Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
HEDEF FEYZA.....ONUMUZDEKI 5 YIL.....duzeltme...ve tekrar feyza...ikinci 5 yil....ve cokus.
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
kuzum bu dolar indexi orta vade ne yana bakıyor sence.
bende böyle bir durum var.
sevgili koc....
bugun dolar endeks 120 lerde olmaliydi....30 yillik cycle icabi...OLAMADI....olsaydi....1 euro esit 0.8 dolara gidecekti....1.05 leri gordu ve orada kaldi...DOLARIN ZAYIFLADIGININ ISARETIDIR BU....EURO ilk ciktiginda 1 euro 0.8 dolara fix yapilmisti...
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Sayın kuzu 10larca sayfa teşekkür de etsek az kalır. Son furgununa yaraşır bir final umuyorum. Sizden çok şey öğrendik, öğreniyoruz. Keşke bir kitap yazsanız da bu ilmi bize incelikleriyle aktarsanız. Bir ömürlük çalışma, birikim kolay hazmedilmiyor. Bir rehberimiz olacak kutsal kitabı yazmak da fena bir final olmaz. Bunu isteyemem sizden ancak duygularımı paylaşabilirim.
Sayın kuzu 10larca sayfa teşekkür de etsek az kalır. Son furgununa yaraşır bir final umuyorum. Sizden çok şey öğrendik, öğreniyoruz. Keşke bir kitap yazsanız da bu ilmi bize incelikleriyle aktarsanız. Bir ömürlük çalışma, birikim kolay hazmedilmiyor. Bir rehberimiz olacak kutsal kitabı yazmak da fena bir final olmaz. Bunu isteyemem sizden ancak duygularımı paylaşabilirim.
cok tessekkurler ediyorum bu guzzzzel yazin ucun....evet tuncerim bir omur verdim bu bilgileri edinmeye...
3....urus ve cin....BATIYA OLAN....SUPLY CHAIN in mamina cakmaya devam edecek....mal yok...fiyatlar feyza.
4....ENFLASYON DUSMEZSE....batida iktidarda olan partiler...ABBAS YOLCU.
SONUC....UKRAYNA ABBAS YOLCU....
yapin yapin....bu yaptirimlar uc at sonar PUTIN I degil....SIZI FURACAK.
oburu....URUS...petrol ve gazi ucuza satiyordu....simdi....nahhh ucuza satar...
batiya atilacak en buyuk BOMBA...nukleer silahtan cikmiyor....uzun ve ince ince planlanmis urus ve cin kafasindan cikiyor...
adi....DURDURULMASI IMKANSIZ ENFLASYON.
MEHDI PUTIN....URUS GAZINI RUBLE ILE SATIYORUM....RUBLE BUL ODE....dolar...euro filan para deelll....onlar kaart....BENIM RUBLEMIN ARDINDA PETROL VE GAZ VAR....dolar ve euronun ardinda ne vaarr...hicbisey...altin bilem yok...
birinci bumba ne idi....ENFLASYON...
ikinci bumba ne.....DOLAR ve EURO KAARTTIR...karsiligi yoktur...gecersizdir...
geriye gidin 2 at once yazmistim....UKRAYNA savasi cikacak yazilarimda....
guzum,
şahın avazı yüksek çıkar
peki pekim bu urus ayısı ile cin çekirgesi kapışırsa amerigi bunları kapıştırırsa putin çine saldıracak emme cin şincilik yan cızıyor kimin ?
bidon geçen xii yi uyardı ,anlaşmalara sadık gal deyu,cive pakistan azeribeycan iran horosani(terbiz) yukarda afgan özbekleri bu denklemde ozisyonlarını acık etmeye başladılar.Hindu lar babür şah torunları pozisyonu ?
aslında tüm bunların sinyali haziranda bakimgam sarayı tahta kimin çıkacağı ile belli olacak,monarşi ya tamam ya devam sürecinde ? savaş monarşinin devam etmesidir.şimdi siyasi ve Asger böyle bi sürecte eli sila dutanı mı beslemeyi yoksa halk yığınlarını mı doyurmayı tercih eder?
ben diyim mehdi bilem bu ortamda gelmeye ***ü .....?
guzum,
şahın avazı yüksek çıkar
peki pekim bu urus ayısı ile cin çekirgesi kapışırsa amerigi bunları kapıştırırsa putin çine saldıracak emme cin şincilik yan cızıyor kimin ?
bidon geçen xii yi uyardı ,anlaşmalara sadık gal deyu,cive pakistan azeribeycan iran horosani(terbiz) yukarda afgan özbekleri bu denklemde ozisyonlarını acık etmeye başladılar.Hindu lar babür şah torunları pozisyonu ?
aslında tüm bunların sinyali haziranda bakimgam sarayı tahta kimin çıkacağı ile belli olacak,monarşi ya tamam ya devam sürecinde ? savaş monarşinin devam etmesidir.şimdi siyasi ve Asger böyle bi sürecte eli sila dutanı mı beslemeyi yoksa halk yığınlarını mı doyurmayı tercih eder?
ben diyim mehdi bilem bu ortamda gelmeye ***ü .....?
aslinda...cini durdurmanin tek yolu vardi...URUSU avrupa birligi ve natoya almakti...URUS 2007 sonlarinda bunlara muracaat etti....EMME REDETTILER....
oda gidip CIN le stratejik ortak oldu...urusta enerji var...cin tuketiyor...urusta nufus yok...cinde gani...urusta uretim yok...cinde gani...yani ideal evlilik yaptilar...
diyeceksin ki...
bunlardan dogacak usaglar YAWSAK olur....ele....emme artik bunlar basrollerde onumuzdeki 100 yil.
bati bizi AVRUPA BIRLIGINE almiyarak ayni hatayi yapti...bizi urusa ve cine dogru itti....ikisiylede KANKAYIZ.
Benim....bir turk milliyetcisi olarak...batiya kizgin yazilarimin sebebi...BU DISLANMADIR.
bunu hic hazmedemedim...ve etmiyorum.
bu konuda bati medyasina cok yazilar gonderdim...
yaw avrupa birligi yokken....avrupa da herkez birbirine dusmanken...
bu devleti kuran,,,ATATURK...devlete ve halkina hedefiniz BATI MEDENIYETIDIR demistir...
degerleri bize uygun degil diyip duruyorsunuz....lem biz sizden 70 yil once o degerleri tanidik...kurucumuz sayesinde...yazdim yazdim yolladim....
ipneler....surunun yawsaklar....
yazilarimda turk ic politikasina fazla deginmem....
bunun sebebi....TURK IC POLITIKASINIDA YAZDIKLARIM VE ANLATTIKLARIM TAYIN EDIYOR....
missal....turkiyede....cumhuriyet halk partisi disindaki tum partiler did kaynaklidirlar hep....onlar kurdurdular....
missal....DEMOKRAT PARTI....
turkiyenin NATO ya uye olabilmesi ucun bir onkosuldu...INONU...bayari ve menderesi gorevlendirdi democrat partiyi kurun diye....bunlarda bi gurup milletvekili ile CHP DEN AYRILDI...ve parti kuruldu...NATO ya girdik...
digger tum partiler....hep bu ihtiyaci karsilamistir...ANAP...AP...vesaire....
digerleri...DISKAYNAKLARLA KURDURULMUS VE IKTIDARA GETIRILMISTIR.
O YUZDEN....ic politika yazmiyorum....yazdigim seyler turk ic politikasini yaratir.
Bu degerli bilgilendirmeler için sonsuz teşekkürler Sn.kuzu.
Açıklamalarınız kapsamında pek küçük yatırımcı altın alsın, kıpraşmasin diyebilir miyiz.
Tekrar teşekkür ediyor, afiyet diliyorum.
Yorum