Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
HEDEF FEYZA.....ONUMUZDEKI 5 YIL.....duzeltme...ve tekrar feyza...ikinci 5 yil....ve cokus.
Bu süreçte plan şu olmalı..Düşüşler V şeklinde daldır çıkar şeklinde..
Onu da neden yapıyor dersen..Bir önceki yükseliş de sırtına binen asalaklardan hızlıca kurtuluyo..
Diplerde kimseye LONG açtırmıyor..
Ve sürüyor...
LONG ne zaman birikirse DALDIRIYOR..
Sert daldığı zaman LONG açıp (teminat ayarlayarak) üzerine oturmak lazım..
Orası komple yükselirken short açıyor..Onlar short açtıkca da adam sürüyor..
Orada ne piyasasındayız dedim..kem küm etti herkes..
Halbuki bi viop çu ilk bu soruyu sormalı..(bence)
ayı piyasasında isek..her yükseliş short demektir..
Boğa da isek her düşüş long demektir..
Stratejin böyle olmalıdır..
aferim....bilgi bu.....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Orada ne piyasasındayız dedim..kem küm etti herkes..
Halbuki bi viop çu ilk bu soruyu sormalı..(bence)
ayı piyasasında isek..her yükseliş short demektir..
Boğa da isek her düşüş long demektir..
Stratejin böyle olmalıdır..
Sevgili gundwane biz burda hangi trendde olduğumuzu aşağıdaki gibi kuzu'nun muhteşem yazılarından takip ediyoruz.Diğer tarafta ufuk açıcı bir muhabbet görmüyorum.
ANA TREND VE ARA TRENDLER....suan DEVALUASYON ARDINDAN OLUSAN ARA TRENDEYIZ....her iki trendi kabaca grafa isaretledim....ana trend onumuzdeki 5 yil ucun olusacak dipleri....zamana gore....ARA TREND ise olusacak tepeleri gosteriyor....
YAZDIKLARIM TAMAMEN HAYAL ÜRÜNÜDÜR.YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Citibank ta bir brooker dostum var....onunla urus morotoryumu olurmu...olursa ne zaman oluru tartisiyorduk....
dediki....PUTIN stalin....sonu kotu olacak....ordusu yavas....felan filan....yapay zekasi ile anlatiyor....
dedimki....lem olum sen URUS KAFASI nasil calisir bilemezsin....
bir ornek vereyim....
ikinci cihan harbinde....STALIN in buyuk oglu YAKOV 20 yasinda ve cephede...duz asker...esir dusuyor almanlara...almanlar resimlerini cekip bi dosya hazirlayip staline yolluyorlar....
biz senin oglunla sendeki esir FELAN GENERALIMIZI degis tokus edelim....
STALIN dosyaya bakiyor....kirmizi kalemle....bir duz askerle bir general degistirilemez yaziyor ve red ediyor....
almanlar oglu YAKOV u olduruyorlar....
yapma ya dedi....git oku....urusu tani...benimle ele gonus....senin kafana yerlestirilmis degerlerle...urusun kafasindakiler ayni degildir....
az once aradi....dogruymus yaw dedi...bunlar pire ucun yorgan yakarlar haaa dedi.......ha ha ha.
lem bide bu kerizzleri egitiyorum....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Kuzu abi birileri seni dinliyor.
Cuma kapanış seansinda son saniye alımları
- GARANTİde Global 5.5 milyon lot
-AKBANKda Global 6 milyon lot,
İŞBANKda Global 2.2 milyon lot
-KCHOLde Global 1.7 milyon lot
-SAHOLde 1.65 milyon lot
-BİMde Global 950 bin lot
-TCELLde Global 2.25 milyon lot olmak üzere
toplamda 530 milyon Tl
Yazdıklarım kendi düşüncelerimdir
Yatırım tavsiyesi değildir.
Kuzu abi birileri seni dinliyor.
Cuma kapanış seansinda son saniye alımları
- GARANTİde Global 5.5 milyon lot
-AKBANKda Global 6 milyon lot,
İŞBANKda Global 2.2 milyon lot
-KCHOLde Global 1.7 milyon lot
-SAHOLde 1.65 milyon lot
-BİMde Global 950 bin lot
-TCELLde Global 2.25 milyon lot olmak üzere
toplamda 530 milyon Tl
herkes MALA YERLESIYOR....herkez 30 yillik geopolitic cycle in ukraynada urusun atom bumbasina barnagimi basarim demesi ile BITTIGINI ogrendi....
artik....OTUR LEM...KALK ULEN DONEMI BITTI....
bunu dunya soyle gordu....POLONYA ya elindeki migleri ukraynaya ver dediler....polish ahmaklar veriyorum lem dedi....URUS aradi polishi benimle herbe mi giriyorsun dedi...polish urus kafasini taniyor....aninda cark etti...amrikiye ben migleri sana teslim edeyim...sen ukraynaya teslim et deyince...
kem kum...lem lun...yaw bu migler cok eski bir ise yaramaza donustu....
iste bu...ARTIK TEK SUPERPOWER YOK DEMEKTIR...herkez yerine oturdu...CYCLE BITTI.
NE DEMISTI....ukraynaya baris operasyonu yapiyorum...SAVAS DEGIL...oradaki neo-natzileri temizliyecegim....
eeeeee.....
temizliyor iste....
ve dunya bunu seyrediyor....
o taburlari egitmis ve donatmis olan bati ise....AGLAYA AGLAYA GOZYASLARINDAN OLUYOR.....
BU FILMI...suriyede de seyretmistik....URUS GELDI...batinin egitip ve donattigi taburlari komple yok etti.
aynisini yapiyor....
forumu foruma uye olmuyanlara kapatalim....1 hafta sonra....
BIDEN IN TELEFONLARINI CIKMIYOR....niye acaba....ne oldu bu usaglara...
kim yapiyor bunu....URUS KAFASI....
bizim tv de ogretilmis koleler....inim inim inliyorlar...URUS YENILIYOR...BU PUTIN IN SONU...
ustelik....
bu aliklar....kendilerinide bi pohh sanarak konusuyorlar....halbuki pohh asildir...insanin kicindan cikar ve ulvidir....KOLE DEGILDIR...pohh daki akil hickimsede yoktur....cikmasa icerde kalsa sahibinin olecegini bilir...pohhh cok zekidir.
bunlarsa hictir.
birlesik arap emirlikleri CINLE petrol satis anlasmasi yapti....odemeler....siki durum....DOLARLA DEGIL YUANLA....
INDIA dun...rusyayla petrol alim anlasmasi yapti....odemeler...local paralarla....DOLARLA DEGIL....
bunlari yazip....forumu halka kapattigima gore....feciii furgunlar yolda demektir....
sevgilerimle....turkun yigit evlatlari....1 HAFTA SONRA GORUSMEK UZERE....
Yorum