HEDEF FEYZA.....ONUMUZDEKI 5 YIL.....duzeltme...ve tekrar feyza...ikinci 5 yil....ve cokus.
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Millet 1820-2000 tepkisinden sonra short açmaya başlayıncaya ve inat edince, buraya kadar getirdi pala.
Kuzu Emminin Mayıs ta BIST100 2800 e az kaldı.iki haftada %10 dan fazla yaptı.
Yorum
-
yukarida kirmizi rankle altini cizdigim hubar ilan edildi...DEVRISI GUN...TOPIC ACTIM...cokecegiz...tum mallari satiyorum....ve dolara geciyorum dedim....dolar-tl 1.70 idi...gundwane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBu arada BATI bize yanaşırsa (ki öyle ibareler var) faiz artırımına falan gerek kalmaz.
Efendim notumuz düşükmüş çöp müş hart hurt..
2013 de bu resim tersinden işledi..
Uzun süreee sonra yatırım yapılabilir kategorisine yükseldik de ne oldu..
Yabancı komple tası tarağı satıp çıktı
2013 mayısında yazılan çizilenleri hatırlayın..
Bütün büyük batılı emeklilik ve yatırım fonları dalacaktı bizim piyasalara falan..
5 dolar endeks 1.3 dolara kadar gevşedi bu 10 sene lik süreçte..
Çöpken girerler..Yeşertirler..Zamanı gelince budarlar ..
Borsalar her zaman geleceği fiyatlar..Bugünün verileri ile yorum yapan adamları dikkate almayın..
cunki....KAPITALIST MODE....bu haberle...KAPITAL AKUMULASYONUNA gececektir...by kuzu.
demistim.
10 yilda....KAPITAL TRANSFERI SURDU VE BITTI...dolar-tl 18 oldugunda ise....
hersey bitti....HEDEF FEYZA DEDIM....
neden....
neden oyle dedim....
TURK HALKI KOLE ARTIK....iscilik maliyeti BELES....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
evet....MAYISTA 280 000...short actiracak bize....smartinvestor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterMillet 1820-2000 tepkisinden sonra short açmaya başlayıncaya ve inat edince, buraya kadar getirdi pala.
Kuzu Emminin Mayıs ta BIST100 2800 e az kaldı.iki haftada %10 dan fazla yaptı.
temmuzda 280 000 ise....notr....normal...short acan yanar dedim.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
erken secim ilan edilirse...ANINDA BIR AYDA 300 000 OLURUZ....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
PAKISTANDA SUAN OLANLARIN....bize yansimasi....yolda...
HICBIRSEY KENDILIGINDEN OLMAZ...by kuzu....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Borsa faiz dolar üçgenini bademler kontrol ediyor teoreminde..kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstererken secim ilan edilirse...ANINDA BIR AYDA 300 000 OLURUZ....
Olası bir seçim kaybında ben borsanın çakılmasını beklerim..
Arkasına devlet otoritesi ve imkanlarını alamayan birisi elinde ne var ne yoksa satar çünkü..
Kaldıki yeni gelen de eskisinin ekonomik teorilerini uygulayacak ise yabancı sermaye yine gelmez..
Yada resme (her zaman olduğu gibi) tersinden bakalım..
Ekonomik model değişim sözü almadan yeni iktidara kimse tamam demez..
Herşey tastamam devam edecekse yenisine ne gerek var demi..
Umarım anlatabildim ..
Yorum
-
Arkadaşlar biraz basit bakalım hoş borsamız bize yıllar içinde çok acılar yaşattığı için bilinç altımızda hep bir çöküş senaryosu barındırıyoruz
Bu arada kuzu hocama sonuna kadar katılıyorum artık sebep ne olursa olsun dolar bazında da borsamız yükselmelidir.Başta basit bakalım dedim ya kafede bir bardak çay = 1 lot şişecam hissesi
)
İşte bu durum mesela benim mantığıma oturmuyor çünkü bu firma veya bunun gibiler dev yatırımları olan ihracat yapan ve bilançolarında süper karlar yazan ilaveten şu anda bir şişecam veya Ereğli’yi tekrar kuralım desek bu piyasa değerlerine kurabilir miyiz?
Tabi bunlar benim görüşlerim kuzu hocam ve diğer hocalar daha iyi bilir ben kendi halinde bir ky yim herkese iyi haftasonları ve hayırlı ramazanlar diliyorum.
Yorum
-
Kuzu Emmim,kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterevet....MAYISTA 280 000...short actiracak bize....
temmuzda 280 000 ise....notr....normal...short acan yanar dedim.
Geçen gün %20 düşüş gelebilir bir haber bekliyorum demiştin. 2800 beklerken terste kalmayalım sonra. Yazar mısın netleşirse?
Bir de 2000 civarından önce 1520, az tepki sonrası 1200 diyordun BIST için. Bu beklentini değiştiren sebep ne oldu acaba?
kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster152 000 ler....GRAFINI GERILERDE ASMISTIM.....on gun once....BEN NE DERSEM O OLUR...
Yorum
-
Dusus icin olagandisi birsey disinda tek sebep enflasyonun %200 sinirina dayanmasi
Sert faiz artisi gerekiyor yoksa enflasyon 300 500 lere cikacak.
Faiz artisi dolari dusurecegi icin bistte 2 3 gunluk sert dusus yasar ve aninda alim sansi olur.
Turkiye yi batıran adamin ikna edilmesi gerekiyor enflasyon cok buyuk bir bela oldu ulke icin
Yorum
-
1400 bu saatten sonra bu ülkede kaybedeceği bir savaşa girmedikçe imkânsız gibi bir şey.guner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
1800-2000 tekrar gelirse öpte başına koy gibi bir fırsat olur, geriye kalan nakit varsa orada korkmadan full malda olmak lazım bana göre, tabi gelirse ki bence çok çok düşük ihtimal.
Şu an bir şekilde ABD ve UK ile ilişkiler düzeliyor...
Kaşıkçı davası Suuda devredildi, ilişkiler düzeliyor, yaklaşık 100 milyar USD lik meblağdan söz ediliyor, 100 değil 50 bile olsa bu borsa tekrar 2000 bile zor görür gibi. Göremez demiyorum elbette ama görürse de yine tarihi bir fırsat olur 2000 ve altı.
Yorum

Yorum