselli verir, duasız yollamazlar beni tatile
aok75 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterPala cuma günlerini hiç sevmiyor.
SEN SEN OL '' MUTLU İKEN SÖZ... ÜZGÜN İKEN CEVAP... ÖFKELİ İKEN DE KARAR VERME..!!
Yorum
-
aok75 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterPala cuma günlerini hiç sevmiyor.
Kaçtan vermiştin?Bu işler çok konuşmakla olsaydı en çok parayı kaynanam kazanırdı!
Yorum
-
2,90 dan ortalama ile almıştım, 3,10 ortalama ile satmıştım.detan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKaçtan vermiştin?
Yorum
-
spor toto oyna başkan iyi para veriyor, hem sallamada da uzmansınayhan53 Nickli Üyeden Alıntı23 nisana sonu farklı biten rakamlarla 4 bilet almıştım amorti bile çıkmamış

Geçen hafta
15 BİLEN 1 ADET 542.430,66 TL,
14 BİLEN 18 ADET 8.435,03 TL,
13 BİLEN 188 ADET 807,61 TL,
12 BİLEN 1.656 ADET 114,61 TL İKRAMİYE KAZANDILAR,SEN SEN OL '' MUTLU İKEN SÖZ... ÜZGÜN İKEN CEVAP... ÖFKELİ İKEN DE KARAR VERME..!!
Yorum
-
Bu arada muhteşem değil, süper ego

Başkan siler nasıl olsa bu mesajı
aok75 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHah gelmiş muhteşem egolu hesap makinesi.
Last edited by ayhan53; 25 Nisan 2014, 10:16. Sebep: o okşatmayı seviyo:) okşayanı çok olunca herkes okşatır:)SEN SEN OL '' MUTLU İKEN SÖZ... ÜZGÜN İKEN CEVAP... ÖFKELİ İKEN DE KARAR VERME..!!
Yorum
-
Benim hesap makinesi güneş enerjisiyle çalışıyor, bugün hava bulutlu ama bir ara -%1,31 görür gibi oldum, -%0,31 de olabilir. Dur bir güneş çıksın tam bakam
detox Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterarkadaşlar selam..alpbike bugün senin hasap makinası neler söylüyor..yoksa hala hesaplıyor mu?
Yorum
Yorum