Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
HEDEF FEYZA.....ONUMUZDEKI 5 YIL.....duzeltme...ve tekrar feyza...ikinci 5 yil....ve cokus.
xu100 1900 lerde iken 2800 3000 görülecek dediğimizde bizle dalga geçenler hikaye lazım hikayeee diyenler..mal dağıtılıyor dikkat diyenler yabancı satıyor dikkat diyenler şimdilerde TA yaparak 2800 ü hedefe koymuşlar!!
Herkes yükselişe inanmış ...
Bütün TA cılar daha yukarı daha yukarı azgın boğa oldum moduna girmişler..
Hisseler sudan ucuz deniyor..Bu fiyatlara bedava deniyor..
Her kademeden fiyat gözekmeksizin hisse almak lazımmış..
PARA dergisi "haydi borsaya" başlığını kapağa taşımış..
Short tuşları sökülmüş..
Son durum bu..
ya su akcay a söyle yazmasın yine düzeltmesiz çıkıyor borsa )
Sn.kuzu İncil demişsiniz ama Tevrat'ı daha çok merak ediyorum?
hem incil....hemde kuran...TEVRAT in devamidir....esas olan tevrattir...
bak isa incilde ne diyor....tevrati tamamlamaya geldim diyor...
İncil:Matta:5:17=Kutsal Yasa'yı ya da peygamberlerin sözlerini geçersiz kılmak için geldiğimi sanmayın. Ben geçersiz kılmaya değil, tamamlamaya geldim.
bak muhammed kuranda ne diyor...TEVRATI DOGRULAMAYA GELDIM diyor...
Kur'an:Ali-İmran:50=Benden önceki Tevrat'ı doğrulamak ve size haram kılınan bazı şeyleri helal kılmak üzere size Rabbinizden bir ayetle geldim. Artık Allah'tan korkup bana itaat edin.
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
bu ne bicim is....bu ne bicim ikis diyor adem....yuce rebbime....
oda...ademin sol kaburga kemigini koparip ondan KADINI yaratiyor...
adem....topraktan yaratilma...durgun....Kadin ademin eti ve kemiginden...OYNAK...
durgun ve oynak....SENTEZLENIYOR....
FREN VE MOTOR.....fren erkek...motor disi....biri duralim diyor...oburu gidelim diyor..
aslinda muhtesem dersler var bu kitaplarda....
bu kitaplari okurken....OKUDUGUNU DEGIL...okudugunda saklanmisi ariyacaksin....batini ve zahiri...
ben boyle okuyorum....obur turlu okursan...bu ne yaw dersin tabiii....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
bizim moshe....karisina para vermeden evvel...UNUTMA...senin yuzunden cennette degiliz....der ve elle verir....
oda....
lem kerizzz....ben olmasam iki elinle bi ikini dik tutamazsin der....
ikisinin ifadeleride tam dogrudur....
ve ikiside cok dindardir.....
cok onemli bi gelisme var...bu gerceklesirse....280 000 hedefi ertelenir....
yuzde 20 lik bi dusus her an yolda...bu hubara bagli.
tetikteyim....hubar veririm.
MALLARI ELLEMIYECEGIZ....MINUMUM 5 YIL....VIOP U SHORTLUYACAGIZ....
diğer yerde akçay kerizi sabah sabah bokladı borsayı yine durduk yeri 2000 tepti vob yine her yazdığı an vob coşuyor
bu keriz de çok short var
düsmesi için ya bir haber ya da bunun gibi birçok shortun stoplaması lazım
Yorum