iyi akşamlar
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Dostum inanmadğım yerde poz taşımam,beklediğim formasyonu ben çizmedim.pala çizdi bende yes dedim.yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterArkadaşlar
Kimde ne poz var
yada geçeye pozla giren varmı
demek istediğim hala sakat bölgedeyiz.çokda uzayan tam 5 saatlik kalın dişli testere oldu.iki saatlik düş 5 saatlik işkence olmaz dostlar.ben bu oyunda yokum.oynamamda.sadece izlerim pala manyağını.o pozda diyede keyfini bekleyemem.muhakkak bir açık verecektir.ben onu beklemeye ve karınca dostum gibi az iş çok puan bence daha mantıklı.
herkese iyi akşamlar dostlar.poz fılat oğlu fılat.işkenceye dayanabilen buyursun.ben yokum.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
Elbet bu dediğin daha doğrutaka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkarınca dostum gibi az iş çok puan bence daha mantıklı.
.
Fakat orta vade iş yapsan stoplos çok uzak oluyor
kisa stop koysan patlatıyorlar
2008 den beri denemediğim yöntem kalmadı
artık kisa stoplu işlem yapmaya karar verdim
ve oyle devam ediyorum
yoksa kim istemez az işlem çok puanıKapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhasan abi valla malla girdik geceye. hakkımızda hayırlısı olsun.
karınca da gelip tehlike azaldı dese de rahat etsek. o shortdayken malda durmak zor
iyi akşamlar herkese.
sevgılı volvo 84100 den shortlar duruyor....
stoploss 83750......
yarın vobda 83550 üzeri rakamlar longcuların yuzunu guldurur......
Yorum
-
Dostlar long algısı olsada kısa yönüm aşağıdır.kısa fırsatı yarın için 83400 ve çevresinde düşünmekteyim.karınca06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersevgılı volvo 84100 den shortlar duruyor....
stoploss 83750......
yarın vobda 83550 üzeri rakamlar longcuların yuzunu guldurur......
tüm meclisimize vede dostlarıma hayırlı akşamlar diliyorumm.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
Güzel Görenkani Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYahu burda ne mÜstesna bİr ortam ve İnsanlar var sİzlerİ uzun zamandir İzlİyorum maŞaallah dİyorum bakİ selamlar hayirli akŞamlar dİyorum
Güzel Düşünür
Güzel Düşünen
Hayatından Lezzet Alır.;)Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Kimileri hep odun kaldı...(Goethe)
Yorum
-
hep beraber...kani Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYahu burda ne mÜstesna bİr ortam ve İnsanlar var sİzlerİ uzun zamandir İzlİyorum maŞaallah dİyorum bakİ selamlar hayirli akŞamlar dİyorumBen küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
Yorum
-
fikret abi mesajım sana..yeşil çubuk dedin..dünden pembe sinyali verdi...anlamını biliyoruz artık
Dostlar çubuk falı gene yanıltmadı şükür..
EFE_09 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterArkadaşlar foruma resim ekleme sorunum devam ediyor.
http://forum.keyborsa.com/newreply.php?do=newreply&p=333443
dünkü mesaım iddia içerdği için yorumsuz koymuştum..ama resim görünmüyor..üzerine tıklayınca görülüyor.
pembe çubuk doğru fallanmış..Bugünde pembe çubuk yakmış...
http://img816.imageshack.us/img816/5...essionalen.pngFNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYerim senin o pembe çubuklarını, niye pembe kardeşim? KIRMIZI daha iyi olmaz mıydı?
Yarından sonrası için YEŞİL çubuklar çizmeni bekliyoruz artık.
EFE_09 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterabi onları rengini ben belirlemiyorumki..pembe demek gittiği yönde pembe rüyalar olabilir ..herşey terse dönebilir demek..tabi günlük..Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
Yorum
-
Endeks sıkışmı durumda yukarıda..68.324-66.564..bu ikisi arasında testere gider..
66.564 kırılmadan şort açmam..kırılırsa long açmam..Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
Yorum
-
gününüzaydın kazancınız bol ve bereketli olsun dostlar.
çizgilerin hangisi kırlılırsa yönümüz o olacak.geniş bant testere bizi beklmekte.
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
Gunaydın dostlar
yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterStoplosları yukarı çekerek devam ediyordum
82.800 e kadar gerilerken stop olmuş durumdayım
biraz fazla yaklaştık heralde
yada kardan fazla zarar oluşmasın dedik
ve şuan flatımyemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBenim canım hala uzundan yana
Ama kapadığım yerin üzerinde
ve elim varmıyor uzun açmaya
Geçeye Malda giren sevgili volvoya
yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBence doğru ettin
Maalesef yanlış tarafım hisleri bir tarafa birakamamak
Pazartesi 82.325 den long oldum
ve tehlikeli bir işlem şekli
dalga boyu yüksek olunca
biraz fazla aşağıya stoplos koydum
geçeye long girdik ve dün yüselişle başladık
akşama doğru stoplosu biraz fazla yukarıya çekmişiz demek stop olduk
yaklaşı olarak 500 puan kar ettik