Selamlar, herkese bereketli kazançlar.
Cafe Borsa & Muhabbet
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Selamlar abim.detox Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGünaydın arkadaşlar, güzel birgün olması dileğimle...
Bu gün piyasa beklentin nedir? Yani sence kapanışımız kırmızı mı yeşil mi olacak?
Çok zor sorulardan başlamayayım dedim.
Yorum
-
aok75 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSelamlar abim.
Bu gün piyasa beklentin nedir? Yani sence kapanışımız kırmızı mı yeşil mi olacak?
Çok zor sorulardan başlamayayım dedim.
yatayda kalırız herhalde???
if anything can't be fixed, it won't
Yorum
-
durum benim açımdan da budur...o malum ayyaş, forum kapatma makinesi ..senin topiğine bile girmeyenden ne rahatsız olursun anlamadım ???detan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterForumun sahibi adaletli ise sorun yaratanları ayıklar, kalanlarla yola devam eder. Yok bunu yapamam diyorsa tercih hakkı bizim olur. Zaten Ayhan arkadaşımızın hatırına buradayız. Tek çekindiğim şey onu üzmek.
zaten burada olduğunu bilmek bile itici, hiç yazasım yok !
Yorum
-
kademeleri kontrol ediyorlar herhalde?? yukarı çekince kaç balık aşagı çekince kaç alık geliyor diye bakıyorlar..sonra yine kendileri çalar kendileri söylerayhan53 Nickli Üyeden Alıntıdünkü gibi sabah yukarı sonra aşağı muhabbeti gelebilir.
spot açılış 89.100 civarı olursa ve 88.800ü kırmazsa tekrar yukarı alır gibi duruyor?
if anything can't be fixed, it won't
Yorum
-
günaydın arkadaşlar
dün akşam epey yaramazlık etmişiniz desturrr
noldu yawww tadımız bozulmasın 2 hasta arasında bile olsa 2 çızık attımya çalışıoz
sailim kafayla serin kanlı düşünelim sonra karar verelim
duydunmu REALİST
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
Yok ben her an online yim ve tüm yazıları okuyorum.
Biraz gergin bir insan olduğumdan kabilenin selameti açısından bu aralar fazla yazmıyorum.
aok75 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDün online değildi o yüzden şimdi yazayım, tebrikler alpbike. Güzel tahmin yapmışsın.
SEN SEN OL '' MUTLU İKEN SÖZ... ÜZGÜN İKEN CEVAP... ÖFKELİ İKEN DE KARAR VERME..!!
Yorum
-
ayhan53 Nickli Üyeden Alıntıfitch, "en büyük aşağı yönlü risk çin ve hindistan'da ancak rusya ve türkiye için de riskler arttı"
FİTCH, "GELİŞMEKTE OLAN PİYASA BANKALARI İÇİN ZOR BİR YIL OLACAK"
istermisin FİÇ te not düşürsün yerinimi hazırlıyor
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
kararsizlik devam ediyor gibi bi yöne yıkamadilar daha insanlari ama sorttan cikip longa binen sayisi epey fazla bu yuzden yurumuo endeks bekleyelimYanıldıginı anlayinca gurur yapmayip sevinen kimse, yanıldığı konuya ait dogru bilgiyi mutlaka kalbinde bulur...
Yorum
-
gunaydin arkadaslar kararsizlik devam ediyor gibi bi yöne yıkamadilar daha insanlari ama sorttan cikip longa binen sayisi epey fazla bu yuzden yurumuo endeks bekleyelim bakalimYanıldıginı anlayinca gurur yapmayip sevinen kimse, yanıldığı konuya ait dogru bilgiyi mutlaka kalbinde bulur...
Yorum
Yorum