Dost Meclisi

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • EFE_09
    Tecrübeli
    • 14 Mayıs 2009
    • 1078

herkese bol kazançlar...imkb 66.536 bugün için takip ettiğim imkb100 rakamıdır..altına iniş olmadığı sürece benim için şort yok
    Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..

Yorum

• culex
      Tecrübeli
      • 22 Eylül 2009
      • 908

dün saat 10 da sat veren saatlik sp future al a döndü
      .

Yorum

• FNT
        KARAKARTAL
        • 29 Mart 2008
        • 4754

dost meclisinin maşallahı var yine, nazar değmez inşallah.

Yorum

• eren@
          Tecrübeli
          • 24 Nisan 2008
          • 2344

taka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          dostlar 82750-850 hamlesi sizleri şaşırtmasın .
          82875 görülmesi beni bozar.
          sn taka sanki py ile sözleşmiş nokta atışıyla bizi bilgilendirmiş kendisine teşekür ederiz
          Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .

Yorum

• taka
            Kıdemli
            • 22 Eylül 2009
            • 3774

dostlar hala 5 dklık 4 dalgadayız.fibo %55 bölgesi test edildi.83700 ve üstü kapanış olmadıkça yönümüz aşağı demektir.
            ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.

yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
            sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
            müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.

Yorum

• eren@
              Tecrübeli
              • 24 Nisan 2008
              • 2344

dostlar hala 5 dklık 4 dalgadayız.fibo %55 bölgesi test edildi.83700 ve üstü kapanış olmadıkça yönümüz aşağı demektir.
              vaktiniz müsait olduğun da 5 dakikalık gragiği görmemiz mümkünmüdür
              Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .

Yorum

• culex
                Tecrübeli
                • 22 Eylül 2009
                • 908

haftalık dış bandın alt ucu 83300 e dayanmış.......pembe gözlükleri takmak için 83800 üstü gerekir.
                .

Yorum

• taka
                  Kıdemli
                  • 22 Eylül 2009
                  • 3774

yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
                  sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
                  müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.

Yorum

• eren@
                    Tecrübeli
                    • 24 Nisan 2008
                    • 2344

APS Azalıyor -6205

Fiyat Yukarı <> APS Azalıyor Etki : Olumludan olumsuza Piyasa : Eski ayılar, istemeyerek pozisyon kapatan (satan) eski boğalardan agresif alım yaparak pozisyon kapatıyorlar*(eğer fiyatların yükselişi, APS’nın düşüşünden daha hızlıysa olumlu, tersiyse olumsuz)

Fiyat Aşağı <> APS Azalıyor Etki : Olumsuzdan Olumluya Piyasa : Eski boğalar, istemeyerek pozisyon kapatan (alan) eski ayılara agresif satış yaparak pozisyon kapatıyorlar* (eğer fiyatların düşüşü, APS’nın düşüşünden daha hızlıysa olumsuz, tersiyse olumlu

Fiyat Yatay <> APS Azalıyor Etki : Nötr Piyasa : Eski boğalar, pozisyon kapatmak için agresif alan eski ayılara pozisyon kapatmak için agresif satıyorlar.

Yorum

• mutimar
                      Bağımlı
                      • 12 Mart 2009
                      • 1356

sayın eren güzel bir ASP yorumu olmuş, teşekkürler,
                      bunun ASP artarken tam tersinimi düşüneceğiz değil mi (yada onuda yazsan)
                      Tırsık VOB'cu...

Yorum

• eren@
                        Tecrübeli
                        • 24 Nisan 2008
                        • 2344

mutimar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        sayın eren güzel bir ASP yorumu olmuş, teşekkürler,
                        bunun ASP artarken tam tersinimi düşüneceğiz değil mi (yada onuda yazsan)
                        yorumu sizler veya uzman dostlar yapacak ben üç haldeki durumu kopyaladım diğer yorumlar da var onlara bakmadım şimdilik aps ekildiği için ne kadar faydası olur bilemem

Yorum

• taka
                          Kıdemli
                          • 22 Eylül 2009
                          • 3774

dostlar 83275 beni tam bozar.olmamalı.

Yorum

• mutimar
                            Bağımlı
                            • 12 Mart 2009
                            • 1356

OOO yeni baktım sabahki Uzun açtığım paritede kazandırmaya başlamış bile, Dün önce düşüşden sonra uzundan bugünde uzundan kar bıraakcak sanırım
                            teknik olarak dirençleri nereler acaba bilen varmı ?.. yoksa 1.435X gibi kapasam mı ., ben sabredebilirsem 1.4560-1,4660 arasına kadar yukarı yapacakmış gibi gibi geldi ama benden daha iyi bilenler olduğu için onlara sormak isterim
                            Tırsık VOB'cu...

Yorum

• ANOFEL
                              Yasaklı
                              • 02 Aralık 2009
                              • 131

s.a...

sayın.. culex...özelinize bakabilirmisiniz..

]Özel Mesaj alabilmesi için culex isimli Üyenin eski Özel Mesajlarını silmesi gerekmektedir

Yorum

• eren@
                                Tecrübeli
                                • 24 Nisan 2008
                                • 2344

dostlar 83275 beni tam bozar.olmamalı.
                                bu duruma göre bozulmuş diye bilirmiyiz

Yorum

Working...
                                X

Debug Information