ben yanlış gördüğüm herşeyi eleştiririm,sana karşı eleştirilerimin dayanaklarını da ortaya koyayım,istersen...?!?ben kimseye çamur atmam,bir dayanağı yada mantığı vardır...!!!benim tüm eleştirilerim sana ait değildi,sen herzamanki gibi sazanlık yaptıysan,bana ne...?
MEMSA Mensa Mensucat
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
BORU yu gören ZEVK alıyorki...
ÖZBAL ne oldu...
PAZARLAYAMADILAR...
MİLLETE aldırıp, elindekini sattırmak... CEBİ doldurmak..
TAKTİK aynı...
PİYASADAKİ avukatlar gibi, ortaya çıkıp KY üzerinden para kazanmak gibi... SONRADA davadan KAÇARLAR....
Yorum
-
kaleye geçmişsin,kornere gidene de,auta çıkana da,hatta karşı kaledeki topa bile koşuyorsun...!!!ben senin ego yoksunu olduğunun farkındayım,yeter ama ya...!!!AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE
Yorum
-
işinize bakın adam biiliyordum sizi adam değilmişsiniz memleketimin suyu bile adam etmemiş sizi ban başkada laf söyleme hoca memsanın mesini bilmiyordunuz boırsanın bsini bilmiyordunuz hak hukuk neydi bilmiyordunuz. şimdi öğrendiniz benim açımdan bu önemli . birşeyler öğrenmeniz. öğretmen olmakla öğrenilmiyormuş bunu öğrendiniz dama olmayıda öğreneceksiniz zamanla başkada lafım yok istediğinizi yazın çizin
Yorum
-
geç bu ayakları,öğrenme iki taraflıdır...!!!öğrenmişizdir,öğretmişizdir...!!!a ma adamlıktan kastın senin adamlığınsa,kalsın...!!!ben egolarıma asla esir olamam,sende işine bakk...atakan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterişinize bakın adam biiliyordum sizi adam değilmişsiniz memleketimin suyu bile adam etmemiş sizi ban başkada laf söyleme hoca memsanın mesini bilmiyordunuz boırsanın bsini bilmiyordunuz hak hukuk neydi bilmiyordunuz. şimdi öğrendiniz benim açımdan bu önemli . birşeyler öğrenmeniz. öğretmen olmakla öğrenilmiyormuş bunu öğrendiniz dama olmayıda öğreneceksiniz zamanla başkada lafım yok istediğinizi yazın çizin
AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
Yorum
-
birde uzay işi var,12-13tl...exitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBÖBÜRLENME, YOK BEN TUUTTURDUM, YOL BİLDİM... SADECE cep DOLSUN...
Evet TUTTURDUN mu 0.26 yı....
GERÇEKTİ HAYAL Mİ OLDU.....
))
AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
Yorum
Yorum