Secim rally si bitti....bist 100...yeni hedef 1900....

Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kuzu
    furuşan akıncı
    • 11 Aralık 2008
    • 13961

smartinvestor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kuzu Emmim,

Açılışta-%15 mi yaparak 3850 mi yapar yoksa az eksi açıp 5100 a mı gider?

Senin yorumculuğun, diğer köydeki veya Twitter daki çift yönlü hedef verenler ayarında değil, alem şahit buna

Ama iki yazında farklı analiz mevcut

borsa yasasina gore....gecici olarak kapatilan borsada...ACILISTA fiyatlarla ilgili yetki genel mudurdedir....

PIYASA YAPICILARLA TOPLANIR...bunlar BOFA,YATIRIM FINANSMAN v.s gibi kurumlardir....tartisirlar....nasil acalim borsayi....serbest fiyatlami....baz fiyatlami....baz fiyat sali gunki kapanis 4505 dir....SERBEST FIYATTA ISE....devre kesiciler ilk 3 saat ucun kaldirilir....FIYAT NEREDE OLUSURSA...belli bir yuzde sinirlama yoktur....O SERBEST FIYATTIR....

yaptigim yorumlar ise....biri baz fiyata...oburu serbest fiyata goredir...

BOFA ve YATIRIM FINANSMAN gibi kurumlar ne derse o olur....parayi onlar koyacak.

ilk etapta....50 milyar tl gerekir....yaklasik...buna karar verecekler.

SERBEST FIYATLA ACILISI...yuzde 15 ila 20 asagidan tahmin ediyorum...SATISI KOMPLE ALMAK UCUN...

SATISI KOMPLE ALIRLARSA....secimden onceki hedef....5400...5700 veya 6000 olacaktir...

BAZ FIYATLA ACARLARSA....5100 KESIN....SATISI DURDURMAK UCUN....

bunda ise....dip 3700 diyordum ya...o 3100 e iner....

her iki halde....birinde dip 3700...oburunde dip 3100...her ikisindede BUYUK TEPKI VAR...bu ya 5400...ya 5700...yada 6000 olur....SONRA....BASLIKTAKI 1900 ENDEKSE GOCERIZ...
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• smartinvestor
      Tecrübeli
      • 29 Kasım 2015
      • 901

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      borsa yasasina gore....gecici olarak kapatilan borsada...ACILISTA fiyatlarla ilgili yetki genel mudurdedir....

PIYASA YAPICILARLA TOPLANIR...bunlar BOFA,YATIRIM FINANSMAN v.s gibi kurumlardir....tartisirlar....nasil acalim borsayi....serbest fiyatlama....baz fiyatlami....baz fiyat sali gunki kapanis 4505 dir....SERBEST FIYATTA ISE....devre kesiciler ilk 3 saat ucun kaldirilir....FIYAT NEREDE OLUSURSA...O SERBEST FIYATTIR....

yaptigim yorumlar ise....biri baz fiyata...oburu serbest fiyata goredir...
      Bunlar direk basar bence Emmi ama düşünüyorum batan da olacak olsa da satmaya fırsat vermeden aşağı bassa, batanlar hariç kimseden mal alamaz zira o noktadan sonra olan oldu diyip beklemeye geçebilirler. Hacimsiz ve mal toplayamadığı bir düşüş olur. Yine böyle olur diye düşünüyorum zira acımasızlar maalesef.

Yukarı alsa, tam usulet ve suhulete uygun olur, umut pompalar, zaten zararda olan ky, maliyeti çok yukarıda olduğu için ümitle bekler ve olası alıcı bile çıkabilir.
      Tabi burada da risk py için, biraz mal yemesi. Bence mal satan az olur lakin usulet ve suhulet içinde yukarı alıp düşerse ky de bu sefer bezginlik ve satış başlar, py daha çok mal alır ve mal yeme riskine değer gibi.

Doğru bir yaklaşım mı Emmim?

Sence hangisini işletir py Kuzu Emmim?

Yorum

• troas
        Yeni Üye
        • 01 Ekim 2013
        • 47

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        titrettin....ben turkce konusuyorum...fransizca degil...DEPREM BENIM VERDIGIM GRAFLARI DEGISTIRMEZ....

USULET VE SUHULETI YANI....

ne diyordum....5700 den 3700 e inecegiz...secime bir at kala 5400....secimden sonar mars mars 1900.

bu yazdigim turkce....iyi oku...elindekini benden izinsiz kaptirma...doverim seni ulen.

bunu iki aydir yaziyorum....yeni degil bu....

deprem....acilista yuzde 15 dusus yapar....4500 deyiz...dus yuzde 15...ne eder 3850 eder.

orada MAL ALACAGIZ YAWRIMO....MAL...SECIMDEN ONCE SATMAK UZERE.
        Kuzu can seçim 1 yıl ertelenirse bu senaryo geçerli mi?

Yorum

• istinyetilkisi
          Aktif
          • 12 Temmuz 2016
          • 273

Bana göre borsa çarşamba açılmaz en az 1 ay daha kapalı kalır. yada 3 ay valla bilemedim. Siz karar verin.

Yorum

• vicente
            Yasaklı
            • 22 Kasım 2020
            • 2458

istinyetilkisi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            Bana göre borsa çarşamba açılmaz en az 1 ay daha kapalı kalır. yada 3 ay valla bilemedim. Siz karar verin.
            En az 1 ay kapalı kalmalı
            Depremin şiddetine inanamıyorum orada bulunan tanıdıklar en az 300 bin vefat var diyor.
            Dunya tarihinin en büyük felaketi olabilir bu
            Bu zamanda bile hırsızlıktan geri kalmayıp borsayı actilar

Yorum

• istinyetilkisi
              Aktif
              • 12 Temmuz 2016
              • 273

vicente Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              En az 1 ay kapalı kalmalı
              Depremin şiddetine inanamıyorum orada bulunan tanıdıklar en az 300 bin vefat var diyor.
              Dunya tarihinin en büyük felaketi olabilir bu
              Bu zamanda bile hırsızlıktan geri kalmayıp borsayı actilar
              Gele Mehdi putini arama adam avrupa ve amerika ile savaşa girdi. Borsayı 10günde açtı. Kuzu hocam buna boşuna mehdi demedi.
              KUZU BU BORUU DEEEL... SAYGILARIMLA

Yorum

• kuzu
                furuşan akıncı
                • 11 Aralık 2008
                • 13961

istinyetilkisi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                Gele Mehdi putini arama adam avrupa ve amerika ile savaşa girdi. Borsayı 10günde açtı. Kuzu hocam buna boşuna mehdi demedi.
                KUZU BU BORUU DEEEL... SAYGILARIMLA

5 is gunu yasada var...bu kadar kapali ise...BAZ FIYAT OLAN 4505 ILE ACILABILIR....bundan daha fazla kapalilik hali....SERBEST FIYATI gerektirir....birgunde yuzde 30 dusus baza gore normaldir....iste o...OLUSAN SERBEST FIYATTIR...sonraki gunler buna gore normale doner.

iki SIMULASYONUM var...acilis ucun....

SIMULASYON ACILIS 1A...bu baz fiyat 4505 e gore....yukarida grafini astim....5100 e cikis 3100 e dusus....

oburu....

SIMULASYON ACILIS 1B....bu serbest fiyata gore....bunu asmiyorum...moreller ucun....acilisa 10 saat kala asarim....
                YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
                  furuşan akıncı
                  • 11 Aralık 2008
                  • 13961

troas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  Kuzu can seçim 1 yıl ertelenirse bu senaryo geçerli mi?
                  hayir...gecerli degil...direct 1900 gecerli....

Yorum

• kuzu
                    furuşan akıncı
                    • 11 Aralık 2008
                    • 13961

smartinvestor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    Bunlar direk basar bence Emmi ama düşünüyorum batan da olacak olsa da satmaya fırsat vermeden aşağı bassa, batanlar hariç kimseden mal alamaz zira o noktadan sonra olan oldu diyip beklemeye geçebilirler. Hacimsiz ve mal toplayamadığı bir düşüş olur. Yine böyle olur diye düşünüyorum zira acımasızlar maalesef.

Yukarı alsa, tam usulet ve suhulete uygun olur, umut pompalar, zaten zararda olan ky, maliyeti çok yukarıda olduğu için ümitle bekler ve olası alıcı bile çıkabilir.
                    Tabi burada da risk py için, biraz mal yemesi. Bence mal satan az olur lakin usulet ve suhulet içinde yukarı alıp düşerse ky de bu sefer bezginlik ve satış başlar, py daha çok mal alır ve mal yeme riskine değer gibi.

Doğru bir yaklaşım mı Emmim?

Sence hangisini işletir py Kuzu Emmim?

5 is gununu asarsa....SERBEST FIYATI UYGULARLAR....

HESAPTAN SASMAYIN....

suan 4505 endeksteyiz....borsanin ederi 600 milyar tl....bunun yuzde 20 si satisa gelse 120 milyar tl gerekki bu fiyatlardan o mali alasin...yuzde 10 u satisa gelse....60 milyar tl ilazim ki o mali alasin.

piyasa yapici....

BOFA...YATIRIM FINANSMAN...VESAIRE...bu parayi bu is icin bubasinin hayri icin harcarmi ise...onemli sorudur.

turkiye borsalarinda...son 1 yildir...DUYGUSAL AKIL vardi..iki ay once bu topic acilirken....o bitti DEDIM...simdi...hesapli ve kitapli akil devrede....

bu topic....size bunu anlatiyor iki aydir....DUYGUSAL AKILI...ve onun tukenecegini....

Yorum

• Tuncer
                      Tecrübeli
                      • 03 Mart 2022
                      • 2825

Kuzu hocam yüzde 90 dolar yüzde 10 borsa senaryon geçerli midir

Yorum

• vicente
                        Yasaklı
                        • 22 Kasım 2020
                        • 2458

Bir sonra ki ptesi 4500 den acilir serbest marj olmaz o kadar da uzun boylu değil. bu denli tepki suç duyurusundan sonra prosedur olsa bile değişir. Prosedür uygulansa hiç acilmazdi.
                        Yagmacilar ile ışıldak ekibi pazarlık yapıyordur niyet kotu olduğu için önlem destek paketi açıklamaz bunlar ama karsi da büyük tepki kin suç duyuruları var.
                        Düzgün ahlaklı insanlar olsa 2 3 önlem ile bu felaket bile hasarsız atlatılır ama talancilar ile bilemedim.
                        Son yaptıkları yağmaya her zaman ki gibi kimseden ses çıkmaz diyerek başladılar ama balyozu gösterdi insanlar seçime az süre kala oy kaybı cok buyuk
                        Birsey kırıldı son felaket ve yağma dan sonra
                        Askeri yardıma gondermemesi İnterneti kesmeleri suriye ***lerin yaptıkları borsa yağmasına göz yummasi
                        Biz ne yapsak bunlar ses çıkarmıyor bu ozguven ile yapıyorlardı herseyi
                        O bitti artık alcakları karar da bu cok önemli olacak
                        1 ay önce yıllardır reyiz akp diyen adamlar 5 gündür beddua ediyor
                        Akp nin %30 luk trend desteği çatır diye kirildi

Yorum

• kuzu
                          furuşan akıncı
                          • 11 Aralık 2008
                          • 13961

Tuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          Kuzu hocam yüzde 90 dolar yüzde 10 borsa senaryon geçerli midir
                          tabiii.....bu karar...HESAPLI VE KITAPLI BIR AKILCA uretilmistir...aslaaa degismez....kuzuda DUYGUSAL AKIL yoktur.

Yorum

• kuzu
                            furuşan akıncı
                            • 11 Aralık 2008
                            • 13961

GOKLERDEN GELEN BIR EMIR VARDIR...

KADERIN USTUNDE BIR KADER VARDIR....

bu DUYGUSAL AKIL dir....

TURKIYE DEPREM BOLGESINDE...imar aflari yapmiyalim...binalari ve herseyi depreme gore yapalim ise....

HESAPLI VE KITAPLI AKILDIR....

bu AKILLARDAN ilki oldurur....ikincisi ise guldurur....

sen hangi akli secmissen...ISTE O SECIM SENIN KADERINDIR.

sen sectigin ucun...sen sorumlusun...SECILEN DEGIL....

Yorum

• vicente
                              Yasaklı
                              • 22 Kasım 2020
                              • 2458

Aktrollerin yazdıklarının altına gelen yorumlara bakın son günlerde akp liler bile kin kusuyor..
                              Ahbap a alenen çökmeye çalışıyorlar
                              Rte duvara çarptı resmen
                              İlk gün herkese öfke kusarken herzaman ki gibi bunlar ses çıkarmaz ozguvneiyle... halkın kendi seçmeninin tepkisini görünce biraz önce nerdese özür dileyecekti ilk kez başarısızlığı kabul etti.
                              Bölgedeki akp il temsilcileri bile yeter bu kadarı olmaz dedi videoları dolu sosyal medyada
                              Borsada 4 milyon insan var 3 5 ite yem ettiler ve duvara carpti ilk anketlerde oylarını göreceğiz.

Yorum

• BachiBouzouk
                                Katılımcı
                                • 10 Şubat 2017
                                • 138

Ölüm bir son değil başlangıçtır. Ölen de yok olmaz. Allah sevdiği kullarını yanına alırmış.Cenabı ALLAH tan vefat eden kardeslerime Rahmet yaşayan tüm kardeşlerime başsagligi dilerim.Dilin ketum olduğu vakitler.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information