Kuzunun kıymetini bilmek lazım.
Secim rally si bitti....bist 100...yeni hedef 1900....
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
-
Twiterda paylaşılan isimlerin propagandasını bilinçli ya da bilinçsiz yapan bir ahmAKtijulia.luthor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKimin elemanısın sen? 10-15 yıldır izliyorum, kime çalışıyorsun söyle artık...
Isin kotu yanı bunlar yılın her günü satışta mali bitmiyor dedik aylarca
Gubrf de bir eleman var yazin ismi çıkıyor bu elindeki milyonlarca lotu birine ödünç veriyor ve hisse 10 gunde yerle bir oluyor neden veriyor neye karşılık veriyor milletin aldığı hisseler bunlara ne karşılığı geciyor ??
Bunu çok kez yazdım bu ahmAK hemen savunmaya geçiyordu!!!
Yorum
-
-
..kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
borsanin buyuklugu 600 MILYAR TL....
hukumette bu para yok....
BORSA ZATEN 3700 E INMEK UZEREYDI...dususun depremle ilgisi yok...MANUPULASYON BITTI....bununla ilgisi var....
deprem sunu yapti....millet gorduki en iyisi satip cikmak....
satip cikacaklari....alacak para nerede....inersen 1900 endekse...o zaman almaya gucun yeter...BASLIKTAKI....hedef bist 1900 nereden geliyor....ISTE BURADAN GELIYOR....onu yazan kuzu...manupulasyon bittimi...NE OLURU HESAPLADI VE ONU BULDU.
4500 ENDEKSTE BORSANIN EDERI.....600 MILYAR TL
1900 ENDEKSTE BORSANIN EDERI.....250 MILYAAR TL...
BAK 250 MILYAR TL BULMAK....600 MILYAR TL BULMAKTAN DAHA KOLAY...
BIR YIL BIR AY ONCE...ENDEKS 1700 DU...manupulasyon 1700 den basladi...geri 1900 e dusecek diyor baslik...SAKA YAPMIYOR...GERCEK BU.
CUNKI....bu cikis EKONOMIMIZ COK IYI DIYE OLMADI...MANUPULASYONDU BU...faizleri yuzde 9 a indirirsen enflasyon yuzde 80 iken....parayi buraya zorla surersin...bu MANUPULASYONDUR.
GERCEK FIYATLAR DEGILDIR....HAYALIDIR.
kendinizi kandirmak....ne guzel duyna...para akiyor....demek.
TUZAGA DUSTUN VE KESILMEYI HAKETTIN DEMEKTIR.
Yorum
-
..kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbunu oku....yasa bu...uygulanacak FIYATI borsa Istanbul genel muduru belirliyor...baz fiyat veya serbest fiyat...
Bir sermaye piyasası aracındaki işlemlerin geçici olarak durdurulduğu süre seans süresini aşmışsa, söz konusu sermaye piyasası aracına ilişkin işlemlerin yeniden başlatılacağı zaman ve gerektiğinde uygulanacak baz fiyat Genel Müdür tarafından belirlenir ve KAP’ta ilan edilir.
Yorum
-
-
...kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
borsanin buyuklugu 600 MILYAR TL....
hukumette bu para yok....
BORSA ZATEN 3700 E INMEK UZEREYDI...dususun depremle ilgisi yok...MANUPULASYON BITTI....bununla ilgisi var....
deprem sunu yapti....millet gorduki en iyisi satip cikmak....
satip cikacaklari....alacak para nerede....inersen 1900 endekse...o zaman almaya gucun yeter...BASLIKTAKI....hedef bist 1900 nereden geliyor....ISTE BURADAN GELIYOR....onu yazan kuzu...manupulasyon bittimi...NE OLURU HESAPLADI VE ONU BULDU.
4500 ENDEKSTE BORSANIN EDERI.....600 MILYAR TL
1900 ENDEKSTE BORSANIN EDERI.....250 MILYAAR TL...
BAK 250 MILYAR TL BULMAK....600 MILYAR TL BULMAKTAN DAHA KOLAY...
BIR YIL BIR AY ONCE...ENDEKS 1700 DU...manupulasyon 1700 den basladi...geri 1900 e dusecek diyor baslik...SAKA YAPMIYOR...GERCEK BU.
CUNKI....bu cikis EKONOMIMIZ COK IYI DIYE OLMADI...MANUPULASYONDU BU...faizleri yuzde 9 a indirirsen enflasyon yuzde 80 iken....parayi buraya zorla surersin...bu MANUPULASYONDUR.
GERCEK FIYATLAR DEGILDIR....HAYALIDIR.
kendinizi kandirmak....ne guzel duyna...para akiyor....demek.
TUZAGA DUSTUN VE KESILMEYI HAKETTIN DEMEKTIR.
Yorum
-
..kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertitrettin....ben turkce konusuyorum...fransizca degil...DEPREM BENIM VERDIGIM GRAFLARI DEGISTIRMEZ....
USULET VE SUHULETI YANI....
ne diyordum....5700 den 3700 e inecegiz...secime bir at kala 5400....secimden sonar mars mars 1900.
bu yazdigim turkce....iyi oku...elindekini benden izinsiz kaptirma...doverim seni ulen.
bunu iki aydir yaziyorum....yeni degil bu....
deprem....acilista yuzde 15 dusus yapar....4500 deyiz...dus yuzde 15...ne eder 3850 eder.
orada MAL ALACAGIZ YAWRIMO....MAL...SECIMDEN ONCE SATMAK UZERE.
Yorum
-
...kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKORKU YOK...plan ve program var.....aynen uygularim....BENI HICBIRSEY DURDURAMAZ.
MART 10 DA....3700 DIYORDUM....
DEPREM BUNU ONE CEKER O KADAR...
anladin ni lem...titrettin.
gidip orayi burayi okuyup aklini karistirma...zaten git deyyuz....
Yorum
-
...kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterneyi bilecen....MANUPULE EDILMIS BORSADAKI....usulet ve suhuleti....
bu baslikta o usulet ve suhuleti yaziyorum...bunu ne atom bombasi need deprem DEGISTIREMEZ....
cunki ben...
kendimi manupulatorun yerine koyup...onun...kendi elinde ne var...o elle nasil oynuyacak...onu yaziyorum...
borsa nedir....MANUPULATORUN ELIDIR...seninki degil....
o eldir borsayi indiren ve cikaran....
o el....EMME VE BASMA TULUMBANIN MANIVELESINE yapismis....tulumbayi ona gore basmak mecburiyetinde....manipulator maksimum 1 yil malda kalabilir....2021 aralikta 1700 endekste manupulasyona basladi 2022 aralik sonunda...1 yil...manupulasyon bitti...simdi...dususten kazaniyor...aciga satip alttan yerine koyarak veya vadeli piyasalarda short olarak....dikkat ederseniz ben hep shortluyorum...onun gibi.
yogusam....oda batar...sen 1 milyon tl kaybederken o 1 milyar tl kaybediyor....PIYASAYI YAPERKEN...
PIYASAYI....ACIGA SATMAK...VE VADELIDE PARA KAZANMAK...maksadiyla yapiyor...tepkiler o yuzden sart.
sen....tepkilerde cikmalisin....secimden onceki tepki...5400.
Yorum
-
....kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersoyle olacak....5 is gunu sonar...simdi 4505 deyiz....hafif eksi acilacak...4450 gibi...ve hizla artiya gececek...5100 e gidecegiz....ACILISA KADAR UZULME DIYE SIMDIDEN VEREYIM DEDIM...BASKA YERLERI OKUMA...onlar daha uc gun once hedefi 6000 verdiler...simdi hedefi yerin dibi verirler....hepsi alik veya sikik.
SIMULASYON ACILIS 1A....

not...bu bir usulet ve suhulettir...adi...SATISI DURDURMA.
KUCUK YATIRIMCININ BURADA DEGIL....3100 DE SATMASINI SAGLIYACAKTIR...BU KESIN.
Yorum
-
....kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterborsa yasasina gore....gecici olarak kapatilan borsada...ACILISTA fiyatlarla ilgili yetki genel mudurdedir....
PIYASA YAPICILARLA TOPLANIR...bunlar BOFA,YATIRIM FINANSMAN v.s gibi kurumlardir....tartisirlar....nasil acalim borsayi....serbest fiyatlami....baz fiyatlami....baz fiyat sali gunki kapanis 4505 dir....SERBEST FIYATTA ISE....devre kesiciler ilk 3 saat ucun kaldirilir....FIYAT NEREDE OLUSURSA...belli bir yuzde sinirlama yoktur....O SERBEST FIYATTIR....
yaptigim yorumlar ise....biri baz fiyata...oburu serbest fiyata goredir...
BOFA ve YATIRIM FINANSMAN gibi kurumlar ne derse o olur....parayi onlar koyacak.
ilk etapta....50 milyar tl gerekir....yaklasik...buna karar verecekler.
SERBEST FIYATLA ACILISI...yuzde 15 ila 20 asagidan tahmin ediyorum...SATISI KOMPLE ALMAK UCUN...
SATISI KOMPLE ALIRLARSA....secimden onceki hedef....5400...5700 veya 6000 olacaktir...
BAZ FIYATLA ACARLARSA....5100 KESIN....SATISI DURDURMAK UCUN....
bunda ise....dip 3700 diyordum ya...o 3100 e iner....
her iki halde....birinde dip 3700...oburunde dip 3100...her ikisindede BUYUK TEPKI VAR...bu ya 5400...ya 5700...yada 6000 olur....SONRA....BASLIKTAKI 1900 ENDEKSE GOCERIZ...
Yorum
-
...kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster5 is gunu yasada var...bu kadar kapali ise...BAZ FIYAT OLAN 4505 ILE ACILABILIR....bundan daha fazla kapalilik hali....SERBEST FIYATI gerektirir....birgunde yuzde 30 dusus baza gore normaldir....iste o...OLUSAN SERBEST FIYATTIR...sonraki gunler buna gore normale doner.
iki SIMULASYONUM var...acilis ucun....
SIMULASYON ACILIS 1A...bu baz fiyat 4505 e gore....yukarida grafini astim....5100 e cikis 3100 e dusus....
oburu....
SIMULASYON ACILIS 1B....bu serbest fiyata gore....bunu asmiyorum...moreller ucun....acilisa 10 saat kala asarim....
Yorum
-
-
troas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Kuzu can seçim 1 yıl ertelenirse bu senaryo geçerli mi?
hayir...gecerli degil...direct 1900
Yorum
Yorum