herkese bol kazançlar...imkb 66.536 bugün için takip ettiğim imkb100 rakamıdır..altına iniş olmadığı sürece benim için şort yok
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
sn taka sanki py ile sözleşmiş nokta atışıyla bizi bilgilendirmiş kendisine teşekür ederiztaka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdostlar 82750-850 hamlesi sizleri şaşırtmasın .
82875 görülmesi beni bozar.Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
dostlar hala 5 dklık 4 dalgadayız.fibo %55 bölgesi test edildi.83700 ve üstü kapanış olmadıkça yönümüz aşağı demektir.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
vaktiniz müsait olduğun da 5 dakikalık gragiği görmemiz mümkünmüdürtaka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdostlar hala 5 dklık 4 dalgadayız.fibo %55 bölgesi test edildi.83700 ve üstü kapanış olmadıkça yönümüz aşağı demektir.Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
APS Azalıyor -6205
Fiyat Yukarı <> APS Azalıyor Etki : Olumludan olumsuza Piyasa : Eski ayılar, istemeyerek pozisyon kapatan (satan) eski boğalardan agresif alım yaparak pozisyon kapatıyorlar*(eğer fiyatların yükselişi, APS’nın düşüşünden daha hızlıysa olumlu, tersiyse olumsuz)
Fiyat Aşağı <> APS Azalıyor Etki : Olumsuzdan Olumluya Piyasa : Eski boğalar, istemeyerek pozisyon kapatan (alan) eski ayılara agresif satış yaparak pozisyon kapatıyorlar* (eğer fiyatların düşüşü, APS’nın düşüşünden daha hızlıysa olumsuz, tersiyse olumlu
Fiyat Yatay <> APS Azalıyor Etki : Nötr Piyasa : Eski boğalar, pozisyon kapatmak için agresif alan eski ayılara pozisyon kapatmak için agresif satıyorlar.Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
yorumu sizler veya uzman dostlar yapacak ben üç haldeki durumu kopyaladım diğer yorumlar da var onlara bakmadım şimdilik aps ekildiği için ne kadar faydası olur bilememmutimar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersayın eren güzel bir ASP yorumu olmuş, teşekkürler,
bunun ASP artarken tam tersinimi düşüneceğiz değil mi (yada onuda yazsan)
Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
dostlar 83275 beni tam bozar.olmamalı.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
OOO yeni baktım sabahki Uzun açtığım paritede kazandırmaya başlamış bile, Dün önce düşüşden sonra uzundan bugünde uzundan kar bıraakcak sanırım
teknik olarak dirençleri nereler acaba bilen varmı ?.. yoksa 1.435X gibi kapasam mı ., ben sabredebilirsem 1.4560-1,4660 arasına kadar yukarı yapacakmış gibi gibi geldi ama benden daha iyi bilenler olduğu için onlara sormak isterimTırsık VOB'cu...
Yorum
-
bu duruma göre bozulmuş diye bilirmiyiztaka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdostlar 83275 beni tam bozar.olmamalı.Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
Yorum