s,a günaydın
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
eren@ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterselamun aleyküm hayırlı günlerA.Sayhan1968 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösters,a günaydın
Gunaydın dostlarKapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
Günaydın aga,bol kazançlar.;)yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterA.S
Gunaydın dostlarHerkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Kimileri hep odun kaldı...(Goethe)
Yorum
-
1.70in üzeri ballı börek olur.;)marif7 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterviking ne olur çakal kardeş
Mayıs sonlarına kadar pınar grubu sat-al,al-sat...Pazar hareketli:081::081:Açığa oynama yalnız duman ederler.
Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Yorum
-
arkada kalmasın...culex Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteriyi akşamlar
bu hareketi bekliyorduk.cuma olmadı bugün oldu.81875 benim için önemliydi.altında kalışlar 80025 i getirebilir.
yarının bantları
orta bant :82700-81050
dış bant :83550-80200
yukarı için 82800-83300 üstünde kapanış lazım bence.
bu arada sayın karınca yı kutluyorum.
Yorum
-
Yani..Meali.VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterarkada kalmasın...
Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Yorum
-
Dostlar karınca dostumunda dediği gibi hala düşüş tamamlanmamıştır.bu sadece düşük düzeyde satış fırsatı yaratan tepkiden öte olmayıp bir düşüş daha gelmek zorundadır.82900 civarı yaklaşık döneceğimiz nokta olmalı diye düşünmekteyim.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
dostlar tepkinin ardından gelmesi gereken düşüş daha ciddi olması mutlaka hesaba katılsın.pala çay kaşığıyla verip kazanla götürmeyi sever,bu lafımda kulağınızın bir köşesinde dursun.mutimar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTeşekkürler taka abi, tam onun 2 rakam aşşağısına stop koymuştum bende
ana yönümüzün daha yukarılar olacağı ama önce balıkların ağa dolmasının gerektiği unutulmamalıdır.
bunun içinde çay kaşığına değil palanın kazanına odaklanmak gerekir.çünkü kaşığa odaklanan kazanı göremez.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
Yorum