HEDEF FEYZA.....ONUMUZDEKI 5 YIL.....duzeltme...ve tekrar feyza...ikinci 5 yil....ve cokus.

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kuzu
    furuşan akıncı
    • 11 Aralık 2008
    • 13961

freeyourmind Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kuzu hocam zihnine sağlık ilgiyle analizlerini takip ediyorum sağ ol var ol!...
    Bu 200 günlük ortalamayı ben de takip ediyorum. Fakat yüksek enflasyon ortamında bu yaklaşımda bir değişiklik yapmaya gerek yok mu? Enflasyon zaten tuik rakamlarıyla bile %60 a gidiyor. 200 günlük ortalamanın ise yılın hadi yarısını temsil ettiğini düşünsek zaten enflasyondan dolayı %30 artması normal değil mi fiyatların.
    sana bir gorev veriyorum.....

Trend cizgisini degistirecegini dusundugun her bilgiyi....buraya yaz ve beni uyar....

KOPYADA VEREYIM....bu dik cizgi 3 yili asamaz.....tekrar degisecek....KAPITALIST MODE nedeniyle....

2020...2023 arasi gecerlidir....su andaki KAPITALIS MODE parametreleri....asgari ucret...enerji...hammadde...yarimamul etcatra...bir yerde ya bu hukumet yada gelen degistirecek....CIZGI EGIMIDE DEGISECEK...
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• hurolg2
      Aktif
      • 25 Ocak 2019
      • 367

Graf görünmuyor ...Grafiģi çeviren dönüstürüp göstertebilen bir yiğidimiz var idi...Rica etsek işbaşına...Simdiden tesekkürler...

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• kuzu
        furuşan akıncı
        • 11 Aralık 2008
        • 13961

TEKNIKCILERE....GRAFI BEN CIZERIM...yani cycle larim....simdi cizeyim....sizde ogrenin.

1...TREND CIZGISI NEDIR....nasil cizilir...cugap...TREND CIZGISI REAL FAIZ VEYA ENFLASYONDUR...baslangic noktasindan enflasyon kadar bi egimle bir cizgi cizersin...BU CIZGI TREND CIZGISIDIR....2003 DEN 2020 YE KADAR EGIMI YUZDE 20....ENFLASYON....

2....TAK 2020 GELDI...kuzu hoppuladi...HEDEF 300 000 TOPIGINI ACTI....DEDIKI...HEDEF 300 000 EMME BEN DOLARDAN CIKMAM ONUN HEDEFI DAHA COK....ve ikinci trend cizgisini cizdi....beklenen devaluasyon ve enflasyonla yuzde 60 diklikte....bu ikinci cizgi....2023 de bitecek....

3.....HEDEF FEYZA....trend cizgizi gene degisecek....sen bunu 6 at once gormelisin...neyi kullanarak...yillardir anlattigim....KAPITALIST MODU...ve parametrelerini irdeliyerek...

asagidaki grafimda....UC TREND CIZGISINIDA KODUM....2020 YE KADAR....2020 DEN 2023 E KADAR....2023 DEN ON YILA KADAR....GRAFIGE BAKMAK ISTE BUDUR...NEDIR...o grafigi...grafik cizilmeden once cizmak ve ona gore pozizyon almak.....iste buna....TEKNIK ANALIZ DENIR....sizing bildiginiz teknik analiz....teknik analiz degildir....var olana...ALIK ALIK BAKMAK DENIR ONA...

NOT....OKLAR TREND CIZGISIDIR....minimum degerler....missal 2022 tepesi 300 000 dir....secime girecegimiz 2023 haziranda 500 000 endekste olacagiz....BAK GELECEGI ANALIZ EDIYORUM....NEYLE...ENFLASYONLA,FAIZLE...VE URETIM PARAMETRELERI ILE....

NOT 2...OVERSHOOTINGLER....TREND CIZGISINA DUSUP YENIDEN....YENIDEN TEPE YAPMALAR ISE....KAPITAL AKUMULASYON PROSESLERIDIR....bunlari araci kurum gelirleri....karliliklari....surunun bulundugu pozizyonlar....felan filanlari ise....KUZU KURALLARI adi altinda topladim.
        YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• tolga541
          Katılımcı
          • 13 Haziran 2018
          • 119

[ATTACH=CONFIG]1202[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]1202[/ATTACH]
          soygu'nun kizi

Yorum

• kuzu
            furuşan akıncı
            • 11 Aralık 2008
            • 13961

kuyumcu dostlarima....ZAMPARAYDI....uslanmis demissiniz....nahhh uslandim ipneler....serefinize...

iç bade güzel sev... var ise akl u şuurun
            dünya var imiş yâ ki yok olmuş ne umurun"

ben size hangi yazimda....ne dedim ey ipneler....

"ben sana bade içme* güzel sevme* mi dedim
            benden niçün bu gûne girîzansın ey gönül"

SARI GACIYA PIPISI SUURSUZ DEMISSINIZ....

YUKARIDAKI TRENDLERLE ILGILI GRAFLARIM....sari 3600 u mustulamiyor mu....ey ipneler....ha ha ha....

ben size raporumda....petrol-altun iliskisini....gondermedim mi....

ben size cimadan hemen sonar GUSUL ABDESTI alinmaz....

alirisen....idrar yolundaki sperm donuna duser ....

DEMEDIM MI....IPNELER...SERVETLERINIZI BEN YAPTIM SIZE....HA HA HA.

yakinda gelecegim....hepinizi cok ozledim...hakaret dolu siirlerim cebimde olarak...ha ha ha

Yorum

• hasankara
              Yeni Üye
              • 14 Şubat 2018
              • 8

Sn Kuzu. Emeginiz ve zamaniniz icin tesekkurler. Grafikler gözukmuyor.

Yorum

• kuzu
                furuşan akıncı
                • 11 Aralık 2008
                • 13961

gavatlar....30 yillik SARI EKSIKIKETEK....GRAFIM...TREND CIZGILARIM....BAK....HICDEGISTIRMIYORUM....

DOLAR-PETROL VE PARITELER ILISKISINDEN....TREND CIZGILARINI BULUYORUM...

birinci on yil.....300 den 1800 e demistim....1900 e gitti....

ikinci on yil.......DUZELTME...1800 den 900 e dusus...1200 ortalamada konsolidasyon.....

ucuncu on yil.......1200 den.....3600 e gidis....overshooting 4800....

TREND CIZGILARI....GRAFTA...

size yazdigim raporlarda...petrol fiyatlari dusurulunce urus altun satar ve duser...demistim 1900 den dusus oyle oldu....SIZE BIR RAPOR DAHA HAZIRLIYORUM....OYUN PLANINIZ UCUN...beraberimde getirecegim....ona gore furusun....

simdilik bu kadar....ipneler....BELESCI PEZOLAR....RAPORUM PARA ILE EMME....VEREN ALIR....VERMIYEN TARRAGIMI ALIR...

ONEMLI NOT....dijital dolarla ilgili calismam bu grafta yok...esas FURGUN ORADA...ona para vereceksiniz yawrilerim....ha ha ha

Yorum

• hasankara
                  Yeni Üye
                  • 14 Şubat 2018
                  • 8

Sayin Kuzu. Grafikler görunmuyor maalesef.Bilginize.

Yorum

• kuzu
                    furuşan akıncı
                    • 11 Aralık 2008
                    • 13961

hasankara Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    Sayin Kuzu. Grafikler görunmuyor maalesef.Bilginize.
                    investingden koyuyorum....herkes ulassin diye....postimage kullanarak....

Yorum

• kuzu
                      furuşan akıncı
                      • 11 Aralık 2008
                      • 13961

ortak uyari....HERAN TUM PIYASALARI SHORTLUYACAK SEKILDE...tetikteyiz....

cunkiiii.....CIMADAN HEMEN SONRA GUUSUL ABDESTI alinmaz.....

alirisen....idrar yolunda kalan sperm....DONUNA DUSER....

SUAN....UCTE BIRLE MALDAYIM....

BEN MALDAIKEN....EN COK SHORTU ACARIM....GECMISTEN BILIYORSUNUZ....

Yorum

• kuzu
                        furuşan akıncı
                        • 11 Aralık 2008
                        • 13961

CIMA OLDU...URUS UKRAYNAYI YATIRDI IKIYOR....

sira urus ucun neyde.....sira batiyi ikmede....nasil ikecek....EKONOMIK SAVAS dedi...bana actiniz...mermileri siktiniz....birde ben sikiyim mermilerimi diyecek....

morotoryum ilan edecek....BEN BORCLARIMI ODEMIYORUM....KALDIRIN YAPTIRIMLARI...

ISTE BU....IDRAR YOLUNDAKI SPERM DIR.....

bu sperm piyasalara dustumu...ne dow kalir need bist....COKERTME OYNARLAR....

Yorum

• kuzu
                          furuşan akıncı
                          • 11 Aralık 2008
                          • 13961

SEVGILERIMLE....turkun furuskan evlatlari....

Yorum

• Misafir

By kuzu

Yorum

• kuzu
                              furuşan akıncı
                              • 11 Aralık 2008
                              • 13961

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              CIMA OLDU...URUS UKRAYNAYI YATIRDI IKIYOR....

sira urus ucun neyde.....sira batiyi ikmede....nasil ikecek....EKONOMIK SAVAS dedi...bana actiniz...mermileri siktiniz....birde ben sikiyim mermilerimi diyecek....

morotoryum ilan edecek....BEN BORCLARIMI ODEMIYORUM....KALDIRIN YAPTIRIMLARI...

ISTE BU....IDRAR YOLUNDAKI SPERM DIR.....

bu sperm piyasalara dustumu...ne dow kalir need bist....COKERTME OYNARLAR....
                              nereden biliyorsun....lem olum ben bilgiyim....ben arastirmaciyim....

CARSAMBA GUNU...RUSYANIN 117 MILYON ODEMESI VAR....basbarnagini orta barnaglari arasina sokarda....ahanda para derse....veya buyur ruble vereyim derse....NEOLURRRR BILIYIN NI....

ONUN UCUN....SHORTA HAZIR OL....mizmizlanma kerizzz....ha ha ha

Yorum

• kuzu
                                furuşan akıncı
                                • 11 Aralık 2008
                                • 13961

dalyarak....biraz daha bilgi vereyim mi....

rusyanin 640 milyar dolar rezervi vardi....bunun 340 milyarini dondurdular yaptirimla...300 u kaldi...

amriki bankalarina borcu....16 milyar...

avrupa bankalarina borcu....84 milyar....toplami 121 milyar...bunada ucun biri derse ne olur....

toplam liabilitesi....480 milyar dolar...bu yilki bolumu 135 milyar dolar...tak ucunbiri derse ne olur...

macron niye putin e kosuyor...society general batmasin diye....france girtlaga kadar...

dahada yazayim mi ulen....BILGISIZ AHMAK....KARSINDA KUZU VAR....

suclamadan once kuzuyu....SALAVATINI GETIR DEYYUUZZZ....ha ha ha

o yanindaki artize soyle....onun bildigi kadar...kuzunun ictigi var...

programina cikar beni....hepinizin ustunden bulldozer gibi geceyim.

ne diyorsam o...yayin bunlari HALKIMA.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information