MEMSA Mensa Mensucat

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • karot43
    Çalışkan
    • 17 Mart 2013
    • 2534

çin atasözleini çok severim,en güzeli...TAŞI DELEN DAMLALAR DEĞİL,DAMLALARIN SÜREKLİLİĞİDİR...!!!
    AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
    GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE

Yorum

• gokalp80
      Tecrübeli
      • 11 Eylül 2013
      • 522

iyi akşamlar karot hocam ben de varım fakat kadife don olursa faik 2 türlü karlı çıkar yavşak 3-5 yıl don almaz o knları kafasına geçirmek lazım

Yorum

• hakimbayram
        Katılımcı
        • 11 Eylül 2013
        • 135

exitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        Bu faik hisselerin bir kismini birisine devir etmişti.. Oy hakkim kalacak, istedğim zaman hisseyi alacam diye.. Hatirlayan oldu mu? O adam genel kurula gelirse yakarim araştiralim bakim..
        o hisseleri geri aldığına dair bir haber okumuştum kardeş yanlış hatırlamıyorsam

Yorum

• karot43
          Çalışkan
          • 17 Mart 2013
          • 2534

gokalp80 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          iyi akşamlar karot hocam ben de varım fakat kadife don olursa faik 2 türlü karlı çıkar yavşak 3-5 yıl don almaz o knları kafasına geçirmek lazım
          valla dost,ben slip giyerim,o da pamuklu birader,yine de çukurova'dan...))

Yorum

• delikurt
            Seyirci Üye
            • 12 Eylül 2013
            • 66

ayhan53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            valla biz hissenette tektu topiğinde tecavüzü gırgıra vurduk artık.
            may bize daldıkça biz zevk almaya başaldık. eksi kapatmadığı gün keyif almıyoruz
            yok asıl zev spk faikin ayrılma hakkında koyduğu sınırı kaldırınca olacak varya tadından yenmeyecek faik orti gayseri mantısı gibi olacak ozaman faik la orti nörüyon

Yorum

• exitus123
              Kıdemli
              • 17 Mart 2013
              • 3035

İSTANBUL MENKUL KIYMETLER BORSASI [MEMSA] 18.03.2013 09:09:13

Özel Durum Açıklaması (Genel)

Mensa Sınai Ticari ve Mali Yatırımlar A.Ş. ile ilgili olarak Faik Ulutaş tarafından gönderilen yazı ekte yer almaktadır.

Bildirimlerin Borsamız tarafından KAP'a aktarılarak kamuya duyurulmuş olması, içeriğinin Borsa tarafından incelendiği, teyit ya da tekeffül edildiği anlamına gelmez.

EKLİ DOSYA FAİL GENEL KURULDA BAKACAĞIM 1.000.000 ADETLİK OY HAKKINI KİM KULLANIRSA BAKANLIK TEMSİLCİSİNE O BELGEYİDE SUNACAĞIM....

Yorum

• gokalp80
                Tecrübeli
                • 11 Eylül 2013
                • 522

patron bence şuanki fiyat veya 0,47-0,5.. li rakamlar la genel kurul yapmaz yemez vardır yine hinliği

Yorum

• exitus123
                  Kıdemli
                  • 17 Mart 2013
                  • 3035

30.11.2013 kadar alirim demiş , mart 2013 çok yeni.. Almadiğindan eminim, ÇÜNKÜ O KİŞİ GELİP OY KULLANIRSA KİMSE BU KİM DEMEZ, KENDİSİNDE HİSSE OLURSA OY KULLANAMIYOR..

uote=hakimbayram;500596]o hisseleri geri aldığına dair bir haber okumuştum kardeş yanlış hatırlamıyorsam[/quote]

Yorum

• delikurt
                    Seyirci Üye
                    • 12 Eylül 2013
                    • 66

Mensa Sınai Ticari ve Mali Yatırımlar A.Ş. ile ilgili olarak Faik Ulutaş tarafından gönderilen yazı ekte yer almaktadır.

Bildirimlerin Borsamız tarafından KAP'a aktarılarak kamuya duyurulmuş olması, içeriğinin Borsa tarafından incelendiği, teyit ya da tekeffül edildiği anlamına gelmez.

EKLİ DOSYA FAİL GENEL KURULDA BAKACAĞIM 1.000.000 ADETLİK OY HAKKINI KİM KULLANIRSA BAKANLIK TEMSİLCİSİNE O BELGEYİDE SUNACAĞIM....
                    yanlış hatırlamıyorsam bunu bidirdikten bir gün sonra aynı miktarda hisse borsada satıldı diye hatırlıyorum alan sattı ama geri alan kim eldeğiştirdi yani faik kaçın kurası daha çözemedizmi onu kafasında kırk tilki dolaşır kırkınında kuyruğu birbirine değmez

Yorum

• hakimbayram
                      Katılımcı
                      • 11 Eylül 2013
                      • 135

delikurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      biz bir olalım moralimizi diri tutalım varsın faik düşünsün faik kadifeden herkeze don diktirecekmiş faik benim don m beden olsun orti))

madem birazda tiye alıcaz bir şarkı varya

kadifeden kesesi kahveden gelir sesi oturmuş kumar oynar ah ciğerimin köşesi

faikciğime benden gelsin :-D

Yorum

• karot43
                        Çalışkan
                        • 17 Mart 2013
                        • 2534

exitus,görüşmemiz lazım...))

Yorum

• delikurt
                          Seyirci Üye
                          • 12 Eylül 2013
                          • 66

hakimbayram Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          madem birazda tiye alıcaz bir şarkı varya

kadifeden kesesi kahveden gelir sesi oturmuş kumar oynar ah ciğerimin köşesi

faikciğime benden gelsin :-D
                          kardeş arada tiğede almak gerekir moral herşeydir biz moralli oldukça faik kızarıyor eminim biz kızardıkça faik gülüyor bu bence böyle

Yorum

• exitus123
                            Kıdemli
                            • 17 Mart 2013
                            • 3035

Olayi çözersen faik o hisseleri aldim demez.. O kişi gelir olumlu oy kullanir( oy hakki faikte olduğu halde)

yanlış hatırlamıyorsam bunu bidirdikten bir gün sonra aynı miktarda hisse borsada satıldı diye hatırlıyorum alan sattı ama geri alan kim eldeğiştirdi yani faik kaçın kurası daha çözemedizmi onu kafasında kırk tilki dolaşır kırkınında kuyruğu birbirine değmez

Yorum

• delikurt
                              Seyirci Üye
                              • 12 Eylül 2013
                              • 66

spk kararında ne diyor iştirak konusunda taraflar ve yakınları bu konuda oy kullanamaz bu çok önemli faik bunun hazırlığını aylardır yapıyor nasılmı taraflar ve bahsi geçen yakınlar dışında hisse toplatarak ah faik ah yemezlerrrr

Yorum

• karot43
                                Çalışkan
                                • 17 Mart 2013
                                • 2534

Birileri dosyalarından söz ediyordu...))benimde bursa 6,ağır cezada bir dosyam var,yarın Bursa'ya avukatım ile görüşmeye gideceğim...Bursa'da olan dostlarla özelime yazarlarsa görüşebiliriz...!!!dosya falan yarıştırmıyorum,onların dosyaları benimkileri mutlaka döver...))ama ben tavuk falan çalmadım,dostlarım emin olsun...))erken yatmak zorundayım,biraz dostlardan mesaj bekleyeceğim...herkese iyi geceler...))

Yorum

Working...
                                X

Debug Information