HEDEF FEYZA.....ONUMUZDEKI 5 YIL.....duzeltme...ve tekrar feyza...ikinci 5 yil....ve cokus.

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kuzu
    furuşan akıncı
    • 11 Aralık 2008
    • 13961

hahhh aradi...FATIMA...peygamber mehemmedin gizi mi ulen dedi...hayir deell dedim....
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• steve_harris
      Katılımcı
      • 11 Ocak 2019
      • 152

yuh kuzu abi fatimanın sırlarını bilmiyorlarsa...sanırım ruslarla ilgili olduğunu söylediğin ikinci sır.

You have seen hell where the souls of poor sinners go. To save them, God wishes to establish in the world devotion to my Immaculate Heart. If what I say to you is done, many souls will be saved and there will be peace. The war is going to end: but if people do not cease offending God, a worse one will break out during the Pontificate of Pope Pius XI. When you see a night illumined by an unknown light, know that this is the great sign given you by God that he is about to punish the world for its crimes, by means of war, famine, and persecutions of the Church and of the Holy Father. To prevent this, I shall come to ask for the Consecration of Russia to my Immaculate Heart, and the Communion of reparation on the First Saturdays. If my requests are heeded, Russia will be converted, and there will be peace; if not, she will spread her errors throughout the world, causing wars and persecutions of the Church. The good will be martyred; the Holy Father will have much to suffer; various nations will be annihilated. In the end, my Immaculate Heart will triumph. The Holy Father will consecrate Russia to me, and she shall be converted, and a period of peace will be granted to the world

geceyi aydınlatan bilinmeyen ışık nükleer silah olsa gerek.

dinlere dair kehanetleri severim kuzu ağabey. danyal / daniel peygamberin rüya ve yorumları dahil.

bu tip konulara daha çok girmen dileğiyle

Yorum

• guner
        Kıdemli
        • 28 Mayıs 2011
        • 4864

bu gidişatlar değişmezse
        biz bu akaryakıtı kaç paradan alacaz bakalım.

brent ve dolar aylık grafikleri

Yorum

• gundwane
          Tecrübeli
          • 18 Ağustos 2011
          • 1922

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          evettt....MALA KOMPLE YERLESMEK....6 ay surer....bankalar belirsiz durumdalar....KUR KORUMALI MEVDUATLA....devlet bankalara para akitiyor....bu 9 ay sonar bankalara yansir....faizlerin yuzde 14 e cakilmasi da bankalari kurtarmak ucun....gecelik merkezden para cekmelerini ucuzlatiyor....yani bankalar RALLY moduna 6 ila 9 ay sonra ancak girer....

yani...hadise sudur....

enflasyon mu faizi fistiklar....yoksa faiz mi enflasyonu fistiklar..

tartismasi....gosterilen gercek ise BANKALARIN KURTARILMASIDIR.

soyle...

tavuk mu yumurtadan cikar...yumurta mi tavuktan....

TAVUK CIKMASIN istiyorsan...YUMURTALARI KIRMALISIN....

yumurtalar....bankalardir....devlet yumurtalari kirmak istemiyor...kirmadigi ucunde....ortalik TAVUK(ENFLASYON) kayniyor.

aslinda....beste birini kirsa....hersey duzelecek....emme kiramiyor.
          Sorunlu kredileri sistemden çekecek bir kötü banka neden kurulmuyor peki?..

Yorum

• guner
            Kıdemli
            • 28 Mayıs 2011
            • 4864

abd 5 yıllıklar
            daha düşüş sürüyor.
            faiz artışına devam demek bu.

Yorum

• kuzu
              furuşan akıncı
              • 11 Aralık 2008
              • 13961

steve_harris Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              yuh kuzu abi fatimanın sırlarını bilmiyorlarsa...sanırım ruslarla ilgili olduğunu söylediğin ikinci sır.

You have seen hell where the souls of poor sinners go. To save them, God wishes to establish in the world devotion to my Immaculate Heart. If what I say to you is done, many souls will be saved and there will be peace. The war is going to end: but if people do not cease offending God, a worse one will break out during the Pontificate of Pope Pius XI. When you see a night illumined by an unknown light, know that this is the great sign given you by God that he is about to punish the world for its crimes, by means of war, famine, and persecutions of the Church and of the Holy Father. To prevent this, I shall come to ask for the Consecration of Russia to my Immaculate Heart, and the Communion of reparation on the First Saturdays. If my requests are heeded, Russia will be converted, and there will be peace; if not, she will spread her errors throughout the world, causing wars and persecutions of the Church. The good will be martyred; the Holy Father will have much to suffer; various nations will be annihilated. In the end, my Immaculate Heart will triumph. The Holy Father will consecrate Russia to me, and she shall be converted, and a period of peace will be granted to the world

geceyi aydınlatan bilinmeyen ışık nükleer silah olsa gerek.

dinlere dair kehanetleri severim kuzu ağabey. danyal / daniel peygamberin rüya ve yorumları dahil.

bu tip konulara daha çok girmen dileğiyle
              aferim lem....onlarda buldular....ucuncu sirri....nukleer savasti....

FATIMA hazreti isa nin annesi mary nin obur adi....bu uc sirri...1917 de portekizde bir koyde....uc cocuga gorunuyor ve veriyor....

URUS ve ortodoksy ile katolisim arasindaki....milli mucadelede...URUS in onemi anlatiliyor...

ilk sir....birinci herb...bunu urus bitirecek diyor...ve urusta kominist ihtilal oluyor herb bitiyor...

ikinci sir...ikinci herb....bunuda urus bitirecek diyor..papa pius XI zamaninda ikinci herbed hakketten bu papa var....ve 20 milyon urus olerek hitleri yeniyor...

ucuncu sir...NUKLEER SAVAS....cehennem alevleri....dunyayi saracak....bundada URUS onemli...ne yapacak...bir tek PAPA biliyor....urusu TAKDIS etmesi gerek...

not....bunlari 1917 de FATIMA....bu uc koylu cocuga gorunerek anlatiyor.

not 2...bilginin suslenmesi okuyucuyu meraklandirir....iyi bir feylosof....BILGISINI SUSLEMELIDIR...by Socrates.

not 3...AHIR-I ZAMAN...islami kaynaklari okursan....orada da URUS cok onemli....ondan bahsedilir hep...islam ciktiginda URUS diye bir devlet ve halk yoktu....emme...ahiri zamanda basrol onlarda....HADISI SERIFLERDE....dunyanin sonu samda cikacak bi savasla gelecek....orada DECCAL senden daha musluman...daha dindar gorunecek...suriye yi isgal edecek...BU DECCAL...radikal islamdi...DAES...AL KAIDE...MUSLUMAN KARDESLER FILAN....sonar MEHDI gelip hepsini dogruyacak....MEHDI PUTIN.

BUNLAR HADISLERDE YAZILI....putin yok...onu ben ekledim...deccali yok eden oldugu ucun.

USAGLAR....

dinler deyip gecmeyin...butun savaslar...dinler yuzunden cikmistir.

missal...

dun...newyorkta BISHOPLAR biraraya geldi...URUS u takdis ettiler....
              YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• hurolg2
                Aktif
                • 25 Ocak 2019
                • 367

Yaw kuzum bu dedigin çıkarsa neyin borsası neyin viopu neyin parası yaw...nukleer savaş...kıyamet...israfilin suru yaw...dünya bitiyor hepimiz pohu yiyok yaw...allah muhafaza yaw...

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• kuzu
                  furuşan akıncı
                  • 11 Aralık 2008
                  • 13961

NE OLDUGUNU ANLAMAK UCUN ILK BAKACAGIN YER....LONDRADIR....

orada yerlesik....ISLAM ALEMININ EN ONEMLI ULEMALARI....SUNNILER....VE SIALAR....

ne diyorlar....hemen ikisini birden dinliyecen....ikiside birbirinin can dusmani...

turkiyede....hemen TGRT yi dinliyecen.....

GERCEK BILGIYE ULASMAK ISTIYORSAN....deccali bulacaksin....

Yorum

• kuzu
                    furuşan akıncı
                    • 11 Aralık 2008
                    • 13961

hurolg2 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    Yaw kuzum bu dedigin çıkarsa neyin borsası neyin viopu neyin parası yaw...nukleer savaş...kıyamet...israfilin suru yaw...dünya bitiyor hepimiz pohu yiyok yaw...allah muhafaza yaw...

yaw benim karim....ERZURUMA GOCELIM DIYOR.....ha ha ha....

moshenin ki orada ne varki kiz deyince....HICBIRSEY YOK....hicbirsey yoktan varedilemeyecegi ucun....EN SAGLAM YER diyor.

yani...DURUM KOTU.....COVID korkusu gitmeden daha...NUKLEER KORKU sardi...insanligi.....

KORKU....

bu olmadanda INSANOGLU yonetilemez....

dubakalim ne yapicek hurlog.

Yorum

• hurolg2
                      Aktif
                      • 25 Ocak 2019
                      • 367

yaw benim karim....ERZURUMA GOCELIM DIYOR.....ha ha ha....

moshenin ki orada ne varki kiz deyince....HICBIRSEY YOK....hicbirsey yoktan varedilemeyecegi ucun....EN SAGLAM YER diyor.
                      Valla yengemiz çözmüş olayı...ha ha ha...yengeyi dinlemende fayda var bu konuda....

Yorum

• kuzu
                        furuşan akıncı
                        • 11 Aralık 2008
                        • 13961

DUR BAKALIM NE-OLACAK....

karisi sinemadan donuyor ve kocasina anlatiyor....olanlari...

-Sinemaya giderken yolda bir adam peşime takıldı,dedim "dur bakalım *ne olacak"-Dur bakalım ne olacak demiş Arap şeyhi.-Ben sinemaya girdim,o da girdi.Ben oturdum,gelip yanıma oturdu.Dedim dur bakalım ne olacak*-Eeee,dur bakalım ne olacak?-Işıklar söndü,film başladı.Adam elini bacağıma koydu,dedim "dur bakalım ne olacak?"-Eeee,dur bakalım ne olacak diye haykırmış Arap bey!-Neyse,film bitti,kalktım,adam da kalktı.Çıktım eve doğru yürümeye başladım.Baktım o adam da benimle yürümüyor mu?-Dur bakalım ne olacaaak?-Efendicağızıma söyleyeyim,daire kapısına geldim,adam yanımda.Kapıyı açıp içeri girdim,o da girdi.-Eeeeeeeee,dur bakalım ne olacak?-Ben de öyle dedim işte içimden.Yatak odamıza girdim,peşimden gelmez mi!mü çıkardım,o da çıkardı.Yürümekten yorulmuşum,az uzanayım dedim,aa o da uzanmaz mı?-Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!Dur bakalım ne olacak?-Meğer merak edecek bir şey yokmuş....-Ne oldu söylesene,ne yaptı?-Hiç canım,dedim ya merak edecek bir şey yokmuş,senin bana yaptığını yaptı...Kan beynine sıçramış Arap amcanın.Ama güzel karısı o kadar safmış ki,başına gelenden haberi bile yokmuş.Dövse olmaz,kovsa olmaz..Duyulursa elaleme rezil olacak.Erkek*ya ne de olsa,yiğitliğine laf gelmesin diye;-Aman ben de boşuna merak etmişim,dur bakalım ne olacak diye.Velakin* hiç mühim bir şey değil!!*

NECMIYAAA...ADAM SANA KILITLEMIS....

AZIZ NESIN.

Yorum

• kuzu
                          furuşan akıncı
                          • 11 Aralık 2008
                          • 13961

DEMEM O KI....

HALKLARA KILITLIYECEKLER...emme....NE KILITLIYECEKLER....

DUR BAKALIM NE OLECEK.....

Yorum

• hayalım
                            Tecrübeli
                            • 27 Şubat 2009
                            • 822

DEMEM O KI....

Neler olcek neler. Gocakari si..ildikten sonra kiltlemeyi unuttugu dis kapiyi lilitleyecek bidaha boyle seyler olmasin diye.

Yorum

• hayalım
                              Tecrübeli
                              • 27 Şubat 2009
                              • 822

""lilitliyecek" kililitleyecek.

Yorum

• smartinvestor
                                Tecrübeli
                                • 29 Kasım 2015
                                • 901

DEMEM O KI....

Maliyetleri kilitleyecekler değil mi Kuzu Emmi?

Baksana herşeyin fiyatı almış başını gidiyor sırayla. Bilinçli olarak bir bahane ile yükseltiyorlar tüm emtiaların fiyatını.

Konut uçmuş gidiyor uzaya, gıda desen yakında tüm dünya 365 gün oruç tutacak artık.araç kullanmak ultra lüks artık, tabanway devam.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information