HEDEF FEYZA.....ONUMUZDEKI 5 YIL.....duzeltme...ve tekrar feyza...ikinci 5 yil....ve cokus.

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kemal52x
    Aktif
    • 11 Ocak 2011
    • 237

Click image for larger version

Name:	122.PNG
Views:	1
Size:	99.9 KB (Kilobyte)
ID:	521418

Yorum

• gundwane
      Tecrübeli
      • 18 Ağustos 2011
      • 1922

Böyle bi grafik olabilir mi ya..??

Yorum

• Tuncer
        Tecrübeli
        • 03 Mart 2022
        • 2825

Kuzu hocam demir aldık sanırım 2800 için

Yorum

• kuzu
          furuşan akıncı
          • 11 Aralık 2008
          • 13961

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          ukrayna-urus herbini anlamak ucun....ne yapican....

tarihe donup bakacaksin....

yani...SURIYEYE....

URUS GENERALLAR....SURIYEDE 3 FASE HALINDE HERBETTILER...

1...FASE...freedom savascilarini suriyede cesitli ceplere topladilar....

ukrayna....freedom savascilarini ceplere topladilar...kiev...kharkiv...dombas...herson....

2...FASE....ilk cebi freedom savascilardan temizleyip....yesil otobuslerle idlibe tasidilar...

ukrayna....haftaya ilk cep olan MARIUPOL a yesil otobusleri dayarlar...

3....fase....hercepten sonar bir ATES-KES imzaladilar...bu en cok uc at surdu....ikinci cebe yesil otobusleri dayadilar...

3 hafta icinde ikinci cep...DONBASA yesil otobusleri dayarlar...

en sonunda ne oldu....herkesi IDLIBE topladilar....firatin dogusunu amrikiye birakarak...

gene oyle yapiyorlar....kiev...Kharkov...ana hedefleri degil...suan ana hedefleri....HACIBEY haric....uc cebi tamamliyacaklar....mayista hacibey....ve ates-kes...URUSUN UKRAYNADAN CIKMASI ARTIK MUMKUN DEGIL....en az 5 yil surecek bu...suriye gibi...

suriyede...2015 de urus mermileri sikti...2020 de herkez IDLIPTE...kac yil...5 yil.

firatin dogusu neresi ukraynada...dinyeper nehrinin batisi...kiev ise IDLIP.

KIEVI alip ukrayna hukumetini elinden cikarip....surgunde hukumete donusturmek istemezler....
          ne oluyordu SURIYEDE....urus turkiye ve freedom savascilarinin hokumeti tolaniyordu...ve ATES-KES...ve kuut Aleppo ya yesil otobusler ve freedom savascilari....dogru IDLIBE mars mars...

ne oldu....ukraynada...urus turkiye ve freedom savascilarinin hokumeti toplandi....ates-kes...ve yesil otoboslar mariupolu bosaltiyor....BIRINCI CEP ELDE...ALEPPO GITTI....MARIUPOL GITTI....

UC AY ARA....KUUTTT...kharkiv cebi....ates-kes bozuldu....ele oldu bele oldu...o bozdu bu bozdu...KUUTTT....FREEDOM SAVASCILARI YENIDEN CEMBERDE....

aynen devam....

not...kuzu bu isi bilir....

not 2...ne diyordu tv yorumculari....urus kievi alamiyor...urus bitti...urus gitti....is yok urusta....tabiii....URUS GOTUYLE GULUYOR...AGZIYLA DEGIL....bi ossuruyor livive....bi ossuruyor...urus bitti...LEMMM OLUM....BIRAZ TARIH OKUYUN.

NOT 3....URUS...SAG GOSTERIYOR...emme...SOLU CAKIYOR....tum tarihinde bu var.
          YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
            furuşan akıncı
            • 11 Aralık 2008
            • 13961

bizim borsada rally e cikti artikin....ERKEKSE CIKMASIN....HA HA HA....

LEMMM OLUM....BU SAVAS NEDENIYLE TURKIYEYE PARA AKACAK DEDIM....2 ay once.....bu daha neki....SURIYE ile barisacagiz yakinda....ASAD kanka....birlesik arap para akitiyor...turk mutahitleri IMAR EDIYOR SURIYEYI....

dimag ki ne olacaksin hep...DURNA GUSU....

goklere....iyice goklere cikacaksin....VE DUNYAYA ORADAN BAKACAKSIN...

ne gordun.....aaaaa.....BANA GOSTERILEN....BANA ANLATILAN HERSEY....YALANMIS....aklima mukayyet olmazisem....tarragimi yerim deyip....uslu uslu dusuneceksin.

isin....

PARAYLA PARA KAZANMAKSA....GUCUN....durna gusu olmaktan gelir.
            YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
              furuşan akıncı
              • 11 Aralık 2008
              • 13961

Tuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              Kuzu hocam demir aldık sanırım 2800 için
              tuncerim....oyle oldu....olacak demistim emme....incik...sessizce....durna guslarinin 2800 konmasini bekliyecegiz....

orada....ilk biz itiraz edecegiz....bu ne bicim is...bu ne bicim ikis diye...TIMSAH GOZYASLARI DOKECEGIZ....BIZI BORSANIN CIKMASINI ISTEMIYEN....vetan haini ilan edecekler....duyunca bunu....ZEVKTEN DORTKOSE OLACAGIZ.

BILION NU....tuncerim....ZEKA OYUNLARINA HEP BAYILIRIM....HA HA HA

orada....gozumuzu kan buruyecek....SALAVATINI GETIR ULEN IPNE DIYE KILIC SALLIYACAGIZ....

herkez bize....bu ipneler maldalar haaa....emme....KAFADAN CATLAKLAR DIYECEK....biz bu iltifati sevecegiz...

BIN ATLI AKINLARDA COCUKLAR GIBI SEN OLACAGIZ....

bin atli o gun....DEVVV GIBI BIR ORDUYU YENECEGIZ....

ISTE....

KUZU....

VE ARDINDAKI....AKINCILAR....BU DENLI KAFADAN CATLAK INSANLARDIR....

Yorum

• Tuncer
                Tecrübeli
                • 03 Mart 2022
                • 2825

O zaman kuzu hocam sessizce malda sizden short yapacağım zamanı bekliyorum) Tabi short olayı endekse değil mi malımızı satmadan Pay vadeliye girmek yok…

Yorum

• kuzu
                  furuşan akıncı
                  • 11 Aralık 2008
                  • 13961

ONEMLI UYARI...bu onumuzdeki on yillik cycle...COK FARKLI DIGERLERINDEN....OYUN TARZIMIZDA FARKLI OLACAK....

Neyi kastediyorum....BENZERLIGI....hangi on yila benzeyecegiz....

bu cok onemli....

1979 ila 1989 arasindaki ON YIL....kurdugum oyun tarzima en yakin olani....

bu yillari SOROS u okuyarak ogrenebilirsiniz....UYARDIM....vucudunuzu yikadiginiz su...herseferinde farkli sudur.

Yorum

• kültigin
                    Yeni Üye
                    • 28 Şubat 2022
                    • 18

kuzu abi bu George soros'un hangi kitabını okuyayım...en yararlısı hangisi olur?
                    “Olma böyle sinsi çakal, yahut engerek! Bozkurt gibi, kartal gibi döğüşmek gerek!”

Yorum

• kuzu
                      furuşan akıncı
                      • 11 Aralık 2008
                      • 13961

kültigin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      kuzu abi bu George soros'un hangi kitabını okuyayım...en yararlısı hangisi olur?
                      1987 de SOROS borsada batmak uzere oldugunu anlatir....her kitabinda var gibi....BAZI ANLATIMLARI ise yaniltmak ucundur...onlari ayikliyacaksin okurken....batmak uzere oldugu reality...sebeblerini izah ederken tum hedefi yaniltmak....TUZAK...BI SONRAKI FURGUNU UCUN...

Yorum

• kuzu
                        furuşan akıncı
                        • 11 Aralık 2008
                        • 13961

usaglar....

mosheye dedim ki lem ben gelmiyeyim....hadise cikar dedim...inanmadi...zorla goturdu....

ZELENSKI askanazi yahudi....osmanlidakilerin tumu...safardik yahudi....

NEYSE....zelenskiyi desteklemek ucun duzenlenmis bi yemek ve konferans...yardim ucunde kelle basi bilet 1000 dolar...icerde ise ilave bagis...

duzenliyen....bi askenazi yahudi...professor...konusmalarinda....osmanli sinirlari icindeki...yahudilerin cahil olduklarini ima eder hep...

neyse....moshe beni tanistirdi....tokalastik....elimde bagis ceki....ceki verdim...tessekkurler benim SEFARDIC frendim dedi....moshe buna nereden bildin AARON...tipinden mi....dedi...

o mosheye cevap vermek uzere iken....BEN SARLADIM....

hayir....esmer goruntumdem degil...PROFESSOR....askenazi ve dunya yahudilerine bir bilgi seli birakmis...buyuk feylosof....SEFERDC MEYMONIDES e benzedigimi gordu....cekindi benden deyince...

yemin ediyorum...sefardic yahudileri asagiladigim bana atilmis buyuk iftiradir dedi....dogru degildir....

bende...bunlari direct sizden duymam....TURK YAHUDILERI ICIN...BUYUK RELIEF deyiverdim....

yolda....moshe....lem bi kerede saga sola bulasma....adam cok uzuldu...ikiyim sulalesini ulen...bu ipne degilmiydi....1492 de ispanya yahudileri osmanli topraklarina suruldukten sonar...GERI KALDILAR...ILKELLESTILER DIYEN.

o ceki...bu lafi demek ucun yazdim....BENIM CEDDIM....kovulan yahudilere yurdunun kapilarini acmis...bu yuzdende BEYAZID-I VELI lakabini almis...tessekkur edecegine....geri kaldilar deyip duruyor ipne....bi daha gorursem...SEBATAY SEVI yi soyleyecegim buna dedim...

lemmm olum....sen bu yuzden...ILK KAYBEDEN oldun....bu birincilikle bitirdi okulu ben ikincilikle...ipne bana...FIRST LOOSER der hep.

Yorum

• steve_harris
                          Katılımcı
                          • 11 Ocak 2019
                          • 152

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          usaglar....

mosheye dedim ki lem ben gelmiyeyim....hadise cikar dedim...inanmadi...zorla goturdu....

ZELENSKI askanazi yahudi....osmanlidakilerin tumu...safardik yahudi....

NEYSE....zelenskiyi desteklemek ucun duzenlenmis bi yemek ve konferans...yardim ucunde kelle basi bilet 1000 dolar...icerde ise ilave bagis...

duzenliyen....bi askenazi yahudi...professor...konusmalarinda....osmanli sinirlari icindeki...yahudilerin cahil olduklarini ima eder hep...

neyse....moshe beni tanistirdi....tokalastik....elimde bagis ceki....ceki verdim...tessekkurler benim SEFARDIC frendim dedi....moshe buna nereden bildin AARON...tipinden mi....dedi...

o mosheye cevap vermek uzere iken....BEN SARLADIM....

hayir....esmer goruntumdem degil...PROFESSOR....askenazi ve dunya yahudilerine bir bilgi seli birakmis...buyuk feylosof....SEFERDC MEYMONIDES e benzedigimi gordu....cekindi benden deyince...

yemin ediyorum...sefardic yahudileri asagiladigim bana atilmis buyuk iftiradir dedi....dogru degildir....

bende...bunlari direct sizden duymam....TURK YAHUDILERI ICIN...BUYUK RELIEF deyiverdim....

yolda....moshe....lem bi kerede saga sola bulasma....adam cok uzuldu...ikiyim sulalesini ulen...bu ipne degilmiydi....1492 de ispanya yahudileri osmanli topraklarina suruldukten sonar...GERI KALDILAR...ILKELLESTILER DIYEN.

o ceki...bu lafi demek ucun yazdim....BENIM CEDDIM....kovulan yahudilere yurdunun kapilarini acmis...bu yuzdende BEYAZID-I VELI lakabini almis...tessekkur edecegine....geri kaldilar deyip duruyor ipne....bi daha gorursem...SEBATAY SEVI yi soyleyecegim buna dedim...

lemmm olum....sen bu yuzden...ILK KAYBEDEN oldun....bu birincilikle bitirdi okulu ben ikincilikle...ipne bana...FIRST LOOSER der hep.
                          Kuzu agabey, ben ashkenazkarin Türk oldugunu dusunuyorum.

Sent from my SM-N770F using Tapatalk

Yorum

• kuzu
                            furuşan akıncı
                            • 11 Aralık 2008
                            • 13961

steve_harris Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            Kuzu agabey, ben ashkenazkarin Türk oldugunu dusunuyorum.

Sent from my SM-N770F using Tapatalk
                            oyleler...hakiki yahudileri...sefardic olup LADINO dilini kullananlari....hem israelde hemde amrikide disladilar...

TURKUZ DIYEMIYORLAR....deseler...Israel topraklarinda tarihsel yahudi haklarini kaybedeceklerinden korkuyorlar...

ASLINDA bende onlari destekliyorum....cunki moshe ukrayna kokenli turk yahudi...bana HAZAR turklerini...BULAN KAGANI filan moshe anlatti 40 yil once...yoksa bilmiyordum.

Yorum

• kuzu
                              furuşan akıncı
                              • 11 Aralık 2008
                              • 13961

suanda...burada...amriki elitleri arasinda....LINC KAMPANYASI VAR....ZELENSKY I desteklemiyor ve ovmuyorsan....DISLANIYORSUN...mecburen cekleri yazdik...

hem moshe hem ben...KAFADAN SIYRIK OLDUGUMUZ UCUN...suphe altindaydik...incik...PIRLANTA GIBIM DEMOKRASI GOTURENLERDEN OLDUK YENIDEN.

Yorum

• kuzu
                                furuşan akıncı
                                • 11 Aralık 2008
                                • 13961

UKRAYNADA....eger AZOV taburlari denilen fasist ukraynalilar durdurulmazsa simdi....oradaki 300 000 tatar turkunu kovacaklar....ve garip olanda....buna ragmen kirim turkleri bunlarla birlikte....

ukraydaki....bu FASIST beyazlar...cok tehlikeliler....uzun vadede....

ROKSALANA.....kanuninin karisi.....bunlardan....name digger....HURREM SULTAN....

ogullarindan......SARI SELIMI....iktidara BEYAZ OLDUGU.....kendine benzedigi ucun tasiyor.....

TURK TARINI IYI BILMEK UCUN....turklerden cikmis TEK TARIHCI var....ondan baska....TARIHI BILEN BASKA TURK TARIHCI YOK....

kim o....

buyuk turk....HALIL INALCIK....onu okuyun bunlari gorun...

bak kanuni nasil korkuyor hurremden.....

Güzel saçlım, yay kaşlım, gözleri ışıl ışıl fitneler koparan sevgilim,

hastayım!

Eğer ölürsem benim vebalim senin boynunadır,

çünkü bana eza ederek kanıma sen girdin,

bana imdad et, ey Müslüman olmayan güzel sevgilim.

not....BUYUK TURK....HALIL INALCIK....kirim tatarlarindandir.....

Yorum

Working...
                                X

Debug Information