SAYGIDEĞER PİRİM KUZU.. Bize verdiğin bu değerli bilgiler için sonsuz teşekkürler ... Rabbim seni aileni ve uşağlarını hertürlü kaza bela ve hastalıktan korusun sağlıklı ve sıhatli uzun ömürler nasip etsin ...o İKİ KİLOLUKLARINA !! ZEVAL VERMESİN... CAN KUZU ABİMİZ....
HEDEF FEYZA.....ONUMUZDEKI 5 YIL.....duzeltme...ve tekrar feyza...ikinci 5 yil....ve cokus.
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
-
Hep yazdım..
Bi tarafta rusya iran çin hindistan ..
Diğer yanda batı bloğu..
1800 lerin ortalarından itibaren ingiltere , 1900 lerin ilk çeyreğinden itibaren de ABD odaklı dünya ya birileri artık YETER dedi..
Son 100 senede gelen ne varsa batıdan geldi.
Buna rağmen bütün kaynaklar doğu da idi..
Şimdi Putin masaya bi yumruk vurdu..Savaş sa savaş..Hatta bizzat ben başlatıyorum hadi bakalım dedi..
Çin yan çizmezse batı bu işin kaybedeni olur..
TR den ise yakın zaman içinde tarafını seçmesini isteyecekler..
Olaylar orada kopacak zaten..
Yorum
-
altun birinci 5 yilda 3600 dolar....ikinci 5 yilda 4800 dolar hedef....Cezer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBu degerli bilgilendirmeler için sonsuz teşekkürler Sn.kuzu.
Açıklamalarınız kapsamında pek küçük yatırımcı altın alsın, kıpraşmasin diyebilir miyiz.
Tekrar teşekkür ediyor, afiyet diliyorum.
bi mukabele,guzel yaradilmis kardesim....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
bu guzel yazin ucun...cok tessekkurler ediyorum...sizlerle olmak cok guzel....bana insan oldugumu...insani kamile yonelmemi...hatirlatiyorsunuz hep....saolun varolun.hocamurat2001 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSAYGIDEĞER PİRİM KUZU.. Bize verdiğin bu değerli bilgiler için sonsuz teşekkürler ... Rabbim seni aileni ve uşağlarını hertürlü kaza bela ve hastalıktan korusun sağlıklı ve sıhatli uzun ömürler nasip etsin ...o İKİ KİLOLUKLARINA !! ZEVAL VERMESİN... CAN KUZU ABİMİZ....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
usaglar....
bir gurup amrikili dostum....ALMAN OLAN HERSEYI SHORTLUYOR...hubariniz ossun....
niyesini sonra yazarim....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
O zaman EURO göçerkuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterusaglar....
bir gurup amrikili dostum....ALMAN OLAN HERSEYI SHORTLUYOR...hubariniz ossun....
niyesini sonra yazarim....
Not: Hiçbirşey göründüğü gibi deeeldir. BY KUZU
Yorum
-
-
Pirim bize öyle bir dünya gösteriyon ki kimsenin göremediği. Amerika şişe çevirmeye başladı artık. Kime denk gelirse. Sen her daim var ol pirim.
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
Emmi bu konut enflasyonu ne olacak yakında inşaat almaya para yetmeyecek millet 100 sene öncesine dönecek gibi alım gücü yok konutlar uçukGüneşi bir kuvvet karartır mı hiç
Allah sevmediğini yaratır mı hiç
İnsan olan insan darıltır mı hiç
Haksızlık haksızın yüzünden olur...
Yorum

Yorum