detox Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Cafe Borsa & Muhabbet
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
jack russell, beaglle, spanialcooker bu konuda çok başarılılardetan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterİlk teması kurmakta çok kolaylık sağlıyor. Özellikle köpek gezdiren kadınlarla. Senin köpeğin cinsi, benim köpeğin maması falan derken bir yakınlık doğuyor. Ve sonra.....
test sürüşlerini gayet iyi tamamlıyorlar..... dı:( artık bizim yuları tutup gezdiriyorlar
köpeklerin ahı tutmuş anlaşılan
if anything can't be fixed, it won't
Yorum
-
Ve sonra... Çiftleşmeye.detan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterİlk teması kurmakta çok kolaylık sağlıyor. Özellikle köpek gezdiren kadınlarla. Senin köpeğin cinsi, benim köpeğin maması falan derken bir yakınlık doğuyor. Ve sonra.....

Yorum
-
bence 3 tane yeter...4 cü de hatunu boşamayı düşünüyorumdetan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSansürcü başkan görünmüyor. O gelmeden bir tane daha koyalım mı?

Yorum
-
allahtan başkan geliyorda vaz geçiyorumdetox Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbence 3 tane yeter...4 cü de hatunu boşamayı düşünüyorum
Yorum
-
bir ara 2023 de görüşmek üzere demişti ???ayhan53 Nickli Üyeden Alıntıhttp://forum.keyborsa.com/member.php/6358-tyanali
tyanalşiye ne yaptınız söyleyin bakayım adam 3 gündür yok ortalıktaif anything can't be fixed, it won't
Yorum
-
ayhan53 Nickli Üyeden Alıntıhttp://forum.keyborsa.com/member.php/6358-tyanali
tyanalşiye ne yaptınız söyleyin bakayım adam 3 gündür yok ortalıkta
Biz masumuz.
Gerçekten bizden kaynaklanan bir şey olmadı. Diğer modlarla bir sorun olduysa bilemem.
Aslında iyi çocuk ama beynini kötü yıkamışlar.Bu işler çok konuşmakla olsaydı en çok parayı kaynanam kazanırdı!
Yorum
-
Bu arada detox ustadimin avatari bende duzgun gorunmuyor..detox Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterjack russell, beaglle, spanialcooker bu konuda çok başarılılar
test sürüşlerini gayet iyi tamamlıyorlar..... dı:( artık bizim yuları tutup gezdiriyorlar
köpeklerin ahı tutmuş anlaşılan
Benden de tum dostlara iyi geceler..
Yarin gorusmek uzere..
Yorum
-
değiştireyim dedim..kaybolduanti panik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBu arada detox ustadimin avatari bende duzgun gorunmuyor..
Benden de tum dostlara iyi geceler..
Yarin gorusmek uzere..

başkanınki bulaşıcı galiba
Yorum
Yorum