Secim rally si bitti....bist 100...yeni hedef 1900....

Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • stefano
    Aktif
    • 13 Kasım 2008
    • 229

vicente Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Oyle hırsız öyle kansızlar ki yardim işini dürüstçe yapan haluk levent e saldırıyorlar bağışlar oraya gidiyor diye..ahbap a gelen bagislara çökmeye çalışacaklar..
    Bu aşamada seçimden vazgeçmişlerdir bence, seçime kadar sabredip seçilirlerse mümkün. Nedeni ise çevremdeki birçok akplinin afad yada kızılay yerine nakit yardımı ahbapa göndermesi, malzeme için afad, kan için kızılay tercih ediliyor. Hükümetin bu kurumları getirdiği nokta üzüntü vericidir, büyük bir ayıptır. Geçmişte muhalif olduğu için akut da bir şekilde etkisiz hale getirildi, Nasuh Mahruki şaibeli bir şekilde akuttan atıldı.

Ufak bir not eklersem;
    Haluk Levent'in geçmişinde çek ve senetle ilgili davalar söz konusu, bildiğim kadarıyla büyük bir kısmı son birkaç yıl içinde tamamlandı ve beraat etti. Belki de geçmişte yaşadıkları böyle bir organizasyon kurmaya sebep olmuştur diyelim. Sonuçta bugün geçmişinde böyle bir şaibesi olan vatandaşın kurduğu dernek devletin kurumlarına karşı daha güvenli görünüyor.

Yorum

• vicente
      Yasaklı
      • 22 Kasım 2020
      • 2458

https://eksisozluk.com/deprem-anina-...8667?a=popular

Beyler normal bildiğimiz deprem değil bu nükleer deneme mi yapıldı napildi bu nedir ya
      9.1 lik japonya depreminde bir sürü video izledim böyle korkunç birsey gormedim

Yorum

• vicente
        Yasaklı
        • 22 Kasım 2020
        • 2458

Bu borsa 1 ay açılmaz salı günü hırsızlık işlemleri iptal edilip vade kapatılmalı

Yorum

• Titrettin
          Aktif
          • 20 Aralık 2016
          • 318

hocam nasip... kaybetmekte var...

bende enflasyon, seçim , beklentiler, dolar enflasyonu ve içgüdüsel mantık ile hareket ettim. benim hesaplarımda yaz aylarında 3700-3800 ler makul değerdi. bu aralar 4500-4600 gibi... ama seçim için 5000 bin kusur 6 bin + diyordum. son iki düşüşü de görünce ..... hesap çöp... borsa bana göre değil demek ki...

Yorum

• kuzu
            furuşan akıncı
            • 11 Aralık 2008
            • 13961

Titrettin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            hocam nasip... kaybetmekte var...

bende enflasyon, seçim , beklentiler, dolar enflasyonu ve içgüdüsel mantık ile hareket ettim. benim hesaplarımda yaz aylarında 3700-3800 ler makul değerdi. bu aralar 4500-4600 gibi... ama seçim için 5000 bin kusur 6 bin + diyordum. son iki düşüşü de görünce ..... hesap çöp... borsa bana göre değil demek ki...

bunu oku....yasa bu...uygulanacak FIYATI borsa Istanbul genel muduru belirliyor...baz fiyat veya serbest fiyat...

Bir sermaye piyasası aracındaki işlemlerin geçici olarak durdurulduğu süre seans süresini aşmışsa, söz konusu sermaye piyasası aracına ilişkin işlemlerin yeniden başlatılacağı zaman ve gerektiğinde uygulanacak baz fiyat Genel Müdür tarafından belirlenir ve KAP’ta ilan edilir.
            YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
              furuşan akıncı
              • 11 Aralık 2008
              • 13961

titrettin....ben turkce konusuyorum...fransizca degil...DEPREM BENIM VERDIGIM GRAFLARI DEGISTIRMEZ....

USULET VE SUHULETI YANI....

ne diyordum....5700 den 3700 e inecegiz...secime bir at kala 5400....secimden sonar mars mars 1900.

bu yazdigim turkce....iyi oku...elindekini benden izinsiz kaptirma...doverim seni ulen.

bunu iki aydir yaziyorum....yeni degil bu....

deprem....acilista yuzde 15 dusus yapar....4500 deyiz...dus yuzde 15...ne eder 3850 eder.

orada MAL ALACAGIZ YAWRIMO....MAL...SECIMDEN ONCE SATMAK UZERE.
              YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
                furuşan akıncı
                • 11 Aralık 2008
                • 13961

KORKU YOK...plan ve program var.....aynen uygularim....BENI HICBIRSEY DURDURAMAZ.

MART 10 DA....3700 DIYORDUM....

DEPREM BUNU ONE CEKER O KADAR...

anladin ni lem...titrettin.

gidip orayi burayi okuyup aklini karistirma...zaten git deyyuz....

Yorum

• Bilgehan04
                  Yeni Üye
                  • 30 Aralık 2020
                  • 33

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  BUNU IYI OKUYUN....

O KRIZDE BEN BATMISTIM...bilgisizdim....yemin ettim....ogrenip maminiza cakacagim dedim...

OGRENDIM....geleni gideni...tumunu ikiyorum simdi....
                  sayın kuzu
                  94 krizinden önce 1 senede 1 e 15 kazanmıştım ama o zaman paranın değerini bilmiyorduk üniversitede öğğrenciydim müthiş servet yapmıştım
                  ama hayat toz pembeydi sanki üniversiteyi bitirince büyük hayaller kuruyordum inş. mühendisiyim bu arada krizden önce borsadan çıkmadım
                  sanki okulu bitirince büyük hayallerim gerçekleşecek zaten yurt dışına gidecem parayı vuracam diye düşünüyordum
                  oysa bütün servetim sanaldı kağıt üstünde öyle gözüküyordu
                  bu krizden sonra realize etmediğim paranın kazancın benim olmadığını öğrendim
                  şimdiki yeni nesil borsacılar her şartta kağıt taşıyorlar adan sasa da hektaşda büyük paralar kazanmış servet yapmış ama hala kağıt taşıyor sanki
                  onlardan apple tesla çıkacakmış gibi hayal kuruyor
                  borsa çıkınca hepsinin twiterda havasından geçilmiyor
                  en ufak krizde nerde devlet nerde spk ağlıyorlar
                  zaten kendileri de spekülasyondan kazanıyorlar
                  40 senelik borsa hayatımda bu kadAR bir yatırımcı grubu görmedim
                  neyse onlar da bizim yollardan geçerek öğrenecekler
                  onların şansları senin gibi babo gibi pirlerden yararlanma olanakları var
                  biz yaşayarak öğrendik akıllı insan acı tecrübeyi kendi yaşamadan başkalarının deneyimlerinden öğrenendir
                  sessiz takipcilerindenim gerçekden büyük iş yapıyorsun
                  selamlae

Yorum

• kuzu
                    furuşan akıncı
                    • 11 Aralık 2008
                    • 13961

neyi bilecen....MANUPULE EDILMIS BORSADAKI....usulet ve suhuleti....

bu baslikta o usulet ve suhuleti yaziyorum...bunu ne atom bombasi need deprem DEGISTIREMEZ....

cunki ben...

kendimi manupulatorun yerine koyup...onun...kendi elinde ne var...o elle nasil oynuyacak...onu yaziyorum...

borsa nedir....MANUPULATORUN ELIDIR...seninki degil....

o eldir borsayi indiren ve cikaran....

o el....EMME VE BASMA TULUMBANIN MANIVELESINE yapismis....tulumbayi ona gore basmak mecburiyetinde....manipulator maksimum 1 yil malda kalabilir....2021 aralikta 1700 endekste manupulasyona basladi 2022 aralik sonunda...1 yil...manupulasyon bitti...simdi...dususten kazaniyor...aciga satip alttan yerine koyarak veya vadeli piyasalarda short olarak....dikkat ederseniz ben hep shortluyorum...onun gibi.

yogusam....oda batar...sen 1 milyon tl kaybederken o 1 milyar tl kaybediyor....PIYASAYI YAPERKEN...

PIYASAYI....ACIGA SATMAK...VE VADELIDE PARA KAZANMAK...maksadiyla yapiyor...tepkiler o yuzden sart.

sen....tepkilerde cikmalisin....secimden onceki tepki...5400.

Yorum

• kuzu
                      furuşan akıncı
                      • 11 Aralık 2008
                      • 13961

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      titrettin....ben turkce konusuyorum...fransizca degil...DEPREM BENIM VERDIGIM GRAFLARI DEGISTIRMEZ....

USULET VE SUHULETI YANI....

ne diyordum....5700 den 3700 e inecegiz...secime bir at kala 5400....secimden sonar mars mars 1900.

bu yazdigim turkce....iyi oku...elindekini benden izinsiz kaptirma...doverim seni ulen.

bunu iki aydir yaziyorum....yeni degil bu....

deprem....acilista yuzde 15 dusus yapar....4500 deyiz...dus yuzde 15...ne eder 3850 eder.

orada MAL ALACAGIZ YAWRIMO....MAL...SECIMDEN ONCE SATMAK UZERE.

soyle olacak....5 is gunu sonar...simdi 4505 deyiz....hafif eksi acilacak...4450 gibi...ve hizla artiya gececek...5100 e gidecegiz....ACILISA KADAR UZULME DIYE SIMDIDEN VEREYIM DEDIM...BASKA YERLERI OKUMA...onlar daha uc gun once hedefi 6000 verdiler...simdi hedefi yerin dibi verirler....hepsi alik veya sikik.

SIMULASYON ACILIS 1A....

not...bu bir usulet ve suhulettir...adi...SATISI DURDURMA.

KUCUK YATIRIMCININ BURADA DEGIL....3100 DE SATMASINI SAGLIYACAKTIR...BU KESIN.

Yorum

• sarisicak01
                        Tecrübeli
                        • 22 Ağustos 2018
                        • 491

guner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        çok büyük bir facia.
                        bu gece enkaz altında 50-150 bin kişinin kalmış olabileceğini söyledi fox.
                        ben şahsen pazartesi salı hiç böyle bir şey beklemiyordum..pazartesi sabah 300 vefatdan bahsediyorlardı.
                        tvler bile çarşamba günü gittiler oraya.
                        4. seviye afet ilanından da bir şey anlamadım.sarısıcak
                        gölcük depreminde sabah saatlerinde helikopterler gösteriyordu olayın vahametini.
                        o gün borsa açılmadı.
                        benim işim yok.
                        gün boyu tv izliyorum.
                        "Uluslararası 4. seviye afet" en yüksek düzeyde afet bildirisiymiş.

Yorum

• Tuncer
                          Tecrübeli
                          • 03 Mart 2022
                          • 2825

Kuzu hocam bu 5100 vursun çok tanıdığım bela okuyup satıp dolara geçecek insan var

Bu durumda skender yukardan malı kucaklar mı

Borsada güven azalması var

Yorum

• vicente
                            Yasaklı
                            • 22 Kasım 2020
                            • 2458

Kansiz bademler borsa kapalı olmasına rağmen yangindan mal kacirircasina salı takasini dun gerceklestirerek bir suça daha imza attilar

Yagmayi yapanlar isimlerine kadar belli seçim sonrası nereye kacsalar bu hirsizlari kimse kabul etmez hesap kesilecek
                            Borsayı bu felakette kapatmayanlar büyük boka batti

Yorum

• smartinvestor
                              Tecrübeli
                              • 29 Kasım 2015
                              • 901

Tuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              Kuzu hocam bu 5100 vursun çok tanıdığım bela okuyup satıp dolara geçecek insan var

Bu durumda skender yukardan malı kucaklar mı

Borsada güven azalması var
                              Oraya geldiğinde Kuzu Emmimin dediği gibi umut pompalamış olacaktır ky ye. Dolayısıyla satış yerine alış bile gelebilir ky den.

Ama yapar mı 5100, Bana göre çok çok zor Emmi dediği için bir ihtimal yapar..

Yorum

• smartinvestor
                                Tecrübeli
                                • 29 Kasım 2015
                                • 901

Kuzu Emmim,

Açılışta -%15 yaparak 3850 mi yapar yoksa az eksi açıp 5100 a mı gider?

Senin yorumculuğun, diğer köydeki veya Twitter daki çift yönlü hedef verenler ayarında değil, alem şahit buna,alemin kralısın

Ama iki yazında farklı analiz mevcut

Yorum

Working...
                                X

Debug Information