VOLVO Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Abd'de mevcut konut satislari verileri aciklanacak
piyasa analistleri arasinda yapilan ankette tsi 17:00'da aciklanacak
olan verilere iliskin beklentiler asagidaki gibi olustu:
Aciklanacak veri donem beklenti onceki
-------------------------- ----- ------ ------
abd'de mevcut konut satislari mart 5 milyon 4.88 milyon
-matriks-Kapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
saat 17.00 den sonra hareket başlarkani Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterne sıkıcı gün yahu bu azıcık hareket istedük oda olmuyor
yarında o yöne devam ederKapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
Ne diyorsun volvoVOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterveride hareket getirmedi
Nedir niyetleriKapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
Banada oyle geliyorVOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertamamiyle şahsi fikrim.
bence aşağı niyetleri var.
Yurt dışına bakarak tabii
birde çıkamayan piyasa düşer kaidesine stinadenKapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
Dostlar bayaadır kenardan takip ediyorum sizi...Arada 100-200 puanlık cıtırlar yapmaya calısıyorum.
Neyse artık vade sonuna yaklaştığımıza göre tahminimi yapayım:
Yakın zamanda 86 binlere yolculuk olur....Ama bu vadeyi 83-84 arası kapatırız bence.
Sonraki vadenin ilk haftasindan sonra 78 leri goruruk diye sallıyorum.
Herkese bol kazanclar dilerim...
Not: Sn Karınca da long kovalıyorum derse butun taslar yerine oturur artık.Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
Dün akşamdan beri yazılanlara göz attım, yükselemeyen borsa düşer kuralı aynen işlemiş.
Yalnız Dow'un zirve tazeledikten sonra satış yeme ihtimalini düşünen pala, bunu iyi kullanmış.
Bugün 84.650'nin geçilmesi ve en azından 83.850 üzeri kapanış yapması gerekirdi.
Yarın pala ne yapar?
Eğer bugün yaptığı gibi 50-60 kontratla 600 puan yukarı götürebileceğine inanırsa yine 84.000 üzerini dener.
Aşağıyı boş bulursa longlara göz açtırmadan 82.000 civarına sarkıtabilir, hatta daha aşağılara.
Son 15 dakikada spotta ve vobta yapılan işlemlere bakılırsa aşağıya gözünü dikmiş.
Yorum
Yorum