Secim rally si bitti....bist 100...yeni hedef 1900....

Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • istinyetilkisi
    Aktif
    • 12 Temmuz 2016
    • 273

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ULA NAMISSIZLAR...bunu niye yazdim ki...anlamadiniz mi...BUNDAN.

KURT KIM.....TILKI KIM....TAVUK KIM....KOYLULER KIM....

kuzuca dili ile yazdim ki...cozun.
    Tilki Benim

Yorum

• istinyetilkisi
      Aktif
      • 12 Temmuz 2016
      • 273

istinyetilkisi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      Tilki Benim
      Hocam Kurt bademgiller Tavuk hisse sahipleri Köylüler spekülatör.
      Saygılarımla

Yorum

• Tuncer
        Tecrübeli
        • 03 Mart 2022
        • 2825

Kuzu hocam bu haberlerle sanırım seçim iptal diyene kadar ralli yapacaklar ne dersin

Yorum

• istinyetilkisi
          Aktif
          • 12 Temmuz 2016
          • 273

Tuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          Kuzu hocam bu haberlerle sanırım seçim iptal diyene kadar ralli yapacaklar ne dersin
          tuncer hocam seçimi iptal edemiyorlar anayasada savaş haricinde iptal yok.

Yorum

• Cem2002
            Katılımcı
            • 02 Nisan 2019
            • 176

Ereğli,Thyao,isctr Buyback acikladi

Geri alım açıklamayani dövüyorlar
            Yazdıklarım kendi düşüncelerimdir
            Yatırım tavsiyesi değildir.

Yorum

• vicente
              Yasaklı
              • 22 Kasım 2020
              • 2458

Yarin bor manşet atılsa şu olur

Borsa İstanbul da hisseleri ve yatırımcınin kanini emen badem lağımı patladı.

Yorum

• Titrettin
                Aktif
                • 20 Aralık 2016
                • 318

vicente bence sen haklı çıktın borsaya çakanlar badem bıyıklılar... deprem işi bozdu. açığa çıktıar.

Yorum

• kuzu
                  furuşan akıncı
                  • 11 Aralık 2008
                  • 13961

SECIMLER VE ERTELENMESI HALI....

haci TILKI...tavuga,ordege ve keklige....bu senede hacca gidecegim gelin sizide gotureyim demis.

ucu birden olmazzzz demisler sen bizi yolda yersin demisler...

yahu insaf demis ben HACIYIM...hac yolunda oyle sey yaparmiyim deyip din iman vetan millet...beka cukka....ikna etmis....

yolda ucude cok dikkatli ve tilkiden uzak dura dura gidiyorlar....

mekkeye yaklasiyorlar....feci bir yagmur ve firtina kopuyor....bir magara goruyorlar....once tilki giriyor....ardindan bunlar....tilki magaranin en uzaginda bir koseye yerlesiyor....bunlar magara kapisina yakin bir yere...

ordek diyorki....yahu bu tilkinin gunahini aliyoruz...bizi yiyecek olsa o kadar kapidan uzaga tunemezdi....

hepsi uyuyor....tilki gelip kapiyi tutuyor....ucude kistirilmis...

keklik ve horoza....bre zindiklar...zabahin korunde otersiniz kimseye uyku yok...deyip ikisinide yemis....

ordegide yiyecek emme....bir suc bulmasi lazim....

lem o kicinin ustundeki yesil ne....

yesil turbelerde olur....evliyanin basinda olur....senin neden kicinda demis onuda yemis....YEDIKCE YEMIS...YEDIKCE SEMIRMIS.
                  Titrettin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  vicente bence sen haklı çıktın borsaya çakanlar badem bıyıklılar... deprem işi bozdu. açığa çıktıar.
                  HACI TILKI dedim ya....TILKIYI buldunuz...kurt kimdir.

yarin ve sonrasi...TILKI mallarini DEVREDECEK...kurumlara...tabii bende.
                  YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
                    furuşan akıncı
                    • 11 Aralık 2008
                    • 13961

BEN NEREYE INERSE INSIN....MAL ALACAGIMI YAZDIM YUKARIDA....

bu arada yardim isi nedeniyle foruma giremiyecegim....sen alintilayip one cek hep...titrettine yazdiklarimi...

kimseyi soydurmamak senle benim gorevim...

yuce allahim....bizi ele yaratmis.
                    tilkiyle boyle furusulur....
                    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
                      furuşan akıncı
                      • 11 Aralık 2008
                      • 13961

5 is gununu asarsa....SERBEST FIYATI UYGULARLAR....

HESAPTAN SASMAYIN....

suan 4505 endeksteyiz....borsanin ederi 600 milyar tl....bunun yuzde 20 si satisa gelse 120 milyar tl gerekki bu fiyatlardan o mali alasin...yuzde 10 u satisa gelse....60 milyar tl ilazim ki o mali alasin.

piyasa yapici....

BOFA...YATIRIM FINANSMAN...VESAIRE...bu parayi bu is icin bubasinin hayri icin harcarmi ise...onemli sorudur.

turkiye borsalarinda...son 1 yildir...DUYGUSAL AKIL vardi..iki ay once bu topic acilirken....o bitti DEDIM...simdi...hesapli ve kitapli akil devrede....

bu topic....size bunu anlatiyor iki aydir....DUYGUSAL AKILI...ve onun tukenecegini....
                      ne diyorum...ilk etapta....60 milyar ila 120 milyar arasi bisey lazim....

BULDULAR...liqidite saglandi....sistemik kriz engelleniyor...

...

Yorum

• kuzu
                        furuşan akıncı
                        • 11 Aralık 2008
                        • 13961

unutmayin....orta vadede cokecegiz...KISA VADE UCUNDUR YAZDIKLARIM....sakin karistirmayin...

ALDIGIMIZ MALLARI DEHLIYECEGIZ TILKIYE....KURT OLDU.

Yorum

• kuzu
                          furuşan akıncı
                          • 11 Aralık 2008
                          • 13961

ula titrettin....

saa yazdim yukaridakini...iki ay sonar aglama diye....

Yorum

• vicente
                            Yasaklı
                            • 22 Kasım 2020
                            • 2458

Titrettin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            Cok pis yakalandı namussuzlar
                            Isin kötüsü kendi paralarıyla yapmıyorlar ya güçlü birine çöküp onun hisselerini virmanliyor ya da ky nin havuzuna dadaniyorlar
                            5000 kere yazdım bu 2 kurum bu kadar mali nerden buluyor
                            İşte burdan buluyorlarmis
                            Cok pis yargılanacaklar cok pis
                            Bugünleri unutmayın ilerde büyük davalar açılacak
                            Robotları kontrol edenler dahi isim isim açıklandı hepsi badem

Yorum

• kuzu
                              furuşan akıncı
                              • 11 Aralık 2008
                              • 13961

orta vade hedefimiz....4 ay...BIST...1900...BASLIKTAKI GIBI....

simdi...SOYGUNDAYIZ...TILKI NE YAPIYORSA ONU YAPIIKK...ondan once satip kaciik...

yogusam....ordek...tavuk...keklik....yer alimallah....

haci bu...musulman tilki....

Yorum

• vicente
                                Yasaklı
                                • 22 Kasım 2020
                                • 2458

Taa Ekim ayından bir yazı , bize de analiz okuma yeteneği vermiş biraz.

**in malı da bitmiyor bitse 400 üzerine atacak bist
                                2 günde 3 milyar nedir yahuu
                                memati nerden buluyor bu kurum bu kadar malı
                                aylardır dilimizde tüy bitti ***in malı bitmiyor
                                suraya üye olduğumdan beri sattığı malları toplasak 100 milyarı geçmistir
                                millet alıyor aldıkları mal bu pice hangi hukuk ile geciyor mematiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii????
                                140 240 rallisinde de gecen sene her gün abartısız her gün sattı.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information