HEDEF FEYZA.....ONUMUZDEKI 5 YIL.....duzeltme...ve tekrar feyza...ikinci 5 yil....ve cokus.

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • vicente
    Yasaklı
    • 22 Kasım 2020
    • 2458

görüldüğü gibi fed med 10 yıllık 9 aylık safsatalarının biste de tl ye de kurus etkisi yok
    abd enflasyonu rekor kırdığı gün deli gibi alıyorlar piyasayı
    bistin tl nin tek bir sorunu var yıllardır o da rte

Yorum

• hayalım
      Tecrübeli
      • 27 Şubat 2009
      • 822

Meraklandim simdi, bu topigin sahibine bi sey mi oldu? Epeydir ortalikta gorunmuyor? Gerci ne kirli cikidir o, ona bisey olmaz.

Yorum

• steve_harris
        Katılımcı
        • 11 Ocak 2019
        • 152

hayalım Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        Meraklandim simdi, bu topigin sahibine bi sey mi oldu? Epeydir ortalikta gorunmuyor? Gerci ne kirli cikidir o, ona bisey olmaz.
        Daha 2 gün önce yazmış

Sent from my SM-N770F using Tapatalk

Yorum

• kuzu
          furuşan akıncı
          • 11 Aralık 2008
          • 13961

vicente Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          zıvanadan çıktı yine
          30 saniye ekrandan kalktım 1000 puan aldı saka gibi
          haketten hala teknik analız fln diyen var sopayla dalasım geliyor
          ula namissiz....onlar olmazsa ac kaliriz...niye sopa ile dalmak istiyorsun....insan...velinimetini dover mi....bu gundwane gavatina bin kerre soyledim....elleme bu usaglari deyyuzzz dedim...emme...elliyor....ELLEME HASTALIGI VAR GAVATTA HA HA HA....

hastalik sepici....uzak dur o gavattan....
          YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
            furuşan akıncı
            • 11 Aralık 2008
            • 13961

hayalım Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            hanima dedim ki....iki gun komple seninim....EVIRDI CEVIRDI...SAHIFE SAHIFE OKUDU BENI....BILGI AGACINDAKI MEYVEYI YEDI....cennetten kovulacagiz kiz...sizin yuzunuzden....

yuce rebbim...ELE YARATMIS SIZI....
            YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
              furuşan akıncı
              • 11 Aralık 2008
              • 13961

Hekimoğlu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              Sn Kuzu hocam
              Rusya rublesini altına çıpalayıp (1600 usd) değerli yeraltı kaynaklarını ruble ile satıcağını belirtti.Uluslararası herhangi bir fon Rusya dan ruble ile altın alıp dolar ile satış yaparak abritaj karı yazabilir mi?
              Not: Verilerden emin değilim.

Bir de Kuran da geçen Sabii lik inancı ile ilgili bilginiz varsa , paylaşırsanız çok memnun kalırım
              Emeğinize ve sağlık diliyorum
              MELEKLER YILDIZLARDA YASAR...ISIK BILGIDIR...

ISIK....esas olan budur....

kuranda....

2.62: Şüphesiz, iman edenlerden, Yahudilerden, Hristiyanlardan ve Sâbiîlerden Allah'a ve Âhiret Günü'ne inanmış, doğru ve yararlı işler yapmış olanların tümü Rablerinden hak ettikleri mükâfatları alacaklardır; Onlara korku yoktur. Onlar üzülecek de değillerdir.[7]

ramazandan sonra yazarim...israelde HAYVA sehrinde....tapinaklari var...ziyaret ettim...

fransada....alpler eteklerinde hala takipcileri yasiyor ve aktifler...100 000 civari...

avrupada...bu dinin takipcileri...hiristiyanligi komple yikmak uzere iken...KORKUNC BIR ENGIZISYONA UGRADILAR....`milyonlarcasi olduruldu....

ISLAMDA...hadisi serifler diye olan rivayetlerin yuzde 80 I bu sabiilerce yazilmistir...abbasiler doneminde...bu hadisleri yazsinlar diye buyuk paralarla kiralanmislardir....COKLUKLA BILGI ESASLI BIR INANCTIR....

OSMANLININ....adriatik denizi etrafindaki ulkeleri savassiz ele gecirmelerini saglamislardir....FATIH DONEMINDE....fatihe danismanlik yapmislar....SKENDER BEG hakkinda cok onemli bilgiler tasimislar...

dinin esaslari ENGIZIZYONDAN sonra degismis...

zahiride HIRISTIYAN...batinide SABII olarak yasarlar...

dunya yuvarlaktir diyen...GALILEO bir sabiidir.

yani...RONENSI bunlar baslatiyor....medici parayi veriyor...oda bir sabii...

TUM SIRLARIM YARATTIGIM DOGADA SAKLIDIR....bana ulasmak ucun dogayi incele ve sirlarimi ogren...

dinlerinin temeli bu.

benim dinimde bu.

Yorum

• arm46
                Yasaklı
                • 21 Ekim 2021
                • 170

Borsa ne olcek kuzu emmi bugünkü barda hacim senin 2 okka kadardı sankim orgazm oldu piyasa sen nedersin emmi boğulma vakti geldimi suların çekilmesi faiz artışı mi gecim zorlaştı dün bı olay oldu haberlerde yok hamile kadın eşi tarafından fuhuş a zorlanmış yapmak istememiş AVM de intihar etmiş bu gibi haberler çok medya da yok güzel ülkem ne oldu filmin sonu nasıl olacak emmi cuvap bekler bu taze yeğenin saygılar

Yorum

• hayalım
                  Tecrübeli
                  • 27 Şubat 2009
                  • 822

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  hanima dedim ki....iki gun komple seninim....EVIRDI CEVIRDI...SAHIFE SAHIFE OKUDU BENI....BILGI AGACINDAKI MEYVEYI YEDI....cennetten kovulacagiz kiz...sizin yuzunuzden....

yuce rebbim...ELE YARATMIS SIZI....
                  Haha, cok guzeldi lem. Seni gidi anasinin kinali guzusu seni.

Yorum

• hayalım
                    Tecrübeli
                    • 27 Şubat 2009
                    • 822

steve_harris Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    Daha 2 gün önce yazmış

Sent from my SM-N770F using Tapatalk
                    Ayda bir yazsin yahu. Degerli vaktini burda harcamasin. Sen ne diyorsun yahu biz ona addict olmusuz.

Yorum

• wisewell
                      Aktif
                      • 30 Nisan 2014
                      • 246

MELEKLER YILDIZLARDA YASAR...ISIK BILGIDIR...

ISIK....esas olan budur....

kuranda....

2.62: Şüphesiz, iman edenlerden, Yahudilerden, Hristiyanlardan ve Sâbiîlerden Allah'a ve Âhiret Günü'ne inanmış, doğru ve yararlı işler yapmış olanların tümü Rablerinden hak ettikleri mükâfatları alacaklardır; Onlara korku yoktur. Onlar üzülecek de değillerdir.[7]

ramazandan sonra yazarim...israelde HAYVA sehrinde....tapinaklari var...ziyaret ettim...

fransada....alpler eteklerinde hala takipcileri yasiyor ve aktifler...100 000 civari...

avrupada...bu dinin takipcileri...hiristiyanligi komple yikmak uzere iken...KORKUNC BIR ENGIZISYONA UGRADILAR....`milyonlarcasi olduruldu....

ISLAMDA...hadisi serifler diye olan rivayetlerin yuzde 80 I bu sabiilerce yazilmistir...abbasiler doneminde...bu hadisleri yazsinlar diye buyuk paralarla kiralanmislardir....COKLUKLA BILGI ESASLI BIR INANCTIR....

OSMANLININ....adriatik denizi etrafindaki ulkeleri savassiz ele gecirmelerini saglamislardir....FATIH DONEMINDE....fatihe danismanlik yapmislar....SKENDER BEG hakkinda cok onemli bilgiler tasimislar...

dinin esaslari ENGIZIZYONDAN sonra degismis...

zahiride HIRISTIYAN...batinide SABII olarak yasarlar...

dunya yuvarlaktir diyen...GALILEO bir sabiidir.

yani...RONENSI bunlar baslatiyor....medici parayi veriyor...oda bir sabii...

TUM SIRLARIM YARATTIGIM DOGADA SAKLIDIR....bana ulasmak ucun dogayi incele ve sirlarimi ogren...

dinlerinin temeli bu.

benim dinimde bu.

gelecek donemde yeni dinden sorumlu devlet bakanimiz erzurum esrafindan dadas kuzutarikati hallaci mansura alicak bizi))

Yorum

• kuzu
                        furuşan akıncı
                        • 11 Aralık 2008
                        • 13961

arm46 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        Borsa ne olcek kuzu emmi bugünkü barda hacim senin 2 okka kadardı sankim orgazm oldu piyasa sen nedersin emmi boğulma vakti geldimi suların çekilmesi faiz artışı mi gecim zorlaştı dün bı olay oldu haberlerde yok hamile kadın eşi tarafından fuhuş a zorlanmış yapmak istememiş AVM de intihar etmiş bu gibi haberler çok medya da yok güzel ülkem ne oldu filmin sonu nasıl olacak emmi cuvap bekler bu taze yeğenin saygılar
                        hosgelmis lem....cok guzel yazmissin...bayildim diline....

incik orgazim olmasi ucun piyasanin....

bir buyuk yatirim pankasinin birden ve aniden piyasaya girip....satislari silme almasi ilazim....

buna derin kaktirma denir....

sonra donup....alim kademelerine yerlesmis hakiki alicilara gommesi ilazim....

buna derin cikarma denir....

oyuncular....bu derin giris ve cikista....REZONANS yapar...

herkes titresir....

devrisi gun....hep birlikte gelirler...

buna derin orgasm denir....

dimag ki ne yapican...BANK OF AMRIKI gibi biri...piyasaya dalarsa....

derhal....

iki elingotunu kapatip....TUYECEKSIN....ki....titresim senide sarmasin....

2500 lerden sonra.....tetikte ol.

ilk kaktirma TUZAK.

IKINCIDE....emme ucuncu....cok zevklidir...SHORTU CAKACAGIZ.

BILMEM ANLATABILDIM MI....bitanem....

unutma....

emmin KAKTIRMADA....bi numorodur....cok kaktirdim.

Yorum

• repalize
                          Aktif
                          • 05 Aralık 2011
                          • 311

Para mı mal mı?
                          Malsa hangi mal?
                          Paraysa bile hangi para?
                          Dolar mı TL mi?
                          Varlık ne?
                          Belki dijital?
                          Değerin ölçüsü ne?
                          Bunların cevabının bi 5 sene zaman alır Kuzu Üstadın buyurduğu üzere
                          Dönüşmeye hep hazır şekilde izleyeceğiz.

Yorum

• istinyetilkisi
                            Aktif
                            • 12 Temmuz 2016
                            • 273

Paskalya ayini sırasında Ukrayna'daki savaşın acımasızlığına vurgu yapan Papa Francis:

"Mesih yeniden dirildi! Hepimiz çok acı çekiyoruz ve dua ediyoruz."
                            Mehdi Putin’den bahsediyor. Mesih demiş dili sürtmüş bence ))

Yorum

• kuzu
                              furuşan akıncı
                              • 11 Aralık 2008
                              • 13961

istinyetilkisi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              Paskalya ayini sırasında Ukrayna'daki savaşın acımasızlığına vurgu yapan Papa Francis:

"Mesih yeniden dirildi! Hepimiz çok acı çekiyoruz ve dua ediyoruz."
                              Mehdi Putin’den bahsediyor. Mesih demiş dili sürtmüş bence ))
                              ha ha ha...cok guzeldi tilki....

OLUM....

olum insanoglunun en buyuk ve SON DUSMANIDIR....

ISTE BUGUN....EASTER GUNU....

yani...INSANOGLU SON DUSMANI OLUMU BUGUN YENDI...
                              hiristiyanlik olumu yenen tek din oldugu ucun...MERMI HIZIYLA YAYILDI....

cunkii....

tum insanlar oldukten 3 gun sonra dirilip cennete giderek KABIR AZABI CEKMIYECEKTI....

BU FIKIR....

insanogluna cok cazip geldi....ve hiristiyanlik hizla Kabul edildi....

DIRILIS GUNUNUZ MUTLU OSSUN...EY IMAN SAHIPLERI...

muslumanlarda bu imkan yok....tam tersine KABIR AZABI var....kiyamet gunune kadar kabirde azap cekeceksin milyonlarca milyar yil surecek bu azap...

yahudilikte ise.....cennette bu dunyada cehennemde....kabir azabi ise hic yok....

mosheye dedim ki.....lem olum....senin dininde gelecek hic yok...ne dirilis....ne kabir azabi...ne cennet....ne cehennem....ne huri....ne cin....

bu ne ikim din lem dedim.....

dediki.....dininin kiymatini bil.....milyonlarca milyar yil KABIRDE AZAP CEKECEKSIN....OLMUYECEKSIN EMME....ikiyim oyle olmemeyi lem dedi....

gel mermi hiziyla hiristiyan olalim....sifir kilometer din....zaten 70 deyiz....10 yil kalsa yasayacagimiz fazla gunah islemeyiz....oldukten 3 gun donra DIRILIRIZ dedi....

Yorum

• Cem2002
                                Katılımcı
                                • 02 Nisan 2019
                                • 176

ha ha ha...cok guzeldi tilki....

OLUM....

olum insanoglunun en buyuk ve SON DUSMANIDIR....

ISTE BUGUN....EASTER GUNU....

yani...INSANOGLU SON DUSMANI OLUMU BUGUN YENDI...
                                hiristiyanlik olumu yenen tek din oldugu ucun...MERMI HIZIYLA YAYILDI....

cunkii....

tum insanlar oldukten 3 gun sonra dirilip cennete giderek KABIR AZABI CEKMIYECEKTI....

BU FIKIR....

insanogluna cok cazip geldi....ve hiristiyanlik hizla Kabul edildi....

DIRILIS GUNUNUZ MUTLU OSSUN...EY IMAN SAHIPLERI...

muslumanlarda bu imkan yok....tam tersine KABIR AZABI var....kiyamet gunune kadar kabirde azap cekeceksin milyonlarca milyar yil surecek bu azap...

yahudilikte ise.....cennette bu dunyada cehennemde....kabir azabi ise hic yok....

mosheye dedim ki.....lem olum....senin dininde gelecek hic yok...ne dirilis....ne kabir azabi...ne cennet....ne cehennem....ne huri....ne cin....

bu ne ikim din lem dedim.....

dediki.....dininin kiymatini bil.....milyonlarca milyar yil KABIRDE AZAP CEKECEKSIN....OLMUYECEKSIN EMME....ikiyim oyle olmemeyi lem dedi....

gel mermi hiziyla hiristiyan olalim....sifir kilometer din....zaten 70 deyiz....10 yil kalsa yasayacagimiz fazla gunah islemeyiz....oldukten 3 gun donra DIRILIRIZ dedi....
                                Kuzu abi
                                Islamda Kabir azabı diye bir şey yok..
                                Kurandan bu çıkartilamaz . Kabir azabı Allah adına uydurulmuş büyük yalanlardan biridir.
                                Hesap kesilmeden Allah kimseye eziyet etmez.
                                Yazdıklarım kendi düşüncelerimdir
                                Yatırım tavsiyesi değildir.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information