Secim rally si bitti....bist 100...yeni hedef 1900....
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
ayni duygulardayiz....yapilacak bisey yok...yardim gondermekten baska....ONU ORGANIZE EDIYORUM...BURADAKI FORUMLARDA.BachiBouzouk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterÖlüm bir son değil başlangıçtır. Ölen de yok olmaz. Allah sevdiği kullarını yanına alırmış.Cenabı ALLAH tan vefat eden kardeslerime Rahmet yaşayan tüm kardeşlerime başsagligi dilerim.Dilin ketum olduğu vakitler.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
ozette sunu dedim....5000 ENDEKSE GELMEDEN KORKUP MALINI SATAN TAM BIR AHMAKTIR.
BU TOPIK SATIN DIYOR IKI AYDIR....5000 ILA 5700 ARASINDA....
simdide diyorki....nereye inerse insin....indigi yerden iki ay sonar 5000...orada sat.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Kuzu hocam siz bize vatan için yüklen de açılıştan imkan verdiğince dur de duralım bu kötü zamanlarda ya beraber çıkarız yada batariz yaşarken fani dünyada figuranlariz.
Yorum
-
sevgilerimle,guzel kardeslerim....SAKIN OLUN...BUDA GELDI...BUDA GECECEK....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
BEN NEREYE INERSE INSIN....MAL ALACAGIMI YAZDIM YUKARIDA....BachiBouzouk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKuzu hocam siz bize vatan için yüklen de açılıştan imkan verdiğince dur de duralım bu kötü zamanlarda ya beraber çıkarız yada batariz yaşarken fani dünyada figuranlariz.
bu arada yardim isi nedeniyle foruma giremiyecegim....sen alintilayip one cek hep...titrettine yazdiklarimi...
kimseyi soydurmamak senle benim gorevim...
yuce allahim....bizi ele yaratmis.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
hele quzum,kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBEN NEREYE INERSE INSIN....MAL ALACAGIMI YAZDIM YUKARIDA....
bu arada yardim isi nedeniyle foruma giremiyecegim....sen alintilayip one cek hep...titrettine yazdiklarimi...
kimseyi soydurmamak senle benim gorevim...
yuce allahim....bizi ele yaratmis.
şiri yezdan aşgına şu dolaresi
10.03.2023
15.05.2023 ve sonası dahi kaç tl olarak baz olıyorsun anahtar kelime burda i****** et endeks rakamını
endeks 6000 olsa dolar 21 tl çıksa tl bazlı (2850) bunun gibi onlarca varyasyon var
mevcut ve/veya talip olan iktidar için endeks rakamının 4500 /4100 altı tl bazlı saatli bomba kimse bunun altına rakamsal olarak pek düşürmeye cesaret edemez
emme....
dolares kur sevişilasyonu ile saldıray abim gibi yumuşak yumuşak .....
sağlıcakla
Yorum
-
Twiter da bunların trollerinden biri var fakir fukarayi sıha kobra pençe fln gazliyor
Altta da gariban uçcaz kaccaz dünya lideriyiz gaz gırla
İnternet kesildiği gün o insanların yazdığını gormelidiniz
Tabi Suriye itlerinin yaptıkları yagmalardan sonra öfke patlaması oldu o kişilerde de
Nihayet bugun 5 gün sonra asker indi yağmaya karşı
Trol yine bir gaz vereyim dedi asker inince
Altta yorumlar..iyi de bunları ülkeye kim soktu ?
Cok gec de olsa göz açıldı
Borsa seçime kadar sert düşüşler sert tepkiler yapar ondan sonra büyük kurtuluş rallisi başlatır
Emmi nin dedigi bu manipülasyon rallisidi iktidar değişince gerçek net ralli başlar cok uzun soluklu
Yorum
-
Sn. Casaubon depremde yakınlarını kaybetmiş. Vefat eden yakınlarına Allah’tan rahmet diliyorum. Kendisine ve tüm ailesine sabırlar diliyorum.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
...kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
borsanin buyuklugu 600 MILYAR TL....
hukumette bu para yok....
BORSA ZATEN 3700 E INMEK UZEREYDI...dususun depremle ilgisi yok...MANUPULASYON BITTI....bununla ilgisi var....
deprem sunu yapti....millet gorduki en iyisi satip cikmak....
satip cikacaklari....alacak para nerede....inersen 1900 endekse...o zaman almaya gucun yeter...BASLIKTAKI....hedef bist 1900 nereden geliyor....ISTE BURADAN GELIYOR....onu yazan kuzu...manupulasyon bittimi...NE OLURU HESAPLADI VE ONU BULDU.
4500 ENDEKSTE BORSANIN EDERI.....600 MILYAR TL
1900 ENDEKSTE BORSANIN EDERI.....250 MILYAAR TL...
BAK 250 MILYAR TL BULMAK....600 MILYAR TL BULMAKTAN DAHA KOLAY...
BIR YIL BIR AY ONCE...ENDEKS 1700 DU...manupulasyon 1700 den basladi...geri 1900 e dusecek diyor baslik...SAKA YAPMIYOR...GERCEK BU.
CUNKI....bu cikis EKONOMIMIZ COK IYI DIYE OLMADI...MANUPULASYONDU BU...faizleri yuzde 9 a indirirsen enflasyon yuzde 80 iken....parayi buraya zorla surersin...bu MANUPULASYONDUR.
GERCEK FIYATLAR DEGILDIR....HAYALIDIR.
kendinizi kandirmak....ne guzel duyna...para akiyor....demek.
TUZAGA DUSTUN VE KESILMEYI HAKETTIN DEMEKTIR.
Yorum
-
...kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbunu oku....yasa bu...uygulanacak FIYATI borsa Istanbul genel muduru belirliyor...baz fiyat veya serbest fiyat...
Bir sermaye piyasası aracındaki işlemlerin geçici olarak durdurulduğu süre seans süresini aşmışsa, söz konusu sermaye piyasası aracına ilişkin işlemlerin yeniden başlatılacağı zaman ve gerektiğinde uygulanacak baz fiyat Genel Müdür tarafından belirlenir ve KAP’ta ilan edilir.
Yorum
-
....kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertitrettin....ben turkce konusuyorum...fransizca degil...DEPREM BENIM VERDIGIM GRAFLARI DEGISTIRMEZ....
USULET VE SUHULETI YANI....
ne diyordum....5700 den 3700 e inecegiz...secime bir at kala 5400....secimden sonar mars mars 1900.
bu yazdigim turkce....iyi oku...elindekini benden izinsiz kaptirma...doverim seni ulen.
bunu iki aydir yaziyorum....yeni degil bu....
deprem....acilista yuzde 15 dusus yapar....4500 deyiz...dus yuzde 15...ne eder 3850 eder.
orada MAL ALACAGIZ YAWRIMO....MAL...SECIMDEN ONCE SATMAK UZERE.
Yorum
-
....kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKORKU YOK...plan ve program var.....aynen uygularim....BENI HICBIRSEY DURDURAMAZ.
MART 10 DA....3700 DIYORDUM....
DEPREM BUNU ONE CEKER O KADAR...
anladin ni lem...titrettin.
gidip orayi burayi okuyup aklini karistirma...zaten git deyyuz....
Yorum
-
....kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterneyi bilecen....MANUPULE EDILMIS BORSADAKI....usulet ve suhuleti....
bu baslikta o usulet ve suhuleti yaziyorum...bunu ne atom bombasi need deprem DEGISTIREMEZ....
cunki ben...
kendimi manupulatorun yerine koyup...onun...kendi elinde ne var...o elle nasil oynuyacak...onu yaziyorum...
borsa nedir....MANUPULATORUN ELIDIR...seninki degil....
o eldir borsayi indiren ve cikaran....
o el....EMME VE BASMA TULUMBANIN MANIVELESINE yapismis....tulumbayi ona gore basmak mecburiyetinde....manipulator maksimum 1 yil malda kalabilir....2021 aralikta 1700 endekste manupulasyona basladi 2022 aralik sonunda...1 yil...manupulasyon bitti...simdi...dususten kazaniyor...aciga satip alttan yerine koyarak veya vadeli piyasalarda short olarak....dikkat ederseniz ben hep shortluyorum...onun gibi.
yogusam....oda batar...sen 1 milyon tl kaybederken o 1 milyar tl kaybediyor....PIYASAYI YAPERKEN...
PIYASAYI....ACIGA SATMAK...VE VADELIDE PARA KAZANMAK...maksadiyla yapiyor...tepkiler o yuzden sart.
sen....tepkilerde cikmalisin....secimden onceki tepki...5400.
Yorum
-
...kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersoyle olacak....5 is gunu sonar...simdi 4505 deyiz....hafif eksi acilacak...4450 gibi...ve hizla artiya gececek...5100 e gidecegiz....ACILISA KADAR UZULME DIYE SIMDIDEN VEREYIM DEDIM...BASKA YERLERI OKUMA...onlar daha uc gun once hedefi 6000 verdiler...simdi hedefi yerin dibi verirler....hepsi alik veya sikik.
SIMULASYON ACILIS 1A....

not...bu bir usulet ve suhulettir...adi...SATISI DURDURMA.
KUCUK YATIRIMCININ BURADA DEGIL....3100 DE SATMASINI SAGLIYACAKTIR...BU KESIN.
Yorum

Yorum