MEMSA Mensa Mensucat

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • delikurt
    Seyirci Üye
    • 12 Eylül 2013
    • 66

senben işini son verin faike bakın ha devam ederseniz kusura bakmayın ben şunu anlarım birliği bozan faikin karşısında birliktelik ouşturup güçlü durmayı engelleyen kimse işte o faikin adamıdır kimse onun sözlerine analizlerine inanmasın bu böyle biline

Yorum

• delikurt
      Seyirci Üye
      • 12 Eylül 2013
      • 66

faikciğim nasılsın orti millet birbiriyle uğraşıyor ben senle gözlerinden öptüm orti ha ben satmayacam hisseleri senle ortaklık hoşuma gitti be ee nezaman göz altına gidecez orti )

Yorum

• karot43
        Çalışkan
        • 17 Mart 2013
        • 2534

delikurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        siz böyle şubu diye birbirinizi yemeye devam edin iki köyede bakıyorum hep aynı türkü yok o ona laf o buna laf faikin istediğibu unutmayın bu formların ikisindede faikin adamladı var emin olun istedikleride bu birlik olmayın bir birinizi yiyin faik malı götürsün
        sevgili dost,iyi söylersin doğru söylersin...ama olayları ve süreci iyi bilmek lazım...ama sen haklısın,senin beklentin bu...buradaki eski sayfaları okursan bizimde birlikten yana olduğumuzu anlarsın...birlik ancak iş ve eylem üzerine olur...yoksa sap ile saman birbirine karışırki:bundan buğday çıkmayacağı için un da olmaz,ekmek hiç olmaz...)
        AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
        GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE

Yorum

• karot43
          Çalışkan
          • 17 Mart 2013
          • 2534

connect888,naber birader...))

Yorum

• delikurt
            Seyirci Üye
            • 12 Eylül 2013
            • 66

karot43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            sevgili dost,iyi söylersin doğru söylersin...ama olayları ve süreci iyi bilmek lazım...ama sen haklısın,senin beklentin bu...buradaki eski sayfaları okursan bizimde birlikten yana olduğumuzu anlarsın...birlik ancak iş ve eylem üzerine olur...yoksa sap ile saman birbirine karışırki:bundan buğday çıkmayacağı için un da olmaz,ekmek hiç olmaz...)
            kardeş ben üç senedir bu hissedyim borsa yorumu hisse anliz bütün yorumları takip ettim burayıda hergün takip ediyorum bir ara ne güzel birliktelik vardı faik iki sefer genel kurulu bu birlikteliliği gördüğü için yapamadı ama bu sefer kaçışı yok yapacak istediği karşısındaki birliktiğili bozmak genel kurulda rahatca at koşturmasının yolu birliketiği bozmak karşısındaki gücü kırmak siz faikinin adamlarına aldırmayın birlikteliğinizi tekrar sağlayın bir olun diri olun iyi olun faiki alt etmenin tek yolu bu

Yorum

• karot43
              Çalışkan
              • 17 Mart 2013
              • 2534

arkadaşlar,bir daha dikkat çekiyorum...bu ülkede hiçbir yolsuzluk ya da soygun siyasi iradeden habersiz yapılamaz...!!!genel kurula gittik,adam kaçmıştı...ama siyasilerle çektirdiği foto oradaydı,mesajdı bu...!!!
              bu oyunu sanaldan mail göndererek hiç çözemeyiz,iadeli ve taahhütlü dilekçelerle sarsarız belki...!!!
              asıl çözüm eylemde...!!!eylem yaparsak kimse kol kırılır içinde kalır diyemez,çünkü kemik dışarı çıkar...!!!
              önerim açık:genel kurul öncesi ya da sonrası öncelikle şirket merkezi ve önünde cıngar çıkarmak,avazımız çıktığı kadar...!!!
              sonra ya da önce spk önünde gerekirse soyunup,dal-daşşak kalarak eylem yapmak lazım...!!!işte bizim sorunumuzu bu çözer...!!!
              sadece donlarımız kaldı diyerek:donlarımızı da spk'ya hediye olarak atalım...!!!
              evet,buna kimler var,görelim...!!!
              ben, 1...varım...))
              2-siname
              3-hakimbayram
              4-...

Yorum

• sanat
                Yeni Üye
                • 18 Eylül 2013
                • 4

herkese merhaba forumda yeni ama memsa da eskiyim 3 yılı aşkındır memsa dayım yarısı eski yarısı yeni olmak üzere beklemedeyim genel kurula vekaletle katılmayı düşünüyorum

Yorum

• delikurt
                  Seyirci Üye
                  • 12 Eylül 2013
                  • 66

arkadaşlar,bir daha dikkat çekiyorum...bu ülkede hiçbir yolsuzluk ya da soygun siyasi iradeden habersiz yapılamaz...!!!genel kurula gittik,adam kaçmıştı...ama siyasilerle çektirdiği foto oradaydı,mesajdı bu...!!!
                  bu oyunu sanaldan mail göndererek hiç çözemeyiz,iadeli ve taahhütlü dilekçelerle sarsarız belki...!!!
                  asıl çözüm eylemde...!!!eylem yaparsak kimse kol kırılır içinde kalır diyemez,çünkü kemik dışarı çıkar...!!!
                  önerim açık:genel kurul öncesi ya da sonrası öncelikle şirket merkezi ve önünde cıngar çıkarmak,avazımız çıktığı kadar...!!!
                  sonra ya da önce spk önünde gerekirse soyunup,dal-daşşak kalarak eylem yapmak lazım...!!!işte bizim sorunumuzu bu çözer...!!!
                  donlarımızı da spk'ya hediye olarak atalım...!!!
                  evet,buna kimler var,görelim...!!!
                  ben, 1...varım...))
                  işte bu kardeş yeni öneriler yeni yöntemlere yönelelim birbibmizi değil sevgili ortağımız faikik yiyelim birini kim adam etmişse ancak o madam edebilir bu bir gerçektir faikle uğraşırken onu adam edenleri bilgilendirelim ilgilenmiyorsa onlarda onun gibidir ozaman hepsinin kirli çamaşrlarını ortalığa dökelim buda basın yoluyla olur yılmadan bu yolu deneyelim

Yorum

• karot43
                    Çalışkan
                    • 17 Mart 2013
                    • 2534

ne oldu,kimseden ses yok...))kimse eklemiyor kendini,yemediyse faik verebiliriz ancak...başka garnitürümüz yok...))

Yorum

• delikurt
                      Seyirci Üye
                      • 12 Eylül 2013
                      • 66

arkadaşlar faikin morallerizi bozmasına izin vermeyin pisikolojinizi bozarak hisseleri sattırmak istiyor hiç bir hisse sinirle alınıp satılmaz size satmayın demiyorum suç malüm alım satım tavsiyesinde bulunmak karar sizin ama şunu untmayın savaşı kazanmanın en önemli yolu pisikolojik savaşı kazanmaktan geçer bu yüzden biliyorum okuyorsun değerli ortağım faik ve müstakbel babası mehmet emmi ben burdayım sizi çok sevdim hissemi satıp gitmeyecem hehehe hadi bakalım göz altıysa göz altı batmaksa batmak ee ben küçük ortağım siz büyük batarsanız küçük kazık bana büyük kazık size hehehe e batmazsanızda borsanın kuralıdır batmayan her hisse gördüğü yerleri tekrar görürmüş tabanı gördük ben tavanı bekliyorum faikciğim ve mehmet emmi zamanımda var paramda sıkıntı yok oyuna devam bakalım bu oyunu kim kazanacak gözlerinden optüm orti faik))

Yorum

• Erendiz
                        Katılımcı
                        • 12 Eylül 2013
                        • 126

Ben gazetelere haber verelim ve spk onunde eylem yapalim diyorum. Ben varim buna karotabi...

Yorum

• exitus123
                          Kıdemli
                          • 17 Mart 2013
                          • 3035

368 06.10.2010 09:17:49 - İSTANBUL MENKUL KIYMETLER BORSASI DUY Hisse Alım Satım Bildirimi - MEMS1, 2010 - - MEMS1 ler içindeki %43.94 çıkartana kadar alım yaptın..

ALDIKLARINI 4 AY İÇİNDEDE ERİTTİN .. PARDON MİLLETE 3,24 KADAR KAKALADIN ...

390 25.02.2011 09:10:42 - İSTANBUL MENKUL KIYMETLER BORSASI DUY Hisse Alım Satım Bildirimi - MEMS1, MEMSA 2011 - - %0,14 düşürdün..

KAYSERİLİ BAK İSTEDİĞİN ZAMAN ALIM YAPIYOSUN.. HİSSEYİ UÇURABİLİYORSUN.. İSTEDİĞİN FİYATTANDA MİLLETE KAKALIYOSUN İŞTE.. AMA BU SEFER BİZİ BULAMAZSIN
                          UÇUR YİNE ŞU HİSSEYİ ....

BU GİDİŞLE GENEL KURULDA SEN O NİSABI... ZOR SAĞLARSIN.. AÇ KANUNLARI OKU,, O NİSAP ZOR SAĞLANIR..

SERMAYENİN DÖRTE BİRİ GELMELİ VE KATILANLARINDA %75 OLUMLU OY ÇIKMALI .. (BEN ÖYLE ANLADIM) MERAK ETME O KANUN METİNLERİ ELİMİZDE OLACAK..

SPK VE TİCARET BAKANLIĞINDAN GÖZETMENLER DE ORDA OLACAK..

ANONİM ŞİRKETLER GENEL KURUL USÜL KANUNU MADDE 25. ÖZEL DENETİM İSTEYECEĞİZ, B, C, Ç BENDLERİNE GÖRE SENİ VE BABANI ŞİRKETTENDE ATABİLİRİZ... BABANDAN DAHA FAZLA HİSSEM VAR

EYY FAİK... ZAMAN DARALIYOR..

Yorum

• delikurt
                            Seyirci Üye
                            • 12 Eylül 2013
                            • 66

Erendiz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            Ben gazetelere haber verelim ve spk onunde eylem yapalim diyorum. Ben varim buna karotabi...
                            hazırlayacağımız bir metni kısa ve öz olmak kaydıla tüm tv gazetelere yerel ve ulusal aklımıza gelecek her yere yollayalım

Yorum

• exitus123
                              Kıdemli
                              • 17 Mart 2013
                              • 3035

Donlar kullanilmiş mi olacak bu sefer..

Yorum

• hakimbayram
                                Katılımcı
                                • 11 Eylül 2013
                                • 135

sevgili dostum,hakimbayram arkadaşın özeline yaz...tuzlada oturuyor...))
                                kardeş çok acilse ben alabilirim vekalet sorun değil ben ne olursa olsun genel kurula katılıcam..... ancak sürece biraz daha zaman var belli olmaz kağıt yükselirse zaten vekalet vermene gerek yok yani vekalet verecek arkadaşların hazırlıklı olmaları gerekiyor ama ayın 8 in de belki tahtada o rakamları görebiliriz o zaman gerek kalmaz

Yorum

Working...
                                X

Debug Information