Cafe Borsa & Muhabbet
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Aç karnamı, tok karnamı? onu de bari...
Bunu fitil mi yapıyorduk, oralmı alıyorduk?
Artı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHer gün prospektüs mü yazacaz yav, iş aldık başımıza
SEN SEN OL '' MUTLU İKEN SÖZ... ÜZGÜN İKEN CEVAP... ÖFKELİ İKEN DE KARAR VERME..!!
Yorum
-
Günaydın Cemiyet...
Gününüz güzel ve keyifli olsun...

Doğaya ‘bağ’layan rota
Trakya Kalkınma Ajansı’nın desteğiyle hayata geçirilen Trakya Bağ Rotası gezileri katılımcıları doğayla buluşturmanın, yerel lezzetleri tatmalarını sağlamasının yanı sıra yeni yatırım ve iş fikirleri konusunda da ilham veriyor

http://www.dunya.com/dogaya-baglayan-rota-225518h.htm
Yorum
-
kontrol paneli kendi kontrol sistemini geliştirmiş işteayhan53 Nickli Üyeden Alıntıbizim modlar teknik meseleler yerine kişisel meseleler üzerinde duruyorlar

kişsel emselelerle elit forum olmak zor iş.
ha sende mod değilmisin diyecen anasını sattığımın editör kontrol paneline söz geçiremiyom

yakında uyarılar şu şekilde olur;
-değişiklik yapmayı gerçekten istiyormusun? bak bir daha düşün
-aman dikkat et yine bir yerlerimi bozacaksın
-yapma allahını seversen yapma
-enter a basma..bak basma..ulen basma demedik mi
if anything can't be fixed, it won't
Yorum
-
yavaşşşşşşşşşşşşşşşş sürtyanali Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösternefessiz süreyim mi

drama filmine dönsün mü burası 

Yorum
-
detox Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbrent te 110.05 shortları koruyorum.biraz önce 109.75 den ek short açtım sl u 110.25 de
Bol şanslar...
Geçenlerde yine yazmıştım; petrolde çok güzel fırsatlar oluşuyor, gün içi volatilite çok yüksek. Doğru pozisyon yakalanırsa abat eder, yanlış zamanda girilirse berbat eder.
Bu işler çok konuşmakla olsaydı en çok parayı kaynanam kazanırdı!
Yorum
-
detox Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbrent te 110.05 shortları koruyorum.biraz önce 109.75 den ek short açtım sl u 110.25 de
Yorum
-
forex te haziran vade..şuan 109.60 anlıklar da olay farklıtyanali Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

if anything can't be fixed, it won't
Yorum
Yorum