bedellli kararını aldıktan sonra meydana gelen düşüşten sonra hissede oluşan hacimler incelendiğinde hissenin büyük oranda el değiştirdiği görülüyor bu alımlar key tarafından yapılmadıysaki zannetmiyorum hepsi key tarafından yapılsın faik ve tayfası hisseyi büyük oranda topladığı anlaşılıyor spk kararında iştirakler için tarafların ve yakınlarının oy kullanamayacağı şartı konduğuda dikkate alınırsa faik hisseleri tamamen şahsi görüşüm olup ytd değildir yandaşları ve paravan şirketlerde topladı genel kuruldan sonra hissede acayip şeyler olacak faik ya bu hisseleri geri alacak yada satacak ama ortalık fene karışacak
MEMSA Mensa Mensucat
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
borsada yıllardır bulunan bir dostumla geçenlerde yaptığım görüşmede memsa faik hakkında şunu söyledi faikin bu gün ne yapacağını anlamak için en az altı aydan bir seneye kadar ne yaptığını incelemek gerekir demişti faik ne yaptı bedelsiz dedi hisseyi uçurduki elindekileri yüksekten satsın biliyordu volt ve diğer iştiraklerin genel kurul kararı olmadan kabul edilemeyeceğini hisseleri yüksekten sattı sonra bedelliyi ortaya attı ve hisseyi tabana götürdü şimdi ne yapıyor sattığının yarı fiyatını hisseleri topluyor faikin asıl hedefi bedelli değil bedelli korkusu altında hisseleri dibe vurdurmak ve bol bol hisse toplamak asıl vurgunu iştiraklerden yapacak bence asıl yoğunlaşılması gereken konu bu bedelli onun için çok önemli değil genel kurulda bu iştirakler konusuna dikkat edelim kaça mal olmuş kaça alınmış bilançoları ne aktifi ne pasifi ne nasıl kurulmuş nasıl alınmış bunlar konusunda sıkıştıralım faiki
Yorum
-
arkadaşlar elimizde gerçekten çok fazla argüman var bu yüzden hiç korkmadan faik ve mehmet ulutaş'ın ve yöneticilerin üstüne gidebiliriz .... o kadar sıkıştırdık ki onun üstümüze saldırıp tımalamasına ısırmaya kalkmasına izin vermeyelim ... kontrolü ele alalım bundan sonra oyunun kurallarını biz koyalım .... onun tek çıkar yolu var ya bu birleşmeyi dağıtıp hisseleri elimizden alacak başka birilerinin üzerine atıp onların günahına girecek yoksa burada bulunan ve genel kurula gelen kişiler gözaltına gitsek bile bu kağıttan çıkmayacak her zamanda karşısında her yerde bulacak
Yorum
-
Sermaye artırımında satılamayan rüçanların peşinde onlar sudan ucuz, kimse katılmazsa 42.000.000 sadece babası 10.000.000 kısmını 1tl ile oda alırsa borçları silmek için alacak!!!!
Geriye 32.000.000 tl kısımı bedava fiyatttan sahip olacak..toplamda Şirketin :/: 58 ele geçirecek
Şuan :/:7 si onda!!!
Delikurt sen hiç buğüne kadar sermaye azaltım artırımına katılmamışsın sanırım
hakimbayram Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterarkadaşlar elimizde gerçekten çok fazla argüman var bu yüzden hiç korkmadan faik ve mehmet ulutaş'ın ve yöneticilerin üstüne gidebiliriz .... o kadar sıkıştırdık ki onun üstümüze saldırıp tımalamasına ısırmaya kalkmasına izin vermeyelim ... kontrolü ele alalım bundan sonra oyunun kurallarını biz koyalım .... onun tek çıkar yolu var ya bu birleşmeyi dağıtıp hisseleri elimizden alacak başka birilerinin üzerine atıp onların günahına girecek yoksa burada bulunan ve genel kurula gelen kişiler gözaltına gitsek bile bu kağıttan çıkmayacak her zamanda karşısında her yerde bulacak
Yorum
-
şimdi bizim yapacağımız şey genel kurula kadar iyi bir birlikteliği sağlayıp öncelikle genel kuruldan bu iştirakleri geçirmememiz lazım... tekrar son haftaya çağrılarımızı her koldan yapıcaz ve irtibatlaşma için gene aynı yolları deneyip geçen gelenden 2 kat daha fazlasını getirmeye çalışıcaz ki bu rakam sanırım şuanda 50 lere ulaştı bana göre bunu 100 yapmalıyız herkes yanında geçen genel kurula gelemeyen bir kişiyi bulup getirmek görevi olacak .... bu iştiraklerin geçmemesi bedellinin iptal olması en hayırlısı, bu arada spk nın sıkıştırılması gerekiyor bunun için istanbul ve ankaradaki spk ortaklar finansman dairesini bol bol arayıp memsa ile ilgili kararı ne zaman açıklayacaksınız diye sıkıştıralım bu çok önemli hatta şunu da oraya telefon açtığımızda geçen genel kurul gibi son dakikada bültende yayınlamanız suçtur böyle bir konuda onları sürekli uyaracağız talebimizin en geç bir hafta önce açıklanmasını yatırımcılar olarak beklediğimizi söyleyelim....
Yorum
-
Şu hamza beyde benim 2010 yıllarındaki halim gibi!!!! genel kurul o yıl katılmamıştım, diğer yıllarda katılmamıştım, patron benden iyi düşünür derdim... Faik ve babasını tanıdıkça , bunların ne kadar uyanık ve KY üzerinden, üretmeden çalışmadan para kazanma derdinde olduklarını çözdüm!!!
Patrondan medet ummak, acizliğin göstergesidir.. İnşallah oda doğru yolu görür genel kurula katılır!!!
Ben faikte bu şirketi iflas ettirme cesaretini görmüyorum, HOLDİNG olup otel yapacağız ya
Yorum
-
şu mems1 olayıda gerçekten takip edilmesi gereken bir olay ,, spk nın ulutaşlardan garanti istemesi ve doğacak tüm yükümlülükleri üstlenmesini istemesi burada açık olduğunu bilmesinden ve yükü üzerinden atmak istediğindendir ... bu genel kuruldan sonra eğer elimizde mems1 kadar hissemizin elimizde bulunması durumunda dava açıp hakkımızı aramamızı sağlayacak en önemli argümandır, burada memsa büyük bir dolandırıcılık yapmıştır bu olay zaten yükümlülükleri ile halkbanktan daha büyük bir krizdir... bunundavaları çok konuşulur burada ama genel kurulda bu iştirakleri geçirmezsek o zaman daha iyi olacak çünkü o zaman işler karışmaya başlayacak çünkü şirketteki ortaklık yapısı ve hisse oranları değişeceği için çözümü zorlaşacak ama zaten spk bu konuda da tedbir niteliğinde elde ettiği hisseleri 1 yıl satmaması konusunda garanistedi ve aldı.... bu arada açacağımız davalarda hem yürütmeyi durdurma hemde tedbir kararlarını almak için yeterli süremiz var.... ama dediğim gibi genel kurulda kesinlikle geçirmemiz lazım kta bu açıdan ayrılma isteyenler için bir engel olsa da büyük zararı olan arkadaşlar için aslında çıkar yol bunu da göz ardı etmeyelim....
Yorum
-
evet bu arkadaşlarımızın yazıp düzenlediği mems1 için gönderilen dilekçelerin birer fotokopisini saklayın ve iadeli taahhütlü olarak gönderin lütfen bu genelkurulda önceliklerimizi gerçekleştirdikten sonra bu işi takip edicez zaten evraklarda geriye dönük tahribat suç olur elimiz güçlenir o yüzden saklayacağı inkar edeceği bir durum yok... ama paylarımızın azalmaması gerek ... mems1 ler için verilen nominal değer ve %20 farkı vermesi şart benimde elimde 50000 mems1 vardı o yüzden bu olayı takip etmeye kararlıyız herhangi bir yerden aldığımız mahkeme kararı zaten emsal olacaktır ...
Yorum
-
şuanda memsa sayfası Şu an
13 kullanıcı var. (3 üye ve 10 konuk)
hakimbayram karot43 exitus123
inşallah pazartesden sonra tekrar güç biliği ile burada giderek kalabalıklaşacağız lütfen üye olmayan konuk arkadaşlarımızda üye olsunlar sakın ben diğer forumdaydım bana burada tepki koyarlar falan diye düşünmeyin bizim burada kimeyle alıp veremediğimiz yok sadece saygı dürüstlük ve birlik beraberlik kurullarımızı bozamayacağız,
forum yöneticisi arkadaşımızada teşekkür ederim öyle ota boka uyarı ve ceza vermeyince forum nasılda çalışır ve polimikten uzak bir duruma geliyor herkesin taktirinde görüyoruz demekki sorun şuymuş; yönetmek hevesi ile asıp kesmekte değil katılımda bulunmak ve eş paydaşlıktaymış
Yorum
-
Bence bu foruma yüreğini,bileğini ve beynini ortaya koyacak, iş yapacak,adım atacak,/atmaya gönüllü arkadaşlar gelsin...kafa karıştıracak ve artniyetli insanlar gelip ortamı karıştırmaya/germeye çalışmasınlar...düşünceye saygımız var,ama lafta lafa benzemeli...yoksa birde onlarla uğraşmak zorunda kalırız...!!!
burada olmayanların asla vekaletlerini falan da almayı/olanların vekaletini de kullanmayı düşünmüyorum...!!!
kimse yörük sırtından kurban kesmeye kalkmasın/ya da biz izin vermeyelim...herkes mağdursa adım atsın arkadaş...!!!ben böyle düşünüyorum...AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE
Yorum
-
katıldım kardeş ama sermaye arttırımı bence iştiraklerde yaptıkları usülsüzlükleri bastırmak için kullanıyor üç kuruşluk şirketleri kaça kakaladı orada vurgun daha fazlaexitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSermaye artırımında satılamayan rüçanların peşinde onlar sudan ucuz, kimse katılmazsa 42.000.000 sadece babası 10.000.000 kısmını 1tl ile oda alırsa borçları silmek için alacak!!!!
Geriye 32.000.000 tl kısımı bedava fiyatttan sahip olacak..toplamda Şirketin :/: 58 ele geçirecek
Şuan :/:7 si onda!!!
Delikurt sen hiç buğüne kadar sermaye azaltım artırımına katılmamışsın sanırım
Yorum
Yorum