Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
MOODY'S İRLANDA'NIN KREDİ NOTUNU İKİ KADEME İNDİRDİ
Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's Investors Service, İrlanda'nın yabancı ve yerel para cinsinden devlet tahvili notlarını iki kademe indrirerek Baa1'den Baa3'e çekti. Moody's notların görünümünü ise 'negatif' olarak bıraktı.
Moody's notların düşürülmesinde İrlanda hükümetinin finansal gücünde düşüş beklenmesi ve Avrupa İstikrar Mekanizması'nın
gelecekteki likidite desteği için talep ettiği borç ödeme yeterliliği testinin oluşturduğu belirsizliğin etkili olduğunu belirtti.
Moody's görünümün negatif olarak korunmasının, ekonomik büyümenin hali hazırda öngörülenden daha zayıf olması veya mali ayarlamaların hükümetin planladığı konsolidasyonon gerisinde kalması halinde İrlanda hükümetinin finansal güçücünün daha da düşeceği görüşünü baz aldığını vurguladı.
Moody's ayrıca İrlanda'nın kısa vadeli kredi notunu da bir kademe düşürerek Prime-2'den Prime-3'e indirdi
Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
MB´nin yeni patronu Erdem Başçı ...(Süpriz değil ..Piyasanın beklediği isim Başcı idi)
Görev süresi pazartesi günü dolan Merkez Bankası Başkanı Durmuş Yılmaz ´ın yerine yardımcısı Erdem Başçı atandı..
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Erdem Başçı´nın Merkez Bankası Başkanlığı görevine atanmasını onayladı..
Başbakan Erdoğan, önceki gün yaptığı açıklamada "Hazırlıkları yaptık, değerlendirmeleri yaptık. Bakanlar Kurulu´ndaki imzayı arkadaşlar hazırlayacak ve Köşk´e göndereceğiz. Kararnameyi Köşk´e gönderdikten sonra ismi açıklarsak daha isabetli olur" demişti..
Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
sn yemekçi Allah razı olsun bu gün kü tahminini,zi öğrenebilirmiyiz
dostlar çok dikkatli olunuz.stoplarınızı şartlı koyunuz ve yakın koyunuz.veri dalgalanmasına dikkat ediniz.vade sonuna bayağı yaklaştık.
culex dostumun bantlarına dikkat ediniz.daha fazla açık yazmaktan kaçınıyorum.palanın ky nin tüm pozlarını bildiğini düşünüyorum.aşağıya son verlleri koyuyorum.aman dikkatli olun pazartesi 18 nisanmış bunuda istatiksel olarak düşünün.
15:30 USD TÜFE (Gıda ve Enerji Hariç) (Aylık) %0.2 %0.2
15:30 USD TÜFE (Gıda ve Enerji Hariç) (Yıllık) %1.2 %1.1
15:30 USD TÜFE (Çekirdek)(Mevsimsellikten Arındırılmış) 223.029
15:30 USD Empire İmalat Endeksi 18.0 17.5
15:30 USD TÜFE (Aylık) %0.5 %0.5
15:30 USD TÜFE (Yıllık) %2.6 %2.1
15:30 USD TÜFE (Mevsimsellikten Arındırılmamış) 221.309
16:00 USD Toplam Net Sermaye Akışları $51.5 (Milyar)
16:00 USD Toplam Net Sermaye Girişi $32.5 (Milyar)
16:15 USD Sanayi Üretimi %0.6 %-0.1
16:15 USD Kapasite Kullanımı %77.4 %76.3
16:55 USD Michigan Güven Endeksi 69.0 67.5
17:00 EUR ECB'den Constancio Konuşma Yapacak
18:15 USD Fed's Evans Konuşma Yapacak
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum