Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Yok yok çözüm kötek; onlar cemaat kağıtları, dövüyom ben onları, onlarda bana dua ediyor...
Bu aralar çok içli dışlıyız, seçimin acısını onlardan çıkarıyom...
FENERBAHCE A.S. HAKKINDA, 13.04.2014 TARIHINDE OYNANAN FENERBAHCE A.S. -
MEDICAL PARK ANTALYASPOR SPOR TOTO SUPER LIG MUSABAKASINDA, SAHA OLAYI
NEDENIYLE SEVK YAPILMIS ISE DE ISNAT OLUNAN IHLALIN UNSURLARI OLUSMADIGINDAN
CEZA TAYININE YER OLMADIGINA, AYNI MUSABAKADA FENERBAHCE A.S.'NIN,
TARAFTARLARININ NEDEN OLDUGU CIRKIN VE KOTU TEZAHURAT NEDENIYLE VE BU EYLEMIN
AYNI SEZON ICINDE 5. KEZ GERCEKLESTIRILMESINDEN DOLAYI 1 RESMI MUSABAKAYI KENDI
SAHASINDA SEYIRCISIZ OYNAMA VE 150.000.-TL PARA CEZASI ILE CEZALANDIRILMASINA,
TRABZONSPOR A.S. HAKKINDA, 13.04.2014 TARIHINDE OYNANAN ESKISEHIRSPOR -
TRABZONSPOR A.S. SPOR TOTO SUPER LIG MUSABAKASINDA, SAHA OLAYI NEDENIYLE SEVK
YAPILMIS ISE DE ISNAT OLUNAN IHLALIN UNSURLARI OLUSMADIGINDAN CEZA TAYININE YER
OLMADIGINA, AYNI MUSABAKADA TRABZONSPOR A.S.'NIN, TARAFTARLARININ NEDEN OLDUGU
CIRKIN VE KOTU TEZAHURAT NEDENIYLE VE BU EYLEMIN AYNI SEZON ICINDE 6. KEZ
GERCEKLESTIRILMESINDEN DOLAYI TAKDIREN 1 RESMI MUSABAKAYI KENDI SAHASINDA
SEYIRCISIZ OYNAMA VE 300.000.-TL PARA CEZASI ILE CEZALANDIRILMASINA, AYNI
MUSABAKADA TRABZONSPOR A.S.'NIN, SPOR AHLAKINA AYKIRI PANKART ASILMASINDAN
DOLAYI TALIMATLARA AYKIRILIK NEDENIYLE TAKDIREN 20.000.-TL PARA CEZASI ILE
CEZALANDIRILMASINA, AYNI MUSABAKADA TRABZONSPOR A.S.'NIN, TAKIM HALINDE
SPORTMENLIGE AYKIRI HAREKET NEDENIYLE 10.500.-TL PARA CEZASI ILE CEZALANDIRILMASINA,
KARAR VERILDI
-MATRIKS-
SEN SEN OL '' MUTLU İKEN SÖZ... ÜZGÜN İKEN CEVAP... ÖFKELİ İKEN DE KARAR VERME..!!
Merkez Bankası eksik kalan köşelerine "köşe yazarı" koyuyor...
Merkez Bankası Başkanı Erdem Başçı, istifası ile ilgili söylentilere itibar edilmemesini istedi. Öte yandan bugün yapılan Merkez Bankası Genel Kurulu'nda görev süresi biten iki üyenin süresi uzatılırken, denetim kuruluna ise Yeni Şafak gazetesi yazarı Mehmet Ziya Gökalp getirildi.
Sevgili detox, aslında sorum 'bankaların neden altın aldığı' değil.
Halktan altın toplayıp gram altın hesabı açmalarına dayalı.
Benim sorumun öncesi de var, şu şekilde gelişti:
valla şuan da aklıma birşey gelmiyor ama bankalar tyalli nin söylediği gibi düşünüyorsa forex te 1:100 kaldıraç short yapsa altının fiziki yada gr hesabından daha fazla kazanır? %20-30 düşüş 1:100 kaldıraçta ana parayı 30 a katlamak demek esasında bende bekliyorum bir düşüş hatta 1030-980 dolar ons fiyatını görürsem şaşırmam
sevgili detan,
altın konusunda birçok yönden düşünüyorum, bankalar fiziki olarak altını zaten uzun süre tutabilirler finansal kaynaklarını hedge etmek içinde tutabilir (para birimlerinin belirsizliği)..birde son zamanlarda kredilerden enflasyondan dolayı yeterli kârı sağlayamıyorlar..aklıma geçen sene yazılmış bir makale geldi ama bulamadım: amerikanın piyasadan fiziki altın toplayacağından bahsediyordu..Almanların alacakları mı vardı öyle birşey??? 1 bira daha içeyim sorunu tamamen çözeceğim
Almanlar altınlarını neden geri çekmye başladı yavaş yavaş.....
öncesinde neden ABD ye gitmişti altınlar soğuk savaş döneminde rus işgali korkusuyla...
peki tam altınlar geri dönmeye başlamışken neden rus işgali ve korkusu hortladı yine ? sorular sorular
Yorum