Abiler sanko ile çalışan varmı, ben giriş yapamıyorum !!!!.....
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
girdim ama stop u yukarı çekemeden stop olmuşum , yinede sagol TAKA abim....:(
82,850 de Stop vardı 82,9xx lere alamadan stop olduk sabah sabah 175 lira zarar yazdık :(
şimdi de tekrar KISA açmak içimden gelmiyor, sabah paritede tekrar uzun açmıştım allahtan o iyi
şanşa bak yaaaTırsık VOB'cu...
Yorum
-
Bir puştxuk mu yapacaklar ne acaba, stoplar hayat kurtarın böyle günlerde....culex Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbaşka forumlarda da bugün bağlantı şikayetleri var

Tırsık VOB'cu...
Yorum
-
1 dklık ew miz başarıyla sonuçlanmıştır.
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
dostlar 82750-850 hamlesi sizleri şaşırtmasın.82875 görülmesi beni bozar.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
Değerli dostlar
kafalar karışık
Normaldır
Benimde kafam karışık
vade sonuna kadar spotta 74 bin beklentimi korumaktayım
bugün ve yarın düşüş olma ihtimalı da mevcut
şimdilik stoploslu uzun devam emekteyimKapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
dostum çizilen formasyon 1 dklıktır.buna dikkat edin.eren@ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
bu işte acemisi olduğum nerden belli olacak değilmitaka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdostum çizilen formasyon 1 dklıktır.buna dikkat edin.Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
x 100 KasdediyorumVOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHasan abi 74000 spot derken xu100 mü XU30!u mu kast ediyorsun :-)
Tabiki PY bilir
Benim beklememle olacak değilKapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
Yorum