MEMSA Mensa Mensucat

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • İSTAKOZ
    Yeni Üye
    • 21 Eylül 2013
    • 16

sa araniza kabul ettiginiz icin tesekkurler 3 yila yakin Mems1 vurgununun magduruyuz bu dinden imandan yoksun cingoz adamlara cinci hoca buldum .....ni baglattirip merter kopru alti anlarsin ya yeter la cektirdiklerin
    sn exitus 123 sizin emeklerinizi ve sn mardin abinin bu les kargalarinin adimlarini cozmesi ve her konuda bizlerin yaninda: ) olmasi dileklerimle ve emegi gecen sn forum mudavinleri ve kayserili vurgunu yemis degerli ustatlara selamlar biz acemilere yol gosterin bu insan gorunumlu varliklara bizleri harcatmayin gozumuz acik gidecek cocuklarimizin riskini bu cinlere yedirtmeyin onlarin bebeleri yiyemesin AAA......M (amcam) demek hayatta sovmem hakaret etmem zamani gelince .............Z elbet: )

Yorum

• estergon
      Yeni Üye
      • 18 Eylül 2013
      • 25

bursadan ben varım karot bey

Yorum

• hakimbayram
        Katılımcı
        • 11 Eylül 2013
        • 135

çok önemli iki haftaya giriyoruz kesinlikle faiğin restlerini görmemiz lazım arkadaşlar iyi yorumlar ve tavsiyelerde bulunalım arkadaşlar ... bence artık sadece iki yol kaldı bu yollardan biride kendi içinde iki yolda halledilebilecek durumda bunları telefonda görüşüyoruz zaten bakalım hangi yoldan gidecekler

Yorum

• sanat
          Yeni Üye
          • 18 Eylül 2013
          • 4

exitus 123 geçengün mems1 ler için bir dilekçe verin demiştiniz o dilekçeleri nereye ve nasıl bir dilekçe vermemiz gerekiyor

Yorum

• karot43
            Çalışkan
            • 17 Mart 2013
            • 2534

sanat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            exitus 123 geçengün mems1 ler için bir dilekçe verin demiştiniz o dilekçeleri nereye ve nasıl bir dilekçe vermemiz gerekiyor
            sevgili dostum,forumu iyi incelememişsin ...yanıtı var sanırım forumda...
            AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
            GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE

Yorum

• karot43
              Çalışkan
              • 17 Mart 2013
              • 2534

Arkadaşlar,haftasonu olunca bir hareket yok...dolayısı ile tartışacak ve yorumlayacak birşey de yok...beklemek bu günlerde işimiz...))

Yorum

• karot43
                Çalışkan
                • 17 Mart 2013
                • 2534

ama sizin kafanızda birşey varsa yazın tartışalım...ama tekrarlara düşmeyelim,yorucu oluyor...))

Yorum

• gokalp80
                  Tecrübeli
                  • 11 Eylül 2013
                  • 522

neco65
                  Profil bilgileri Mesajlarını Göster Private Message Arkadaş Listene Al Email Gönder

Yeni Üye
                  Teşekkür / Beğen
                  Teşekkür (Verilen):8Teşekkür (Alınan):9Likes (Verilen):12Likes (Alınan):4 selam
                  gökalparkadaşım hisse analizde tekrar sayfayı açtırabildim ve moderatörlüğü bana verildi.Umut hoca Gökalp diye bir arkadaşa özür borcum vardı gelirsede haberim olsun dedi konu ne bilmiyorum.Eski köye dönersen sevinirim.Görüşmek dileğiyle
                  Cevapla Aktar
                  --------------------------------------------------------------------------------
                  SN NECO BU İNCE DAVETİNİZ İÇİN TEŞ. EDER SN UMUT SARI NIN ÖZRÜ KABÜLÜM OLUP BU ERDEMLİ DAVRANIŞ İÇİN SAĞOLSUNLAR AMA SİTEYE DÖNÜŞ İÇİN HAYIR

Yorum

• gokalp80
                    Tecrübeli
                    • 11 Eylül 2013
                    • 522

Hareketli Ortalama (10) 0,29
                    Stochastic Oscilator (5) 66,67
                    RSI (14) 55,84
                    CCI (14) 114,67
                    TEKNİKCİ ARKADAŞLAR DEĞERLER KIVAMA GELMİŞ Mİ ....

Yorum

• heckser-ohlin
                      Aktif
                      • 12 Eylül 2013
                      • 332

bir de dikkat ediyorum böyle zamanlar uyduruk uyduruk haber gönderen faykten bu ara tık yok SPK öyle bir göz dağı verdiki artık o sözüm ona ş..siz akıl hocaları bile artık kılı kırk yararak girişimde bulunuyor ... e haliyle bu ara hiçbir icraat çıkmıyor kap a bildirmek için.. bakalım önümüzdeki hafta bi haber gelecek mi ya da g.kurula kadar rengini belli etmeden sinsice bi tezgah mı kuracaklar yine!!!

Yorum

• neco65
                        Katılımcı
                        • 01 Nisan 2013
                        • 94

sanat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

MENSA GAYRİMENKUL VE İNŞAAT A.Ş.
                        (Ulutaş Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş.)

İSTANBUL XX.09.2013

Sermaye piyasası kurulu bültenini 15.05.2013 tarihi ve 17/550 sayılı, 2013/16; f) Oydan Yoksun Pay ihracına ilişkin sözleşmenin Şirket dışına çıkarılması nedeniyle, bu sözleşme nedeniyle Şirketin bağlı ortaklığı Mensa Gayrimenkul ve İnşaat A.Ş.’ye gelebilecek herhangi bir yükümlülüğün kayıtsız şartsız Faik ULUTAŞ tarafından ödeneceğinin Faik ULUTAŞ tarafından taahhüt edilmesi, gerektiğine karar vermişti.

MENSA SINAİ TİCARİ VE MALİ YATIRIMLAR A.Ş. 30 HAZİRAN 2013 TARİHİNDE SONA EREN HESAP DÖNEMİNE AİT MALİ TABLOLARA İLİŞKİN DİPNOTLAR (Tutarlar aksi belirtilmedikçe Türk Lirası (“TL”) olarak ifade edilmiştir.) (Seri:XI, No:29 Konsolide Olmayan)
                        23. FİNANSAL TABLOLARI ÖNEMLİ ÖLÇÜDE ETKİLEYEN YA DA FİNANSAL TABLOLARIN AÇIK, YORUMLANABİLİR VE ANLAŞILABİLİR OLMASI AÇISINDAN GEREKLİ OLAN DİĞER HUSUSLAR
                        1. Şirketler grubumuz, tekstil sektöründe sahip olduğu güçlü bilinirliği kullanarak üretime bağlı olmaksızın da faaliyet gösterebilmek istemekte ve bu alanda üretici kimliğinden ziyade ticari kimliğini ön plana çıkarmayı amaçlamaktadır. Bu bağlamda yeniden yapılanan şirketimize ait iplik üretim tesisi ve müştemilatı, 01/05/2013 tarihinden itibaren 5 yıl süreyle geçerli olmak üzere "Marafil Teks. Mad. İnş. San. Ve Tic. Ltd. Şti'ne" kiralanmıştır. Kira sözleşmesinin toplam tutarı KDV dahil 9.204.000 TL'ye tekabül etmektedir.
                        2. Şirketin 11.03.2013 tarih 2013/11 sayılı yönetim kurulu kararı ile Şirketin ihraç ettiği Oydan Yoksun Paylar'ın belirli bir kısmının yabancı bir yatırımcıya tahsis koşulları ve halka arz sonrası karşılıklı alım satım koşullarını düzenleyen opsiyon sözleşmesinin, sözleşmeyi kül halinde devralmayı teklif eden taraflardan, şirketin iştiraki olan Volt Yatırım Gayrimenkul Enerji A.Ş.’ne devredilmesine, aynı sözleşme kapsamında daha önceden verilmiş rehin bedeli olan ve şirketin BSI Bank-Swıtzerland hesabında tutulan 55.202.177.-TL’nın sözleşmeyi üstlenen şirket namına Generali İnternational’e ödenmesine, ödenen bu tutarın Mensa Gayrimenkul Yatırım İnşaat A.Ş. paylarının satınalınmasından kaynaklı borca mahsup edilmesine karar verilmiştir. Akabinde Volt Yatırım Gayrimenkul Enerji A.Ş.’ne devir ve temlik edilen opsiyon sözleşmesi, Volt Yatırım Gayrimenkul ve Enerji A.Ş. tarafından kül halinde Faik ULUTAŞ’a devredilmiştir. Böylece şirket yada iştiraklerinin sözkonusu sözleşme kapsamında herhangi bir yükümlülüğü kalmamıştır. Bu hususta SPK tarafından şirkete tebliğ edilen 17/05/2013 tarihli yazıda, bu sözleşmenin şirket dışına çıkartılması nedeniyle, şirket iştiraki Mensa Gayrimenkul’e gelebilecek herhangi bir yükümlülüğün Faik Ulutaş tarafından karşılanacağına dair taahhütname istenmiş olup, bu taahhütname Faik Ulutaş tarafından verilmiştir.

06.02.2013 tarihinde oydan yoksun pay (MEMS1) adi paya dönüşmüş olup 05.02.2013 tarihinden önce sahip olduğum ........ adetlik MEMS1 hisselerinin nominal değeri 1 TL üzerinden Mensa GayrimenkulA.Ş.) tarafından satın alınmasını, bu yükümlülüğü kayıtsız şartsız üstlenen Faik ULUTAŞ tarafından masrafın karşılanmasını istiyorum.

Aşağıdaki hesap numarasına ödemenin yapılması, HALKBANK yatırım hesabımda bulunan .......... adetlik eski MEMS1 hissenin Faik ULUTAŞ tarafından geri alınmasını kabul ediyorum. Ödeme yapılmaması maddi yönden zarara uğratılmam nedeniyle tarafımca zararımın giderilmesi amacıyla 15.05.2013 tarihi itibariyle yasal faiziyle birlikte karşılanması için T.C. Asliye Ticaret Mahkemesinde dava açma hakkımın saklı kalma koşuluyla gereğinin yapılmasını istiyorum.

Yorum

• neco65
                          Katılımcı
                          • 01 Nisan 2013
                          • 94

neco65 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          MENSA GAYRİMENKUL VE İNŞAAT A.Ş.
                          (Ulutaş Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş.)

İSTANBUL XX.09.2013

Sermaye piyasası kurulu bültenini 15.05.2013 tarihi ve 17/550 sayılı, 2013/16; f) Oydan Yoksun Pay ihracına ilişkin sözleşmenin Şirket dışına çıkarılması nedeniyle, bu sözleşme nedeniyle Şirketin bağlı ortaklığı Mensa Gayrimenkul ve İnşaat A.Ş.’ye gelebilecek herhangi bir yükümlülüğün kayıtsız şartsız Faik ULUTAŞ tarafından ödeneceğinin Faik ULUTAŞ tarafından taahhüt edilmesi, gerektiğine karar vermişti.

MENSA SINAİ TİCARİ VE MALİ YATIRIMLAR A.Ş. 30 HAZİRAN 2013 TARİHİNDE SONA EREN HESAP DÖNEMİNE AİT MALİ TABLOLARA İLİŞKİN DİPNOTLAR (Tutarlar aksi belirtilmedikçe Türk Lirası (“TL”) olarak ifade edilmiştir.) (Seri:XI, No:29 Konsolide Olmayan)
                          23. FİNANSAL TABLOLARI ÖNEMLİ ÖLÇÜDE ETKİLEYEN YA DA FİNANSAL TABLOLARIN AÇIK, YORUMLANABİLİR VE ANLAŞILABİLİR OLMASI AÇISINDAN GEREKLİ OLAN DİĞER HUSUSLAR
                          1. Şirketler grubumuz, tekstil sektöründe sahip olduğu güçlü bilinirliği kullanarak üretime bağlı olmaksızın da faaliyet gösterebilmek istemekte ve bu alanda üretici kimliğinden ziyade ticari kimliğini ön plana çıkarmayı amaçlamaktadır. Bu bağlamda yeniden yapılanan şirketimize ait iplik üretim tesisi ve müştemilatı, 01/05/2013 tarihinden itibaren 5 yıl süreyle geçerli olmak üzere "Marafil Teks. Mad. İnş. San. Ve Tic. Ltd. Şti'ne" kiralanmıştır. Kira sözleşmesinin toplam tutarı KDV dahil 9.204.000 TL'ye tekabül etmektedir.
                          2. Şirketin 11.03.2013 tarih 2013/11 sayılı yönetim kurulu kararı ile Şirketin ihraç ettiği Oydan Yoksun Paylar'ın belirli bir kısmının yabancı bir yatırımcıya tahsis koşulları ve halka arz sonrası karşılıklı alım satım koşullarını düzenleyen opsiyon sözleşmesinin, sözleşmeyi kül halinde devralmayı teklif eden taraflardan, şirketin iştiraki olan Volt Yatırım Gayrimenkul Enerji A.Ş.’ne devredilmesine, aynı sözleşme kapsamında daha önceden verilmiş rehin bedeli olan ve şirketin BSI Bank-Swıtzerland hesabında tutulan 55.202.177.-TL’nın sözleşmeyi üstlenen şirket namına Generali İnternational’e ödenmesine, ödenen bu tutarın Mensa Gayrimenkul Yatırım İnşaat A.Ş. paylarının satınalınmasından kaynaklı borca mahsup edilmesine karar verilmiştir. Akabinde Volt Yatırım Gayrimenkul Enerji A.Ş.’ne devir ve temlik edilen opsiyon sözleşmesi, Volt Yatırım Gayrimenkul ve Enerji A.Ş. tarafından kül halinde Faik ULUTAŞ’a devredilmiştir. Böylece şirket yada iştiraklerinin sözkonusu sözleşme kapsamında herhangi bir yükümlülüğü kalmamıştır. Bu hususta SPK tarafından şirkete tebliğ edilen 17/05/2013 tarihli yazıda, bu sözleşmenin şirket dışına çıkartılması nedeniyle, şirket iştiraki Mensa Gayrimenkul’e gelebilecek herhangi bir yükümlülüğün Faik Ulutaş tarafından karşılanacağına dair taahhütname istenmiş olup, bu taahhütname Faik Ulutaş tarafından verilmiştir.

06.02.2013 tarihinde oydan yoksun pay (MEMS1) adi paya dönüşmüş olup 05.02.2013 tarihinden önce sahip olduğum ........ adetlik MEMS1 hisselerinin nominal değeri 1 TL üzerinden Mensa GayrimenkulA.Ş.) tarafından satın alınmasını, bu yükümlülüğü kayıtsız şartsız üstlenen Faik ULUTAŞ tarafından masrafın karşılanmasını istiyorum.

Aşağıdaki hesap numarasına ödemenin yapılması, HALKBANK yatırım hesabımda bulunan .......... adetlik eski MEMS1 hissenin Faik ULUTAŞ tarafından geri alınmasını kabul ediyorum. Ödeme yapılmaması maddi yönden zarara uğratılmam nedeniyle tarafımca zararımın giderilmesi amacıyla 15.05.2013 tarihi itibariyle yasal faiziyle birlikte karşılanması için T.C. Asliye Ticaret Mahkemesinde dava açma hakkımın saklı kalma koşuluyla gereğinin yapılmasını istiyorum.

Unutmadan ben bu dilekçeyi şirkete gönderdim fakat bana dönüş yapan falan olmadı.58000ad. mems1 uçup kuş oldu.G.kurula kaldı şurada 15 gün bakalım ne yapacak bizim kayseri kurnazı,bunların hesabını nasıl açıklayacak merak ediyorum.

Yorum

• ayhan53
                            Rallici Başkan
                            • 27 Nisan 2009
                            • 2657

vaybe umudum yoktu ama başlık rayına mı girdi
                            [B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
                            M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]

Yorum

• karot43
                              Çalışkan
                              • 17 Mart 2013
                              • 2534

Günaydın arkadaşlar...))
                              kritik bir haftaya giriyoruz...spk bülteni bu hafta mutlaka yayınlanacaktır,memsaya bu bültende değinmesi gerekiyor...sonraki bültene bırakırsa diğer genel kurulda olduğu gibi yine geç kalmış olacak...bu da bize spk'nın tavrını ölçme konusunda düşüncelerimizi netleştirecek...bekleyelim ve görelim bakalım...!!!

Yorum

• karot43
                                Çalışkan
                                • 17 Mart 2013
                                • 2534

ayhan53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                vaybe umudum yoktu ama başlık rayına mı girdi
                                evet,hepimiz dikkatli olmak zorunda olduğumuzun farkındayız...))

Yorum

Working...
                                X

Debug Information