parite dirençler 1.4320 ve 1.4358
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
dostlar fılatım ve beklemedeyim.eren@ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu duruma göre bozulmuş diye bilirmiyizŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
serin sulardan kızgın kumlara atladı ALCTLFNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterALCTL için birşey diyemem ama dananın boynuzu uzunsa yarın yeşil bir barla bugün verdiğini geri alabilir.
3.67 tavan oldu.
erken çıktı 3.53ten ama olsun zarar etmedik
sağol yorumun için FNT hocamYemen yolu çukurdandır,
Karavanam bakırdandır,
Zenginimiz bedel verir,
Askerimiz fakirdendir...
Yorum
-
ne demek dostum, ABV güle güle harcayın.demobig Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterserin sulardan kızgın kumlara atladı ALCTL
3.67 tavan oldu.
erken çıktı 3.53ten ama olsun zarar etmedik
sağol yorumun için FNT hocam
Yorum
-
dostlar uzun giymek terletebilir.aman hasta olmayın.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
endekse etkisi olur mu bununFNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteraksarayda az önce hava operasyonu vardı sanki, helikopterler fır döndü, eylemciler taksimden buraya yürüyormuş, onun için herhalde.
Yorum
-
Olabilir, yine bir heli uçuyor;)VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterendekse etkisi olur mu bunun
Yorum
-
Bence doğru ettinVOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhasan abi valla malla girdik geceye. hakkımızda hayırlısı olsun.
karınca da gelip tehlike azaldı dese de rahat etsek. o shortdayken malda durmak zor
iyi akşamlar herkese.Kapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
Yorum