görevden almalar ve tutuklamalar olmadıkça güven geri gelmez. mutlaka pazartesi, salı ve öncesi sorgulanmalı...
Secim rally si bitti....bist 100...yeni hedef 1900....
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
-
Kesinlikle bu rezilliği yapanların görevden alınıp adalete teslim edilmesi lazım acilen
En geç seçim sonrası hesap sorulur , pozlari resen kapananlar seçim sonrası o 2 günkü zararlarını faiziyle geri alırlar
Ne öğrendik
Bademlerin nasil varliklar olduğunu
Hangi kurumdan işlem yaptıklarını.. cok kez yazdım aylar önce
Piyasadaki tüm cokuslere sebep olduklarını
Varlık fonunun işlem yapmadığını kardemir de alim yapmıştı sadece ilk kez destek atacağını
Bademlerin talanci oldugunu piyasaya bi faydaları olmadığını
Kusarak iğrenerek ogrendik
Bisti buralara götüren sirket sahipleri çalışanları ve bu rezalete susmayıp twiterda bademlerin uykularını kaçıran milyonlarca yatirimcidi
Yorum
-
[QUOTE=kuzu;691499]borsa yasasina gore....gecici olarak kapatilan borsada...ACILISTA fiyatlarla ilgili yetki genel mudurdedir....
PIYASA YAPICILARLA TOPLANIR...bunlar BOFA,YATIRIM FINANSMAN v.s gibi kurumlardir....tartisirlar....nasil acalim borsayi....serbest fiyatlami....baz fiyatlami....baz fiyat sali gunki kapanis 4505 dir....SERBEST FIYATTA ISE....devre kesiciler ilk 3 saat ucun kaldirilir....FIYAT NEREDE OLUSURSA...belli bir yuzde sinirlama yoktur....O SERBEST FIYATTIR....
yaptigim yorumlar ise....biri baz fiyata...oburu serbest fiyata goredir...
BOFA ve YATIRIM FINANSMAN gibi kurumlar ne derse o olur....parayi onlar koyacak.
ilk etapta....50 milyar tl gerekir....yaklasik...buna karar verecekler.
SERBEST FIYATLA ACILISI...yuzde 15 ila 20 asagidan tahmin ediyorum...SATISI KOMPLE ALMAK UCUN...
SATISI KOMPLE ALIRLARSA....secimden onceki hedef....5400...5700 veya 6000 olacaktir...
BAZ FIYATLA ACARLARSA....5100 KESIN....SATISI DURDURMAK UCUN....
bunda ise....dip 3700 diyordum ya...o 3100 e iner....
her iki halde....birinde dip 3700...oburunde dip 3100...her ikisindede BUYUK TEPKI VAR...bu ya 5400...ya 5700...yada 6000 olur....SONRA....BASLIKTAKI 1900 ENDEKSE GOCERIZ...[/QUOTE
Sevgili Kuzu, ülkece başımız sağolsun.
Şimdi Baz fiyatla açmaya karar verdiler.Buna ilaveten bir çok yeni karar açıkladılar. Şimdi en büyük korkum şu yaklaık 10 milyar TL alıcıyı buldular fonlar alacak mecburen.
Akıllı para malını bunların üzerine yıkar çıkar mı? Yoksa 5100 aşıp daha yukarıdan mı vermek ister malları?
Son açıklanan kararlar ışığında güncel yorumun nedir herkes seni bekliyor burada...
Yorum
-
SEVGILI GUNDWANE VE GENELE....Karatay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGündi çok eleştiriliyor ama dediği bir şeye açıkcası katılıyorum....
Bu iktidarın seçimi kaybetse de gideceğini sanmıyorum...
Gerekirse iç savaş bile çıkarırlar bu derece bence....Maraş'taki eski AKP kadın milletvekilini izlediğimde ilk aklıma gelen bu olmuştu...
Açıkcası ben iyice ülkem adına korkmaya başladım...
Gerçekten gittiklerinde enkaz değil ülke kalırsa ortada iyi...
bu kardesimiz benim ogrencim....basindan beri benimle birlikte.....HEDEF FEYZA dedi...sebeblerini yazdi...karatay durust bir kardesimdir....YIGIDIN HAKKINI YIGIDE VERELIM diyor....dogru soyluyor...
gundwane nin tek hatasi var....ben secim rallysi bitti dedigimde...oda agir agir satin demeliydi....diyemedi...sebeblerini karatay yazmis...
su kesin...GUNDWANE asla kotu niyetli biri olamaz...asla...benimle sidik yaristirmaya girmez...BANA COK BUYUK SAYGISI VARDIR....bende onu cok severim....
normaldir....borsacilar....terste kalanla dalgasini gecer...gectiniz....artik burada bu konuyu kapatalim...
sevgili GUNDWANE....
gel yaz....goruslerine ihtiyacimiz var....SECIMLER meselesinde....biraz dalga gecilecegini sende biliyordun...ve bu normaldir...benimlede dalga geciyorlar terste kaldim mi...buda normaldir...ALINIR...KUSERSEN...BU NORMAL DEGILDIR...BU ISIN RACONUNA TERSTIR...hemen yazmaya basla.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
iki acilis sundum....borsa kapatildigi gun....
biri....4505 endeks baz alinarak acilis....GRAFINIDA VERDIM...6 GUN GERIDE...
ikincisi....5 gunden fazla kapanis olursa....SERBEST FIYATLA ACILIS...14 SUBATTA ACARLARSA BU OLUR...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
soru sudur....yuzde 8 dususun oldugu gun ben shortumu kaparken...YATIRIM FINANSMAN VE BOFA....iki gun once borsayi yuzde 5 yukari basmislardi...cuma gunu....pazar gunu borsa acilmadan 10 saat once buraya yazdim...BOFA VE YATIRIM FINANSMANIN bu islemleri TUZAK....SHORTLAYIN COKECEGIZ....VE COKTUK...
COKERKEN....BIRILERI SATTI...VE O BIRILERININ SATTIGINI ...KIM ALDI...BUNU BILIYORSAN KUZU SUN....bilemiyorsan...asla kuzu olamazsin.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
iste bu....BOFA VE YATIRIM FINANSMAN ISLEMLERI...yuzde 5 cikis yaptiriyorlar...pazar gunu bunu asiyorum...inceledim...bu islemler tuzak...bular...HACI TILKI....shortluyacagim dedim...shortladim yuzde 8 cokunce kapadim....kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
burada kalmistik....yarin acarlarsa buradan devam edecegiz
DEPREM OLMASA IDI...SIMDI 3700 DEYDIK...ve kimse ne oluyor yaa diyemiyecekti.
deprem olunca....is degisti...itirazlar var....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Kuzu hocam tabiki siz aldınız.Viop taki kontratı malınıza karşılık teminat olarak shortladınız.kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersoru sudur....yuzde 8 dususun oldugu gun ben shortumu kaparken...YATIRIM FINANSMAN VE BOFA....iki gun once borsayi yuzde 5 yukari basmislardi...cuma gunu....pazar gunu borsa acilmadan 10 saat once buraya yazdim...BOFA VE YATIRIM FINANSMANIN bu islemleri TUZAK....SHORTLAYIN COKECEGIZ....VE COKTUK...
COKERKEN....BIRILERI SATTI...VE O BIRILERININ SATTIGINI ...KIM ALDI...BUNU BILIYORSAN KUZU SUN....bilemiyorsan...asla kuzu olamazsin.
Yorum
-
yuzde 8 dustugumuz gun...MALI KIM ALDI...ANAHTAR ONDA....
NE YAPACAGINIDA BILIYORUM.....cunki o gun SHORTUMU MERMI HIZIYLA KAPATIP....BENDE MAL ALDIM.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
ULA NAMISSIZLAR...bunu niye yazdim ki...anlamadiniz mi...BUNDAN.kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertilkiler ve kurtlar....borsanin acik olmasi...ve kapanmasi.
koyluler tilkilerden bikmis....bir tavugun icine bomba yerlestirmis ve kumesin onune baglamislar....
tilki gelmis....bakmis....tavuk kacmiyor....bagli....bu bir TUZAK deyip yan yatmis izlemeye baslamis....
az sonar kurt gelmis....bakmis tavuk orada tilki ilerde elece duruyorlar....tilkiye yaklasmis...tilki kardes niye o tavugu yemiyorsun demis....tilki...ben bugun orucum yiyemem demis...
kurt yurumus tavuga ve pencesini furur furmaz...bomba patlamis...tavuk bi kenara kurt bi kenara kanlar icinde....tilki gelip tavugu yemeye baslamis...can vermek uzere olan kurt...tilkiye hani oructun sen demis...
tilki...duymadin mi kurt kardes...AZ ONCE TOP PATLADI DEMIS...
BOYLE SEYLERIN OLDUGU YERE....TIMARHANE DENIR...
KURT KIM.....TILKI KIM....TAVUK KIM....KOYLULER KIM....
kuzuca dili ile yazdim ki...cozun.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum

Yorum