Saygideger beyefendi, cok resmi bir dille hitap ve cevap vermissin. Tesekkur ederim.
HEDEF FEYZA.....ONUMUZDEKI 5 YIL.....duzeltme...ve tekrar feyza...ikinci 5 yil....ve cokus.
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Saol Varol Kuzu. Allah seni başımızdan eksik etmesin. Bu nasıl bir bilgi denizidir cahillerin boğulup kaldığı bilgiye açların hayranlık duyduğu bir deniz.Varol. Aylar önce Halkın Bankasına sahip çıkın demiştin. Orada ki güncel görüşünü merak ediyorum. Halk Halkın ki ile yaşamayı kabullenecek mi yoksa bir umut yılların acısı çıkar mı burada sabredene?kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterURUS mallarina ulasimi olmuyanlar ucun....bizim borsada bu savastan olumlu etkilenecek sirketleri alin demistim....
MISAL....TURK HAVA YOLLARI....
ne yaptilar....avrupa urusa urus avrupaya hava sahasini kapatti....
frankfurttan Tokyo ya gidecek bi ucak....urus hava sahasini kullanamiyacagi ucun...YOLU 3 SAAT UZUYOR....
cussss....bilet fiyatlari feyza....
THY kullaniyor....kar marji FEYZA....
urus mallarini kim tasiyacak....THY kar marji feyza....
bu kaart zaten....benim 10 kaart onerim icinde.....hedefi 50 demistim....
Yorum
-
Sevgili hurolg2hurolg2 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBir kez daha sorabilir miyim biri yanıtlasın lütfen...Short hedefi 280.000 rakamı bist100 deki 2800 mü viop30 daki mi?
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
280.000 hedefi bist100 için verilmiştir.YAZDIKLARIM TAMAMEN HAYAL ÜRÜNÜDÜR.YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Yorum
-
xu100 1900 lerde iken 2800 3000 görülecek dediğimizde bizle dalga geçenler hikaye lazım hikayeee diyenler..mal dağıtılıyor dikkat diyenler yabancı satıyor dikkat diyenler şimdilerde TA yaparak 2800 ü hedefe koymuşlar!!
Herkes yükselişe inanmış ...
Bütün TA cılar daha yukarı daha yukarı azgın boğa oldum moduna girmişler..
Hisseler sudan ucuz deniyor..Bu fiyatlara bedava deniyor..
Her kademeden fiyat gözekmeksizin hisse almak lazımmış..
PARA dergisi "haydi borsaya" başlığını kapağa taşımış..
Short tuşları sökülmüş..
Son durum bu..
Yorum
-
ha ha ha..lemmm olum...onlar bizim....velinimetlerimiz....yemegini yedigin kaba niye tukuruyorsun...NAMISSIZ.gundwane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterxu100 1900 lerde iken 2800 3000 görülecek dediğimizde bizle dalga geçenler hikaye lazım hikayeee diyenler..mal dağıtılıyor dikkat diyenler yabancı satıyor dikkat diyenler şimdilerde TA yaparak 2800 ü hedefe koymuşlar!!
Short tuşları sökülmüş..
Son durum bu..
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
BEKLE...daha cok kibarlasarak....SENI...opup koklayacagim....KAR CICEGIM....huysuz ve arsiz gacim....hayalım Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSaygideger beyefendi, cok resmi bir dille hitap ve cevap vermissin. Tesekkur ederim.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Hale Türk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSaol Varol Kuzu. Allah seni başımızdan eksik etmesin. Bu nasıl bir bilgi denizidir cahillerin boğulup kaldığı bilgiye açların hayranlık duyduğu bir deniz.Varol. Aylar önce Halkın Bankasına sahip çıkın demiştin. Orada ki güncel görüşünü merak ediyorum. Halk Halkın ki ile yaşamayı kabullenecek mi yoksa bir umut yılların acısı çıkar mı burada sabredene?
HIKMETE ULASMAK....ve...MARIFET KAPUSU...
BAKARA 269....
Allah hikmeti dilediğine verir. Kime hikmet verilmişse, ona gerçekten pek çok iyilik ve güzellik verilmiştir. Fakat bu hakikatleri ancak gerçek akıl sahipleri anlar, üzerinde düşünüp ibret alır.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
1400 hareketinin başlaması yakındır demekkigundwane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterxu100 1900 lerde iken 2800 3000 görülecek dediğimizde bizle dalga geçenler hikaye lazım hikayeee diyenler..mal dağıtılıyor dikkat diyenler yabancı satıyor dikkat diyenler şimdilerde TA yaparak 2800 ü hedefe koymuşlar!!
Short tuşları sökülmüş..
Son durum bu..
Yorum
-
Teşekkür ederim.ihakkı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSevgili hurolg2
280.000 hedefi bist100 için verilmiştir.
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
Bir sen degilsin, bak bazilari siraya girmis bile.kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBEKLE...daha cok kibarlasarak....SENI...opup koklayacagim....KAR CICEGIM....huysuz ve arsiz gacim....
Yorum
Yorum