MEMSA Mensa Mensucat

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • OrkunLeo
    FX ÇETE ÜYESİ
    • 05 Ağustos 2008
    • 281

exitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Elinde memsa olmayanlar yazmaz zaten, siz ne zamandır

Biz üstadları rütbelileri sevmiyoruz
    Ben yeni girdim kardeş, meşhur 0,26 dan
    Eline, beline, diline sahip ol.

Yorum

• exitus123
      Kıdemli
      • 17 Mart 2013
      • 3035

Borsanın en ucuz kağıdından biri....

Demekki hala cazibeliği var

Yorum

• exitus123
        Kıdemli
        • 17 Mart 2013
        • 3035

Olağanüstü genel kurula bekleriz

Memsazede olmasanızda

OrkunLeo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        Ben yeni girdim kardeş, meşhur 0,26 dan

Yorum

• siname
          Bağımlı
          • 18 Eylül 2013
          • 1034

arkadşlar ben çok umutluyum faiğe altan aldıklarımı kakaladımı seve seve yada s.... s...... yükseltecek ve ben bu hisede karla çıkarım ve maliyeti yüksek olanlarda çıkar ve faik hiseyi uçurur başkada çaresi yok iflasa önce kasaya 110 milyonu korsun okey faik çal ordan bir çifteteli şenlenelim

Yorum

• siname
            Bağımlı
            • 18 Eylül 2013
            • 1034

Borsanın en ucuz kağıdından biri....

Demekki hala cazibeliği var
            olmazmı altan aldıklarımı itirdimi faiğe deymen keyfime seçim yaklaşıyor iktidarda ilalah etmiştir senden seni paket yaparlar ve keğıt tavan tavan gider

Yorum

• siname
              Bağımlı
              • 18 Eylül 2013
              • 1034

neco abi sen nasılsın

Yorum

• heckser-ohlin
                Aktif
                • 12 Eylül 2013
                • 332

sayın hakimbayram özelinize cep numaramı mesaj attım... bilginize

Yorum

• atakan
                  Katılımcı
                  • 31 Temmuz 2013
                  • 77

hakimbayram Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  dostum aramıza hoş geldin heralde kimseyle öyle büyük kırgınlıkların falan yoktur benden yana bir kırgınlığın varsa özür dilerim ben seninle çok seviyeli bir şekilde karşılıklı olarak kağıt yorum yaptık, haklı çıktığımız yerlerde oldu tutturamadığımız yerlerde oldu ve bu yorumlar ile pozisyonlar gün gün değişebilir ,, bizim diğer forumdaki en büyük sıkıntımız çok acayip şekilde üyelerle konuşma tarzları kötü ve emri vaki sanki baskı altına almak istiyorlarmış gibi burada bizim borumuz öter gibi laflarla akıllarınca erkeklik yapıyorlardı kişilikli onurlu insanların bu tarz konuşmalara kesinlikle katlanması söz konusu değil o yüzden o tarz insanlarla oturup bişeyde konuşmak bize yakışmaz herkes yazılan çizileni gördü orada hatta kendileri bile ne halt yediklerini bildikleri için yazıları silmişler o yüzden bizim ikimizin arasında öyle kırgınlık gerektirecek bir husus yok,

yanlız senden beklenen en azından biraz elinde hisse ile aramıza katılman genel kurulda olmandı bu sana güvensizlik yarattı ve genellikle yorumlarından ziyade seni orada görememek insanların güvensizleşmesine neden oldu
                  SEVİYELİ VE YAPICI HER TÜRLÜ ELEŞTİRİYE AÇIĞIM . bir çok yazımda belirtim. burda konuşacak olan bilgidir analizdir. tartışsakta olanlar ve olacaklar yapılan yorumların gerçekleşmesi ve gerçekleşmemsi durumu su yüzüne çıkacak burda sen haklıydın ben haklıydım olayına girmemek gerekiyor. kimseyede kırgın değilim. çağrımı niçin yaptım bu oluşumu birlikteliği sağlamak insanları bilinçlendirmek gasp edilen haklarının geri alınması gerektiğini hatırlatmak kolay olmadı dile kolay en az 4bin sayfa yazıldı çizildi ve bu birliktelik sağlandı kötümü oldu. bence olmadı artık her alınan karaar k. yatırmcı lehine alınıyor. her dilekçe her şikaayet k. yatırmcının birlikteliğinden doğan her türlü eylem vucut buluyor. şirket patronu istediklerini alamıyor kolay kolayda alamayacak. aramızda fikir ayrılıkları olsada kendi aramızda çatışsakta egolarımızı bir kenara bırakıp asıl amaca asıl hedefe odaklanmamız gerekiyor. aramızdaki kırgınlıklarda tartışmalarda bir şekilde haledilir telafi edilir. öbür türlü hata yada hatalar afedilmez geri dönüşüde olmaz. benim genel kurul toplantısına katılıp katılmama konusu gerçektende çok gerdi beni ilk günden beri benim genel kurul toplantısna katılamaycağımı defalarca dile gitirdim elimde hisse olsaydı vekalet gönderecektim. ekim ayında yapılacak genel kurul toplantısınada gelemeyecem ama burdan şu sözü verebilirim. 750.000 ila 1milyon lot arası hisenin vekaletini gönderip destek olacağım. forum hayatınızda ve bu haklı mücadelenizde başarılar diliyorum. ben bana düşüne görev neyse yerine getireceğim. SAYGILARIMLA....

Yorum

• exitus123
                    Kıdemli
                    • 17 Mart 2013
                    • 3035

Faik, genaralinin hisselerini de alıp , mîllete kakalamışsın, o dönem MEMS1 nerdeyse yarısını toplamışsın, 4 aydada masum KY kakalamışsın, ancak bunu kayserili yapar!!

Generalinin hissesi nerde diyenlere sözüm bakın işte aşağıdaki kap haberine millete kakalandı,, Yani bu hisseler sözde generalinindi opsiyon sözleşmesi kuralları bitmeden KY satıldı..
                    Faik te ben bunların parasını ödedim diyor,, la oğlum sen şubat 2013 ödedim dedin, 3 yıllık süresi zaten dolmuştu!! Yani gec kaldın( ayrıca sözleşmende 1 yıllık geri alım kuralı vardı) yermi Anadolu çocuğu

Biz neden MEMS1 parasını istediğimizi anlamayanlar , biraz KAP haberi okusunn

368 06.10.2010 09:17:49 - İSTANBUL MENKUL KIYMETLER BORSASI DUY Hisse Alım Satım Bildirimi - MEMS1, 2010 - - MEMS1 ler içindeki %43.94 çıkartana kadar alım yaptın..

ALDIKLARINI 4 AY İÇİNDEDE ERİTTİN .. PARDON MİLLETE 3,24 KADAR KAKALADIN ...

390 25.02.2011 09:10:42 - İSTANBUL MENKUL KIYMETLER BORSASI DUY Hisse Alım Satım Bildirimi - MEMS1, MEMSA 2011 - - %0,14 düşürdün..

KAYSERİLİ BAK İSTEDİĞİN ZAMAN ALIM YAPIYOSUN.. HİSSEYİ UÇURABİLİYORSUN.. İSTEDİĞİN FİYATTANDA MİLLETE KAKALIYOSUN İŞTE.. AMA BU SEFER BİZİ BULAMAZSIN
                    UÇUR YİNE ŞU HİSSEYİ ....

BU GİDİŞLE GENEL KURULDA SEN O NİSABI... ZOR SAĞLARSIN.. AÇ KANUNLARI OKU,, O NİSAP ZOR SAĞLANIR..

SERMAYENİN DÖRTE BİRİ GELMELİ VE KATILANLARINDA %75 OLUMLU OY ÇIKMALI .. (BEN ÖYLE ANLADIM) MERAK ETME O KANUN METİNLERİ ELİMİZDE OLACAK..

SPK VE TİCARET BAKANLIĞINDAN GÖZETMENLER DE ORDA OLACAK..

ANONİM ŞİRKETLER GENEL KURUL USÜL KANUNU MADDE 25. ÖZEL DENETİM İSTEYECEĞİZ, B, C, Ç BENDLERİNE GÖRE SENİ VE BABANI ŞİRKETTENDE ATABİLİRİZ... BABANDAN DAHA FAZLA HİSSEM VAR

EYY FAİK... ZAMAN DARALIYOR..

Yorum

• exitus123
                      Kıdemli
                      • 17 Mart 2013
                      • 3035

Genel kurul günü genaraliyle yapılan bu anlaşma metinlerinide isteyelim, vermem diyemez Tutanaklara geçirtiriz verilmediğini

Yorum

• exitus123
                        Kıdemli
                        • 17 Mart 2013
                        • 3035

Bunlar şöyle anlaşmış genarali parayı ver, al hisseleri , sonrada borsada sana söz bu hisseleri 1 üzerine çıkaracam, çıkaramazsamda söz sana çıkarmak içinde senin elindeki hisseleri 2 TL üzerinde bile alacam( almış zaten uyanık) böylece sende bende para kazanırız
                        Kılıf hazırlamak içinde ben sana hisselerin parasını ödedim derim olay kapanır!! SPK bile uyuttunuz,, onlar bile isviçreye bankalarda para var mı diye soruyolar!!! O paralar türkiyeye girecekti... Memsa zararlarını, yatırım yapacaktı, ne para türkiye ye geldi!! Veya geldi faik o parayı buhar etti!!
                        Genarali hisseleri verdiği nominal 1 TL üzerinde KY hatta FAİĞE bile satmış , epey kar etmiştir!!

Yorum

• exitus123
                          Kıdemli
                          • 17 Mart 2013
                          • 3035

Faik diyoruz hata yaptın, generali isviçre deki bankalardaki parayı ödedim diyerek biz biliyoruz öyle bir genaraliye ödenmediğini!!!

Genaraliye ödüyosan o paraları( ödemediğini merak etme SPK takipte, onlarda isviçreye soruyolar), eritilen hisselerin sahiplerindende hisseleri alacan( şubat 2013 de generalinin elinde hiç hisse yoktu)

Olan halkbsnkasına oldu:(

Yorum

• delikurt
                            Seyirci Üye
                            • 12 Eylül 2013
                            • 66

ya bu halkbankası yasal işlem başlatmadımıydı arkadaş ne işlemmişbe biz olsak üç kuruş için kıvrandırırlar adamlar milyonları götürdü tık yok boşuna dememişler vuracaksan büyük mala vuracan

Yorum

• delikurt
                              Seyirci Üye
                              • 12 Eylül 2013
                              • 66

faik orti şu işin sırrını bizedde öğretde bizde üçbeş kuruş kredi çekelim yap bir kıyak be

Yorum

• anarat
                                Katılımcı
                                • 13 Eylül 2013
                                • 86

beyler önümüzdeki hafta aynı oyuna devam hıssede baskı politikası ya 30 ila 04 arası 39.hafta ne olacak işte hıssenin kader haftası bu olacak ya kaybedecegiz bizimle birlikte
                                faik yada memsa batacak küçük ihtimal bu yada hareket yapılacak dökebildigini dökecek ancak bunlar spk nın duruşuna bizlerin bu konudaki duruşumuza şikayetlerimize ve yılmamamıza baglı
                                çok stres yapan saglıgından oluyor o nedenle bilinki bu parayı kaybedersek biz bir yerde hata yaptık ve bunun cezasını çektik diyecegiz ve allah ta belamızı bu faik denen herifi sebep kılarak verdi diyecegiz lakin bu görüş biz elimizden gelen hertürlü gayreti ve çabayı gösterdigimiz halde olursa geçerlidir o nedenle biz elimizden geleni son noktaya kadar kullanacagız işte ozaman durum farklı olursa kurtulan kurtuldu bundan ders alan biz yatırımcılar artık böyle dini alet edip hıssedar toplayan firmalara yatırım yapmayacagız ve yaptırmayacagız son söz FAİK SANA ACIYORUM

Yorum

Working...
                                X

Debug Information