83,825-84,100 arası testere yatayı.
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
bugün olur dediğin için küçük bir şok yaşadım.FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterşimdilik o durum biraz hayal gibi ama endeks 68.000'in altına inerse, ayak sesleri gelir gibi.
Yorum
-
dow açılınca tsunami bile olabilir, bekle görVOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbugün olur dediğin için küçük bir şok yaşadım.

Yorum
-
o halde hayal değil yaniFNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdow açılınca tsunami bile olabilir, bekle gör
hasan abi duysa da longlarını kapatsa bari.
Yorum
-
o işini bilir stop noktası bellidir.VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstero halde hayal değil yani
hasan abi duysa da longlarını kapatsa bari.
Yorum
-
yahu bu palada amma ahlaksız bu bar ne böyle şimdi yakışıyormu şu grafiklere yok yok adam açıklama gelmeden önce her 2 yöndeki emirleri siliyor boşaltıyor tahtayı sonra cart hareket nasıl bir ifade kullansak yapılan işe bilemiyorum yorum bile yapılmaz bu hareketlere olacak 10 milyar doların öyle olmaz böyle olur diyeceksin kafasına kafasına vuracaksın zarar kar bakmayacaksın alsana alsana diyip parayla tekmeleyip rahatlayacaksın yumrukları saydıracaksın kaşına gözüne ohhh be rahatladım kusura bakmayınoturma münkir ile alırsın sancı tutarsın pas paklamaz her kalaycı
Yorum
-
poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAbi böyle de oyun olmaz ki be yaaa..15 dakika içerisinde hem 84500 hem 82800 gostermek...
su uzun barı grafikte gördükçe Vobdan ve sığ piyasadan nefret ediyorum..daha dün demişim sığlığından sıtkımız sıyrıldı die gene aynı şey gene aynı şey..Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
Yorum
-
Bu durum bana diğer forumdaki başka bir arkadaşı hatırlattı... Ya bu sabah yazmıştı:EFE_09 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersu uzun barı grafikte gördükçe Vobdan ve sığ piyasadan nefret ediyorum..daha dün demişim sığlığından sıtkımız sıyrıldı die gene aynı şey gene aynı şey..
"82800 üstüne alışları 84500 lere satışları yazıp çıkıyorum gezmeye" diye
Eğer yaptıysa süper bir hareket yakalamış olacak....
Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
öyleyse alkışlamak lazım bütün gün bakarark o kadar puan yakalayamıyorumporitino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBu durum bana diğer forumdaki başka bir arkadaşı hatırlattı... Ya bu sabah yazmıştı:
"82800 üstüne alışları 84500 lere satışları yazıp çıkıyorum gezmeye" diye
Eğer yaptıysa süper bir hareket yakalamış olacak....Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
Yorum

Yorum