30 eylüle kadar ortaklık yapısını bildirmek zorunda ve DANANIN KUYRUĞU KOPACAK ...
MEMSA Mensa Mensucat
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
benim tamamen şahsi düşüncem faik kendisi değil ama paravan şirket ve adamlarına hisse toplatıyor iştirakleri kakalamak için genel kuruldan geçsin diye genel kuruldan sonra ikıi şey olabilir birinci faik iştirakleri kakalayınca ellerindeki hisseleri satacak ve piyasadan kaçacak ozaman battık ikincisi ise sağa sola aldırttığı hisseleri alacak ki ozaman hisse uçacak bu oyunu bozmanın riske girmemmenin tek yolu genel kurula gidip hayır demek biz hayır der ve faikin adamlarından daha çok hiseye sahip olursak aha ozaman yandı gülüm ketan helva
Yorum
-
gördüm ve mesaj yazdım...!!!exitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKarot abi mesaj bölümüne bak..AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE
Yorum
-
bugünlük son mesajım,dostlarımızın gerçeği görmeye başladığını düşünüyorum...!!!zaten,güneş balçıkla sıvanmazz...!!!ahkam kesmek bir yere kadardır,biz memsa küçük yatırımcısı kafeste keklik değiliz,bundan sonra da olmayacağız...!!!biz özgür alanlara uçtuk,gerekirse ölümüne uçmaya devam edeceğiz...!!!ama kimseye teslim olmayacağız,gibi:::
))
AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
Yorum
-
benim için içeriği dolu her sayfa önemli...exitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKarot abi insan 100. Sayfa şerefine az beklerdi
))
AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
Yorum
-
1 ekim de memsa KAP anasayfası değişmezse seve seve BİST e yazacağım
gokalp80 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster30 eylüle kadar ortaklık yapısını bildirmek zorunda ve DANANIN KUYRUĞU KOPACAK ...
Yorum
-
Ben bu ANDIÇ'ı Cem Yılmazîn filmindeki bir cisim yaklaşıyor diyen adama benzetiyorumandiç75 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSelamun aleyküm. Ola gardaşlar yine nevoldi birbirizinen atışirsiz. Ola etmeyin eylemeyin duruma odaklanın. Genel gurulda me yapacagızi düşünün. Ona göre bir yol izleyin. Durum ortadadır. Vesselam.
Eline, beline, diline sahip ol.
Yorum
-
Yazı yazmak için kimseye bağımlı olmadığımızı sonunda anlayacaklar!!!!!
Artık biz nerde hata yaptık sorusunu sormalılar....
Kim kime muhtaçmış anlamışlardır.
karot43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbugünlük son mesajım,dostlarımızın gerçeği görmeye başladığını düşünüyorum...!!!zaten,güneş balçıkla sıvanmazz...!!!ahkam kesmek bir yere kadardır,biz memsa küçük yatırımcısı kafeste keklik değiliz,bundan sonra da olmayacağız...!!!biz özgür alanlara uçtuk,gerekirse ölümüne uçmaya devam edeceğiz...!!!ama kimseye teslim olmayacağız,gibi:::
))
Yorum
-
arkadaşlar ey mübarekler burada yazılan anlatılan verilen ögütler çabalar birileri tarafından okunuyor ve izleniyor bu izleyen adı faik olsun yada yandaşları spekler leyla ile mecnun olsun bunlar hergün gülüp geçiyorlardır neden mi çünki bizim elimizdeki 6 bilemedin 10 milyon hısse nedirki bir çırpıda alır faik önemli olan bunların ne planları oldugu bizim amaç ve gayemiz belli paramızı kurtarmak bu da inşaallah önümüzdeki süreçte hıssenin 0,60 bantlarına kadar bir seri yükselişin milletin satabildigi lakin alamadıgı bir yükseliş olacak diye düşünüyorum ve bizim burdaki çogu arkadaşımız bu fiyatlardan bu hısseden kaçıp kurtulacaktır geriye kalan 1 ve üstü arkadaşlarımız ise faik denen zatın yeni oyunlarına yada faikle beraber para kazanma şansına erecektir bunları neden düşünüyorum çünki genel kurul gene iptal olacak kanısındayım insan psikolojisinin sınırlarını zorlayan bu zat bunda başarılı olacaktır lakin 30 eylüle kadar açıklanacak bildirimlerde yalan beyanat yoksa varsa zaten gözaltındayız faik 3 sene gözaltına alınmadıysa bunada fırsat vermeyecektir bunu düşündügümüzde ya sinir harbine devam edip hakkı olan 31.12.2013 tarihine kadar bu sinir harbini devam ettirecek yada hıssede alıma geçerek ve piyasaya daha önceleri yaptıgı olumlu haber akışını saglayacaktır buda biz küçük yatırımcıların çogunun bu hısseden dökülmesine neden olacaktır hadi bunlar gerçekleşmedi ozaman genel kurula gelen her kardeşimiz ayrılma hakkı ve red oyunu kullanacak dilekçesini verecek ve ayrılma hakkı bedelinden hısseden ayrılacak bu ayrılma hakkı spk adaletli olursa sınırlandırma kanunen bu işleme uygulanamayacagı için sınırlandırmayı kaldıracak ve belirtilen 0,47 yada 0,50 civarı bir hak kullanımı olacak ancak spk kararı inşaallah bu yönde olacak işte dedigim gib bu haberle hısse alıma kapalı satışa açık bir şekilde tavan tavan giderek 0,47-0,49 arasına oturacak inşaallah bu tamamen benim 3 senelik sinir harbimin birer sesli düşüncesidir yatırım kararınızı buna göre degil kendi aklınızla alın Allah yar ve yardımcımız olsun şikayetlere devam inşaallah bu arada don işi türkiyede yapılmış bir eylem degildir bist önünde böyle bir eylem heleki bistin şahlandıgı bir zamanda kıyamet kopartır
Yorum
-
Elinde memsa olmayanlar yazmaz zaten, siz ne zamandır
Biz üstadları rütbelileri sevmiyoruz
OrkunLeo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBen bu ANDIÇ'ı Cem Yılmazîn filmindeki bir cisim yaklaşıyor diyen adama benzetiyorum
Yorum
Yorum