HEDEF FEYZA.....ONUMUZDEKI 5 YIL.....duzeltme...ve tekrar feyza...ikinci 5 yil....ve cokus.

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kuzu
    furuşan akıncı
    • 11 Aralık 2008
    • 13961

Tuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dostlarım benim kafam iyice karıştı şimdi maldamuyız değilmiyiz ��
    MALDAYIZ tuncer....onumuzdeki on yil ucun....HEDEF FEYZA,,,

anlami nedir....

suada bir kaart alacaksin....fiyati 10 panginot....onumuzdeki 6 at icinde bu kaart 8 e dusebilir...12 ye cikabilir...

sen bu kaardi...

1...10 dan aldin...

2...ali 8 den aldi....

3....veli 12 den aldi....

ilk 5 yil sonar....kaart....100 tl oldu...

1....sen...100-10=90 tl kazandin...

2....ali....100-8=92 tl kazandi...

3....veli....100-12=88 tl kazandi....

5 yil sonra ucunuzun arasinda bi fark yok aslinda....KUZU mala girdimi minimum 5 yil....iksen....evirsen ve cevirsen...kuzuyu yeniden iksen...O MALI ELINDEN ALAMAZSIN...

ISTE....KUZU....30 YILDIR BUNU YAPIYOR....

kuzu maldaiken....kendini VIOP u shortluyarak korur....

ne dedi....280 000 endekse kadar sessizce yat....280 000 e geldimi...VIOP u shortla...230 000 e dusecek....shorttan karini al....MALIN SENDE....ONA DOKUNURSAN...tarragimi yersin.

kuzuya SHORTCU derler....neden....1 yil sonra....kuzu artik maldayim filan demez...HER STANDART SAPMADA....gelir shortlayin gocecegiz der....malinizi satin gocecegiz demez....cunki...MAL SATMAK YASAKTIR KUZUDA....O ENAYI ISIDIR...boyle oldugu ucunde adi...SHORTCUDUR...

gercekte nedir....kuzu...UZUN VADELI BIR YATIRIMCIDIR...
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
      furuşan akıncı
      • 11 Aralık 2008
      • 13961

hayalım Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      Kuzuyu tarifleyecek kelime cumle kalmamis benim icin, usaglar hepsini kullanmislar. Ehh bana kalanla idare edeyim. Kuzu hocam seni tuz kadar, hava kadar, su kadar seviyoruz. her daim var olasin. By HAYALIM
      kültigin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      kuzu reissssss seviliyorsun.Sayende gölerim açılıyor ileriyi görebiliyorum iyi ki varsın....
      mehmet.ozbilgic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      Pirim bize öyle bir dünya gösteriyon ki kimsenin göremediği. Amerika şişe çevirmeye başladı artık. Kime denk gelirse. Sen her daim var ol pirim.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
      degerli dostlarim....

ayni zamanda kuzu....bu alemdeki....EN PAHALI YORUMCUDUR...

CUNKIIII....yillardir...yukarida orneklerini gordugunuz yazilari...

HICBIRPARA ILE SATINALAMAZLAR...bunlar...GONULDEN GONULE AKAR....

cunkii....

bendeki GONUL DAG gibidir...halkima akar...halkimdaki GONUL ise TUM DAGLARDIR...ben ona ait kucuk bir dagim....
      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
        furuşan akıncı
        • 11 Aralık 2008
        • 13961

uc sabit topic var....kuzu ya ait....

1...HEDEF 300 000...bunu 88 000 endekste acti...hedef 300 000 emme ben DOLARDAN cikip mala girmem...dolar daha cok cikacak dedim....ve aynen oyle oldu.....

2....GENE KONDU TURNALAR...bu topigi borsa 240 000 e gitmeden....dolar 18.5 tl ye gitmeden 3 gun once actim...dolari 18 den shortladik ve 10 kusurden kapadik...borsayi shortladik ve kapadik....
        mermi hiziyla....

3....HEDEF FEYZA DEYIP bu topigi actik....artik mala giriyoruz ve on yil yatiyoruz dedik....dolarda cikar emme BORSA KADAR CIKAMAZ dedik....

simdi artik STANDART SAPMALAR disinda hicbisey yapmiyacagiz....IRAHATIZ...

STANDART SAPMALAR NEDIR KUZU DERSENIZ....

gerilerde....

GRAFIC CIZDIM ONUMUZDEKI ON YIL UCUN....

orada ARA TRENDLER ve ANA TRENDI gosterdim....

missal....onumuzdeki iki ayda 280 000 veya 300 000 e gidersek...ZAMAN-FIYAT iliskisinde bu STANDART SAPMADIR...ve short allahin emridir....

eger....onumuzdeki 6 ayda....280 000 veya 300 000 e giderse...bu STANDART SAPMA degildir...normal cikistir...SHORTLUYAN TARRAGIMI YER....

ONEMLI UYARI....beni yeni yeni taniyanlara...eskiler bilir....BEN GELIP SHORTLUYORUZ dedim mi....BIZ HALA MALDAYIZ....onu asla satmiyoruz....shorttan ilave para yapiyoruz....malda oldugumuzu artik hic yazmiyacagim ucun....3 YIL SONRA....beni okuyan bu ipne hep shortcu demeye basliyor....borsayi bu dusuruyor diyede BANA KUFUR EDIYOR...gulmekten ben ve dostlarim yikiliyoruz.....sagossunlar....gulduruyorlar bizi.....o gaddin cahiller borsada.

Yorum

• kuzu
          furuşan akıncı
          • 11 Aralık 2008
          • 13961

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          usaglar....

bir gurup amrikili dostum....ALMAN OLAN HERSEYI SHORTLUYOR...hubariniz ossun....

niyesini sonra yazarim....
          alman otomotiv industry....suan itibayiyla tarragima yan basti....cunkii....ukraynada actiklari fabrikalarda uretikleri parcalar gelmediyi surece....TARRAGIMI OTOMOBIL URETIRLER....

BU SADECE BI ORNEK VERDIM...bunlar cok....

alaman GDP si....3.800 trillion dolar....urus GDP si...1 500 trillion dolar...

alaman GDP si....suan yuzde 10 tarragimi yemis durumda...urusa hicbirsey satamiyacak....bunun yerine SARI CIYAN SI...cinden urusa otomobil akitiyor...

SANKI....ALMANYA cokertilecek....yaptirimlar URUS a degil...ALMANYAYA gibi....

2013 de ne yazmistim....1 euro=0.8 dolar olacak ve cycle bitecek

birazda....cycle larimin....pariteler...altin...ve comodityler bolumunu isliyecegim....ALMANYA uzerinden....

ANGALE gizi yollayinca almanlar....tarragima yan bastilar...gaci dogu almanyali ve URUS KAFASINI cok iyi taniyordu....

Yorum

• hayalım
            Tecrübeli
            • 27 Şubat 2009
            • 822

Diyesen sen bu rus gacilari ve onun mentalitesinde olan gacilari ukraynali gacilardan daha fazla deger veriyorsun? Iki okkanin oku dogrultusunda gitmiyormusun?

Yorum

• hayalım
              Tecrübeli
              • 27 Şubat 2009
              • 822

Ok (arrow)

Yorum

• Tuncer
                Tecrübeli
                • 03 Mart 2022
                • 2825

Teşekkürler Sayın Kuzu hocam rotayı gayet iyi anladım.Sanırım bankalardaki satış hala daha sizin beklediğiniz bedelli korkusu veya korkudan ziyade bedelli yapılma planları. Lakin artık bi karar vermeliler yada sizce bu ralli de bankalarsız mı olacak

Yorum

• kuzu
                  furuşan akıncı
                  • 11 Aralık 2008
                  • 13961

hayalım Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  Diyesen sen bu rus gacilari ve onun mentalitesinde olan gacilari ukraynali gacilardan daha fazla deger veriyorsun? Iki okkanin oku dogrultusunda gitmiyormusun?
                  ha ha ha....giz cok fenasin.....

Yorum

• kuzu
                    furuşan akıncı
                    • 11 Aralık 2008
                    • 13961

Tuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    Teşekkürler Sayın Kuzu hocam rotayı gayet iyi anladım.Sanırım bankalardaki satış hala daha sizin beklediğiniz bedelli korkusu veya korkudan ziyade bedelli yapılma planları. Lakin artık bi karar vermeliler yada sizce bu ralli de bankalarsız mı olacak
                    evettt....MALA KOMPLE YERLESMEK....6 ay surer....bankalar belirsiz durumdalar....KUR KORUMALI MEVDUATLA....devlet bankalara para akitiyor....bu 9 ay sonar bankalara yansir....faizlerin yuzde 14 e cakilmasi da bankalari kurtarmak ucun....gecelik merkezden para cekmelerini ucuzlatiyor....yani bankalar RALLY moduna 6 ila 9 ay sonra ancak girer....

yani...hadise sudur....

enflasyon mu faizi fistiklar....yoksa faiz mi enflasyonu fistiklar..

tartismasi....gosterilen gercek ise BANKALARIN KURTARILMASIDIR.

soyle...

tavuk mu yumurtadan cikar...yumurta mi tavuktan....

TAVUK CIKMASIN istiyorsan...YUMURTALARI KIRMALISIN....

yumurtalar....bankalardir....devlet yumurtalari kirmak istemiyor...kirmadigi ucunde....ortalik TAVUK(ENFLASYON) kayniyor.

aslinda....beste birini kirsa....hersey duzelecek....emme kiramiyor.

Yorum

• kuzu
                      furuşan akıncı
                      • 11 Aralık 2008
                      • 13961

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      alman otomotiv industry....suan itibayiyla tarragima yan basti....cunkii....ukraynada actiklari fabrikalarda uretikleri parcalar gelmediyi surece....TARRAGIMI OTOMOBIL URETIRLER....

BU SADECE BI ORNEK VERDIM...bunlar cok....

alaman GDP si....3.800 trillion dolar....urus GDP si...1 500 trillion dolar...

alaman GDP si....suan yuzde 10 tarragimi yemis durumda...urusa hicbirsey satamiyacak....bunun yerine SARI CIYAN SI...cinden urusa otomobil akitiyor...

SANKI....ALMANYA cokertilecek....yaptirimlar URUS a degil...ALMANYAYA gibi....

2013 de ne yazmistim....1 euro=0.8 dolar olacak ve cycle bitecek

birazda....cycle larimin....pariteler...altin...ve comodityler bolumunu isliyecegim....ALMANYA uzerinden....

ANGALE gizi yollayinca almanlar....tarragima yan bastilar...gaci dogu almanyali ve URUS KAFASINI cok iyi taniyordu....
                      bununla basliyacagim....30 yillik cycle....dolar endeksi....

bu grafta tepeler....borsalar ve obur paritelerde dibi...DIPLER ise...borsalarda zirveyi ve obur paritelerde ucuz dolari gosterir...

upload a picture

bu graphic ise...bir onceki REZERV PARA british pound in performansi...bu bize onumuzdeki 30 yilda...DOLAR in yeni para DIJITAL a karsi durumunu gosterecek...

Yorum

• kuzu
                        furuşan akıncı
                        • 11 Aralık 2008
                        • 13961

alaman olanlari shortluyanlar aradilar usaglar....

SAVAS NE ZAMAN BITER DIYE....

dedimki....bu savas....HACIBEY alinmadan bitmez...mayista bekliyorum dedim...

HACIBEY neresi diye inledi ipneler...gidin okuyun ve bulun dedim...bakayim bulabilecekler mi...ha ha ha

Yorum

• kuzu
                          furuşan akıncı
                          • 11 Aralık 2008
                          • 13961

ukrayna-urus herbini anlamak ucun....ne yapican....

tarihe donup bakacaksin....

yani...SURIYEYE....

URUS GENERALLAR....SURIYEDE 3 FASE HALINDE HERBETTILER...

1...FASE...freedom savascilarini suriyede cesitli ceplere topladilar....

ukrayna....freedom savascilarini ceplere topladilar...kiev...kharkiv...dombas...herson....

2...FASE....ilk cebi freedom savascilardan temizleyip....yesil otobuslerle idlibe tasidilar...

ukrayna....haftaya ilk cep olan MARIUPOL a yesil otobusleri dayarlar...

3....fase....hercepten sonar bir ATES-KES imzaladilar...bu en cok uc at surdu....ikinci cebe yesil otobusleri dayadilar...

3 hafta icinde ikinci cep...DONBASA yesil otobusleri dayarlar...

en sonunda ne oldu....herkesi IDLIBE topladilar....firatin dogusunu amrikiye birakarak...

gene oyle yapiyorlar....kiev...Kharkov...ana hedefleri degil...suan ana hedefleri....HACIBEY haric....uc cebi tamamliyacaklar....mayista hacibey....ve ates-kes...URUSUN UKRAYNADAN CIKMASI ARTIK MUMKUN DEGIL....en az 5 yil surecek bu...suriye gibi...

suriyede...2015 de urus mermileri sikti...2020 de herkez IDLIPTE...kac yil...5 yil.

firatin dogusu neresi ukraynada...dinyeper nehrinin batisi...kiev ise IDLIP.

KIEVI alip ukrayna hukumetini elinden cikarip....surgunde hukumete donusturmek istemezler....

Yorum

• kuzu
                            furuşan akıncı
                            • 11 Aralık 2008
                            • 13961

yukaridaki yazimi onlarada gonderdim....mukafat olarak...

cunkii...gidip okuyup buldular....HACIBEY kucuk kaynarca anlasmasindan onceki...ODESA nin adidir...eklediler...ipne turk...bize zorla turk tarihi ogretiyorsun diye...hosuma gitti...ve yukaridaki goruslerimi iki sahife halinde yolladim....

icinde....bu 5 yilda...SUPPLY CHAINDEKI HAREKETLER...BENIM ULKEMIN YERI...VE BIZE GELIP MAL ALMALARI GEREKTIGI....daha cok kazanacaklarini sebebler gostererek yazdim.

EKLEDIM...ilk uc cepten sonra...URUS batiya ULTIMATON verecek....ya merkez pankama ait dondurdugunuz rezervlerimi cozun....yada nukleer dugmelere basarim diye...ekliyecek bu hirsizlik ve talandir....buda urus halkini olduruyor....nukleerde oldurecek...nukleerde bizde sizi temizliyecegimiz ucun...BISE GORE HEVA HOS OLACAK DIYE.

DIMAG KI NEYMIS....yuce rebbim...

herseyin bir USULET VE SUHULET icinde olmasini istemis.

ele oluyor...usulet ve suhuletle....

VE KATOLIK KILISENIN....

FATIMA nin uc sirrini aciklayip...URUSU takdis etmesi icibediyor...dedim.

bu uc sirda...USULET VE SUHULET anlatiliyor.

buda PAPA nin gorevi....

Yorum

• kuzu
                              furuşan akıncı
                              • 11 Aralık 2008
                              • 13961

simdi bekliyorum....FATIMA kim diye inlemelerini....cahil deyyuzlar...suya goturup susuz geri getirmezsem sizi...

baaaaa da....kuzu demesinler....ha ha ha

herbiri...bir fon yonetiyor....hele biri alaman...doyce bank newyorkta brooker...almanyayi shortluyor pust.

buna kizdim mi....sen sus lem ipne....senin deden bizim ENVER I kandirdi...bi imparatorluk kaybettik...sizing yuzunuzden derim.

Yorum

• kuzu
                                furuşan akıncı
                                • 11 Aralık 2008
                                • 13961

diyorki....bir TURK olarak urusa giciksin....emme tarafsiz kalabiliyorsun.......ODESAYA....HACIBEY demen...bu gicigini acikliyor...

dedimki olumm...16 savas yaptik onlarla cogunda yenildik...hala turki cumhuriyetleri onlarin elinde...

tabiiki gicigim...

emme...borsaciyim....PARA KAZANMAM UCUN...propaganda ile degil...GERCEKLE HAREKET ETMELIYIM...

Yorum

Working...
                                X

Debug Information