aslinda....bunlardan ders cikarin....ve not edin...PROFESYONEL olmak istiyorsaniz....
Secim rally si bitti....bist 100...yeni hedef 1900....
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
benim öğrendiğim para piyasalarında herşey toz pembe olduğundakuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteraslinda....bunlardan ders cikarin....ve not edin...PROFESYONEL olmak istiyorsaniz....
en tehlikeli zamanlarmış
1 ay önce herkes ver mehteri diyordu
şimdi millet space odalarında birbirine girdi
Yorum
-
yaaa tuncer...gundwane I nasil fircaladigim gerilerde var....Tuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbenim öğrendiğim para piyasalarında herşey toz pembe olduğunda
en tehlikeli zamanlarmış
1 ay önce herkes ver mehteri diyordu
şimdi millet space odalarında birbirine girdi
ne diyordu bana...ERKEN SATTIN DIYORDU....SIMDI...BENI ANLIYORDUR...VE OGRENIYOR BORSAYI...YASIYARAK.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Emmi herkes hata yapar öğrenir de o yavsAK in bademleri surekli propaganda amaçlı yazması çok kotuniyetlidikuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryaaa tuncer...gundwane I nasil fircaladigim gerilerde var....
ne diyordu bana...ERKEN SATTIN DIYORDU....SIMDI...BENI ANLIYORDUR...VE OGRENIYOR BORSAYI...YASIYARAK.
Badem izin vermez badem düşürmez bademler super kontrollü hersey....Bu konuda çok yazmıştım ona ...bademleri gördük eğer bu operasyon u yapmayacak olsalardı ptesi ilk iş bist kapatmak olurdu
Yorum
-
KAC MANUPULATOR BATTI.....
coksa batan....dip cok derinlere iner....
simdi bu baslikta yazdigim bist 1900....mantikli gorunuyor degil mi....cunki batan manupulatorun mallarini araci kurum mecburi satacak....
ben birsey yaziyorsam....O SEY TECRUBELERIMIN VE BILGININ URUNUDUR.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Depremde hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet , tüm deprem mağdurlarına ve milletimize sabır diliyorum.
İnşallah tüm yaşananlardan ders alınır , sorumlularından hesap sorulur.
Ne yazık ki deprem kötü olan ekonomimizi daha da kötüleştirecektir.
Ülkemiz için ,hepimizin eskisinden çok daha fazla çalışmamız lazım.
Sn. Kuzu defalarca teşekkür ettik ama bir kez daha size teşekkür etmek istiyorum.
Paylaşımlarınızla bize ışık oluyorsunuz.
Yorum
-
şimdi de diyoruz ki acaba 1900 tutar mi :(kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkac manupulator batti.....
coksa batan....dip cok derinlere iner....
Simdi bu baslikta yazdigim bist 1900....mantikli gorunuyor degil mi....cunki batan manupulatorun mallarini araci kurum mecburi satacak....
Ben birsey yaziyorsam....o sey tecrubelerimin ve bilginin urunudur.
nereden nereye geldik kuzu hocam
Yorum
-
Yorum
-
Zararın neresinden dönülürse kâr.Borsa İstanbul'un kapatılması,doğru olandı.
📍İstenirse Pazartesi yapılan işlemler dahi iptal edilebilir.Belirli bir yükümlülük doğabilir ancak üstesinden gelinir.Dün ve bugün zaten henüz takas gerçekleşmedi.
Gökhan Uskuay
Tek tusluk işlem bunun yapılıp borsanın 10 gün daha kapatılması lazim 99 da ki gibi
İnsanların deprem bölgesine konsantre olması lazım tüm ülkenin gündemi 2 kanlı para heveslisi yuzunden tamamen borsa oldu
Yorum
-
Tuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterşimdi de diyoruz ki acaba 1900 tutar mi :(
nereden nereye geldik kuzu hocam
uc negative sey olustu...
1...bircok MANUPULATOR batti....MALLARI MECBURI SATISTA...
2...BIRCOK KREDILI BATTI....MALLARI MECBURI SATISTA...
3...DEPREM ve borsadaki bu olylarda...yeni yatirimci girisini durdurdu...mevcutlar satisa gelecek...
BORSA SERBEST ACILISLA ACILMAK MECBURIYETINDE....
acildigi gun....bugune gore yuzde 20 ila 30 alttan acilan kaartlar olacak....
isteogun biz ALMALIYIZ.ALMALIYIZ KI...BORSAYI KURTARALIM...MILLI GOREVIMIZ BU.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Futbolda kural ihlali olduğunda ne oluyorguner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterişlemleri nasıl iptal edecekler.
fiyatlarda geri dönülebilir mi.?
ya adam satıp kaçtıysa.?
mağdur olanda çok olur..
kapandığı yerde kalır bu.
Maç o an ki ihlalin yapıldığı dakikaya geri dönüyor
Bu yapılan kural ihlalidir 2 kanlı para heveslisi badem için yapıldı bu cok dava açılacak cokkk
Tek tuzluk islem
Deprem ptesi 4 de oldu o an ki fiyat ne ise yapılan yanlıştan donulmelidir
2004 fb Rize maçında kural ihlali oldu mac 20. Dakikadan tekrar edildi bjk nin şampiyonluğu gitti o ihlal nedeniyle
Yorum

Yorum