Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Görüş şeklinde değil de...Aldığımız veya alacağımız kağıdı yazıyoruz...
Diğer arkadaşlar ona göre hareket ediyorlar...
MAKİNİST abinin aldım dediği kağıtları takip et. O gün düşüş yaşar. Akşam kapanışta satmazsa ertesi gün en az -%3 olacak demektir. Sattığını yazdığı kağıdı serbest fiyattan alış gir.
Benile beraber MAKİNİST abi aynı kağıda girerse bu sefer düşüş değerleri *1,5 olacak denektir. Aynı şekilde ikimiz de satında çıkışı *1,5 kat sayısı ile çarp.
detan 73.316
REİS 73.123
ayhan53; 72.631,69
years 71.500
“Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir ve bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.”
1- Birçok bankada gram altın uygulaması var.
2- Reklam yapan (veya geçmişte yapmış olan) başka bankalar da var.
3- Altın piyasasına İş Bankası mı yön veriyor? Bu piyasada İş Bankası'nın etkisi sıfıra yakındır.
4- Diyelim ki topladığı altınları sattı; altın fiyatı yükselirse zarar eder.
5- Diyelim ki topladığı altınları satmadı; bu durumda düşse de çıksa da bankanın bir menfaati olmaz; banka boşuna altınların bekçiliğini yapmış olur.
6- Öyleyse bankalar niçin altın toplamaya çalışıyor? Esas soru bu olmalı.
Cevapları rica edelim
detox , tyanali ?
Bu işler çok konuşmakla olsaydı en çok parayı kaynanam kazanırdı!
şu ftse100 e kafa göz girmek istiyorum..yanına da brenti alıp bir osmanlı tokatı çakacağım yakında...çalı dibine yattım bekliyorum bugün evdeyim şimdi bira saatim geldi..
Yorum