Secim rally si bitti....bist 100...yeni hedef 1900....
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
-
Hocam Kurt bademgiller Tavuk hisse sahipleri Köylüler spekülatör.istinyetilkisi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTilki Benim

Saygılarımla
Yorum
-
tuncer hocam seçimi iptal edemiyorlar anayasada savaş haricinde iptal yok.Tuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKuzu hocam bu haberlerle sanırım seçim iptal diyene kadar ralli yapacaklar ne dersin
Yorum
-
kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSECIMLER VE ERTELENMESI HALI....
haci TILKI...tavuga,ordege ve keklige....bu senede hacca gidecegim gelin sizide gotureyim demis.
ucu birden olmazzzz demisler sen bizi yolda yersin demisler...
yahu insaf demis ben HACIYIM...hac yolunda oyle sey yaparmiyim deyip din iman vetan millet...beka cukka....ikna etmis....
yolda ucude cok dikkatli ve tilkiden uzak dura dura gidiyorlar....
mekkeye yaklasiyorlar....feci bir yagmur ve firtina kopuyor....bir magara goruyorlar....once tilki giriyor....ardindan bunlar....tilki magaranin en uzaginda bir koseye yerlesiyor....bunlar magara kapisina yakin bir yere...
ordek diyorki....yahu bu tilkinin gunahini aliyoruz...bizi yiyecek olsa o kadar kapidan uzaga tunemezdi....
hepsi uyuyor....tilki gelip kapiyi tutuyor....ucude kistirilmis...
keklik ve horoza....bre zindiklar...zabahin korunde otersiniz kimseye uyku yok...deyip ikisinide yemis....
ordegide yiyecek emme....bir suc bulmasi lazim....
lem o kicinin ustundeki yesil ne....
yesil turbelerde olur....evliyanin basinda olur....senin neden kicinda demis onuda yemis....YEDIKCE YEMIS...YEDIKCE SEMIRMIS.HACI TILKI dedim ya....TILKIYI buldunuz...kurt kimdir.Titrettin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstervicente bence sen haklı çıktın borsaya çakanlar badem bıyıklılar... deprem işi bozdu. açığa çıktıar.
yarin ve sonrasi...TILKI mallarini DEVREDECEK...kurumlara...tabii bende.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
tilkiyle boyle furusulur....kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBEN NEREYE INERSE INSIN....MAL ALACAGIMI YAZDIM YUKARIDA....
bu arada yardim isi nedeniyle foruma giremiyecegim....sen alintilayip one cek hep...titrettine yazdiklarimi...
kimseyi soydurmamak senle benim gorevim...
yuce allahim....bizi ele yaratmis.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
ne diyorum...ilk etapta....60 milyar ila 120 milyar arasi bisey lazim....kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster5 is gununu asarsa....SERBEST FIYATI UYGULARLAR....
HESAPTAN SASMAYIN....
suan 4505 endeksteyiz....borsanin ederi 600 milyar tl....bunun yuzde 20 si satisa gelse 120 milyar tl gerekki bu fiyatlardan o mali alasin...yuzde 10 u satisa gelse....60 milyar tl ilazim ki o mali alasin.
piyasa yapici....
BOFA...YATIRIM FINANSMAN...VESAIRE...bu parayi bu is icin bubasinin hayri icin harcarmi ise...onemli sorudur.
turkiye borsalarinda...son 1 yildir...DUYGUSAL AKIL vardi..iki ay once bu topic acilirken....o bitti DEDIM...simdi...hesapli ve kitapli akil devrede....
bu topic....size bunu anlatiyor iki aydir....DUYGUSAL AKILI...ve onun tukenecegini....
BULDULAR...liqidite saglandi....sistemik kriz engelleniyor...
...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
unutmayin....orta vadede cokecegiz...KISA VADE UCUNDUR YAZDIKLARIM....sakin karistirmayin...
ALDIGIMIZ MALLARI DEHLIYECEGIZ TILKIYE....KURT OLDU.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
ula titrettin....
saa yazdim yukaridakini...iki ay sonar aglama diye....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Cok pis yakalandı namussuzlarTitrettin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstervicente bence sen haklı çıktın borsaya çakanlar badem bıyıklılar... deprem işi bozdu. açığa çıktıar.
Isin kötüsü kendi paralarıyla yapmıyorlar ya güçlü birine çöküp onun hisselerini virmanliyor ya da ky nin havuzuna dadaniyorlar
5000 kere yazdım bu 2 kurum bu kadar mali nerden buluyor
İşte burdan buluyorlarmis
Cok pis yargılanacaklar cok pis
Bugünleri unutmayın ilerde büyük davalar açılacak
Robotları kontrol edenler dahi isim isim açıklandı hepsi badem
Yorum
-
orta vade hedefimiz....4 ay...BIST...1900...BASLIKTAKI GIBI....
simdi...SOYGUNDAYIZ...TILKI NE YAPIYORSA ONU YAPIIKK...ondan once satip kaciik...
yogusam....ordek...tavuk...keklik....yer alimallah....
haci bu...musulman tilki....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Taa Ekim ayından bir yazı , bize de analiz okuma yeteneği vermiş biraz.
**in malı da bitmiyor bitse 400 üzerine atacak bist
2 günde 3 milyar nedir yahuu
memati nerden buluyor bu kurum bu kadar malı
aylardır dilimizde tüy bitti ***in malı bitmiyor
suraya üye olduğumdan beri sattığı malları toplasak 100 milyarı geçmistir
millet alıyor aldıkları mal bu pice hangi hukuk ile geciyor mematiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii????
140 240 rallisinde de gecen sene her gün abartısız her gün sattı.
Yorum
Yorum