MEMSA Mensa Mensucat

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • exitus123
    Kıdemli
    • 17 Mart 2013
    • 3035

Sanırım biz üçe bölündük, GÜNDELİKÇ,LER, GENEL KURULCULAR, NASİHAT - ÜLTİMATOM DİNLEYENLER

Yorum

• andiç75
      Katılımcı
      • 11 Eylül 2013
      • 91

Selamun aleyküm. Ola gardaşlar yine nevoldi birbirizinen atışirsiz. Ola etmeyin eylemeyin duruma odaklanın. Genel gurulda me yapacagızi düşünün. Ona göre bir yol izleyin. Durum ortadadır. Vesselam.

Yorum

• exitus123
        Kıdemli
        • 17 Mart 2013
        • 3035

3 kararada HAYIR... BUNUN NERESİNE ODAKLAŞACAĞIZ ...ANDIÇ.. ÇOK BASİT..

ZAMAN ÖLDÜRÜYORUZ BURDA

andiç75 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        Selamun aleyküm. Ola gardaşlar yine nevoldi birbirizinen atışirsiz. Ola etmeyin eylemeyin duruma odaklanın. Genel gurulda me yapacagızi düşünün. Ona göre bir yol izleyin. Durum ortadadır. Vesselam.

Yorum

• exitus123
          Kıdemli
          • 17 Mart 2013
          • 3035

İŞ O GENEL KURUL ODASINA gelebilme , vekalat yollayabilme cesaretinde...

Yorum

• atakan
            Katılımcı
            • 31 Temmuz 2013
            • 77

exitus123 Nickli Üyeden Alıntı
            Onunla sohbetin:::

kenancığım öbür forumda karalama kampanyaları devam ediyor yorumlarım artı başarı yüzdem adamları çıldırtmış sözüm tek şahısa oda kendini biliyor dr olmuş ama adam olamış hala ben bu odama son kez yazıp konuyu kapıyorum klasımda bir adam değil klasımda yorum yapacak yorumlarımı çürütecek kapsitede biri değil nasıl doktor olmuş ona şaşırıyorum. her kes kendi yaptıklarından sorumludur. bende o ölçüde cevap veriyorum sen benim aldıma satığıma karışamazsın sen benim neyi yapmam gerektiğini neyi yapmam gerektiğini sorgulayamazsın genel kurul toplantısı olmuş bu toplantının olmayacağını bile bile 1000 km yol tepmenin manası ne çok akılısın ya analiz yapıyorsun ya iştiraklerin olmadığı bve gündem madelerinin olmadı bir genel kurulun yapılmayacağını senin anlaman lazımdı çapsız olmandan osmaniyeden istanbula kadar yol aldın avucunu yalayıp geri geldin ve şimdi ben gelmedim diye veryansın yapıyorsun sen ötmeye devam et..
            kenancığım ben bedelinin mevcut yatırmcılara kulandırılacağını sanmıyorum. ileriki gümlerde bunla ilgi bir haberin kapa düşeceğini tahmin ediyorum bana göre bölünme sonrası hisse fiayatı 1,20 rücahnlarda 0,20kruştan acılacak ama şu bedelli olayı için daha erken biraz daha bekleyip netleşmesini görmemiz lazım.
            91 sayfa olmuş ve her 2 mesajından biri bana gönderme sayın ayhana sözüm vardı burda yazmam diye senin kileride bende yapıştırayımmı neyi haletmeye çalışacaksın her davranışın kapris her davranışın kibir ben sana zeytin dalı uzatıyorum senin yazdıkjlarına bak . yetişkin bir insansın kariyeri olan bir insansın bunu yaptım insanlar zarar görmesin diye yazdım herkesin yolu açık olsun senden tek ricam var benim adımı bir daha anma yorumun analizin varsa bunları paylaş insanlara faydalı ol erdemli insanda bu yakışır

Yorum

• andiç75
              Katılımcı
              • 11 Eylül 2013
              • 91

Eyvallah gardaş. İşte bu kadar. Bu elemanlara fırsat vermeyin. Bunlardan vatandaşa hecbişe olacagi yoktur. Bunlar para nara vermez. 0.47 den vurun kafalarına. Al malın çal başan. Vesselam.

Yorum

• exitus123
                Kıdemli
                • 17 Mart 2013
                • 3035

merak etme vuracak sayısı bir elin parmakları kadar....

Biz hala onun boğazını sıkmak için çabalıyoruz, çekilirim köşeme, ne haliniz varsa görün derim..

o kadar yazıyı yazmanın, zaman kaybetmenin amacı , faiğin adam olması.... Kendini toparlaması...

Eyvallah gardaş. İşte bu kadar. Bu elemanlara fırsat vermeyin. Bunlardan vatandaşa hecbişe olacagi yoktur. Bunlar para nara vermez. 0.47 den vurun kafalarına. Al malın çal başan. Vesselam.

Yorum

• exitus123
                  Kıdemli
                  • 17 Mart 2013
                  • 3035

0.46 dan kesin vurucaklar var, 0.01 için o hakkımızı bitirmeyiz.. SPK kararını bekliyoruz..

Yorum

• andiç75
                    Katılımcı
                    • 11 Eylül 2013
                    • 91

Ola gardaş bu adamın adam madam olacagi yok. Bu herif hala daha çarpacak adam arir. Gün 8 Ekim. Yeter çarpıldız. Şimdi sıra sizde ele bir çarpınki birdaha gendine gelemesin. Bir daha toparlayamasın. Haydi şimdi get. ALLAH selemet vere. Vesselam.

Yorum

• karot43
                      Çalışkan
                      • 17 Mart 2013
                      • 2534

exitus,yarın müsait olduğun bir zamanda beni ara...
                      AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
                      GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE

Yorum

• atakan
                        Katılımcı
                        • 31 Temmuz 2013
                        • 77

atakan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        şimdi geçmişe bir çizgi çeksem ve size bir zeytin dalı uzatsam geçmişte özürde diledim. burda ona buna sataşmakla yücelmezsiniz. bir sonucada varamazsınız. biz k. yatırmcı birleşsin mağduriyetini gidersin diye aylarca uğraştık bakın ne güzel aldığınızı satığınızı topiğe yapıştırmışsınız. bu hiseden kazandınızmı helal olsun size demek düşer bana. ama yazıktır günahtır bakın bu hisede bu kadar mağdur olmuş insan var kişisel egolarımızı bir tarafa bırakıp birlik beraberlik içerisinde hareket etmemiz gerekiyor. eleşitirilmesi gereken doktor yada umut sarı yada mardin değildir hepimizin ortak amacı ulutaşlar olmalı hepimizin kenetlenmesi gereken yer k. yatırmcıların menfaatine dokunacak işler olmalı. genel kurulamı gitiniz helal olsun size spkyamı gitiniz yine helel olsun size. dileçeler yazıp ilgili kurumlaramı gönderdiniz yine helal olsun size. burda düşmanımız beliyken ayrımcılığın kavga etmenın sebebi ne ilaki yüz yüze gelip bir birimize güç gösterisi yapmamızmı gerekiyor. bence yanlış bu mücadelede ali veli ahmet önemli değil birlik beraberlik içersinde ubu işlerde zafere ulamaktır bu çukurdan ne kadar çok insan yatırmcı çıkarırsak okadar sevap alırız o yüzden kırgınlıklara dargınlıklara meydan bırakmayalım . duymak istediklerin şunlarsa biz acemiyiz sen ustasın biz işten anlamıyoruz sen anlıyorsun. bu güne kadar spknın almış olduğu kararların hepsi senin eserin yetrlimi bukadar bak benden çok daha usta ve büyüksün. burdan sana yine bir zeydin dalı ve gül uzatıyoorum insanlara faydalı olacaksak bilgimiz analizlerimiz ve icraatlarımızla olsun hedef belli başarılar diliyorum.
                        YAZIMI BAŞA ALIYORUM VE BU ÇAĞRIMI YSON KEZ YİNELİYORUM BENİ TANIYANLAR MARDİN NİCİYLE BİLİYORLAR hedefimiz kişiler değil memsa yönetimi ulutaş ailesi

Yorum

• karot43
                          Çalışkan
                          • 17 Mart 2013
                          • 2534

çakalın biri beni küçük yatırımcı düşmanı ilan etmiş,yorum forum dostlarına aittir...))isteyen arkadaşları bırak,bilgilerini ben istiyorum...!!!sarı çizmeli mehmetağa ayağı yapma bana,çakal...!!!benim biryerimi yırtmama gerek yok,sen zaten yırtıksın alçak...!!!şark kurnazı seni,ainesi iştir kişinin lafa bakılmazzz...!!!

Yorum

• heckser-ohlin
                            Aktif
                            • 12 Eylül 2013
                            • 332

Arkadaşlar İSTANBUL anadolu yakasından vekalet verebileceğim var mı ARANIZDA?? LÜTFEN VARSA ÖZELDEN YAZSIN CEBİMİ VEREYİM BULUŞALIM Birşekilde haftaya ankaraya gitmem lazım çok acil!!!

Yorum

• karot43
                              Çalışkan
                              • 17 Mart 2013
                              • 2534

heckser-ohlin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              Arkadaşlar İSTANBUL anadolu yakasından vekalet verebileceğim var mı ARANIZDA?? LÜTFEN VARSA ÖZELDEN YAZSIN CEBİMİ VEREYİM BULUŞALIM Birşekilde haftaya ankaraya gitmem lazım çok acil!!!
                              sevgili dostum,hakimbayram arkadaşın özeline yaz...tuzlada oturuyor...))

Yorum

• delikurt
                                Seyirci Üye
                                • 12 Eylül 2013
                                • 66

siz böyle şubu diye birbirinizi yemeye devam edin iki köyede bakıyorum hep aynı türkü yok o ona laf o buna laf faikin istediğibu unutmayın bu formların ikisindede faikin adamladı var emin olun istedikleride bu birlik olmayın bir birinizi yiyin faik malı götürsün

Yorum

Working...
                                X

Debug Information