MEMSA Mensa Mensucat

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • karot43
    Çalışkan
    • 17 Mart 2013
    • 2534

Günaydın Arkadaşlar...
    patronla telefon görüşmesi sakat bir ilişki,bunu herkes kafasına yazsın...kötü niyetle görüşenler,görüşsün...benim uyarım,iyi niyetle görüşen ya da görüşmeyi düşünenlere...arkadaşlar siz her ne kadar iyi niyet ile görüşsenizdeatronun yapacağı bir şikayet ile suçlu durumuna düşersiniz...!!!zaten adamın çakal olduğunu biliyoruz,dikkat heran her türlü çamur atabilir...!!!size bu görüşme hiçbir yarar sağlamaz,ama zarar verebilir...!!!dikkatt...!!!
    AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
    GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE

Yorum

• karot43
      Çalışkan
      • 17 Mart 2013
      • 2534

Gelelim bir diğer tartışma konusuna...vekalet alıp,vekaletin kullanılması gereken yere gitmemek etik ve doğru bir davranış değil...!!!
      ilgili kişiye hiç sıçak bakmadım,bunu da o zamanki yazdığımız forum sayfasında yazdım...açtığı hiç bir davaya katılmadım ve katkı sunmadım,bu konuda beni ikna çabaları oldu...hele genel kurulda kendisiyle karşılaşıp ölçeyim,belki yanılıyorumdur diye düşündüğüm de oldu...
      ama vekalet toplamasına rağmen genel kurul alanında kendisini göremediğimde,kendisi ile ilişkisi olan arkadaşlara sordum...genel kurulun iptal edilmesi sonucu,dava işi varmış oraya gitti dediler...pekala soruyorum,genel kurul iptal edilmeseydi gelecekmiydi,o zaman katılmak zorunda olduğu davası yok mu olacaktı...?!!?
      ki:insanların en çok kendisine ihtiyaç duyacağı anlardan biri genel kurulun iptal edildiği an değil midir...?!!?
      kısaca:şunun adamı,bunun adamı diyemem...ama çelişkili davranışlar olduğu da bir gerçek...!!!

Yorum

• karot43
        Çalışkan
        • 17 Mart 2013
        • 2534

Yine bazı arkadaşlarımız olayların tamamını bilmiyor...örneğin,ilgili kişi aracılığı ile 1 değil,2 dava açıldı...
        açılan 1.dava suya düşünce,sanki devlet sırrıymış gibi herkesten saklanarak 2. bir dava daha açıldı...bunun açığa çıkması üzerine bazı arkadaşlar arasında soğuk rüzgarlar esti,ilişkiler donma seviyesine geldi...bu donma durumu ky hareketine yansımaya başlayınca ben devreye girdim...belirli bir mesafe aldığımı sanıyorum...
        açılan ikinci davaya müdahil olma teklifi geldi bana...ancak ben,hakkında olumlu düşünmediğim biri aracılığı ile dava açmamın ahlaki olmayacağını söyledim...ancak başka bir avukat ile katılabileceğimi belirttim...!!!
        yalan ve yanlışım var ise ilgili arkadaşlar yazsın,bende herkesten özür dileyerek tüm forumları terkedeyim...))

Yorum

• karot43
          Çalışkan
          • 17 Mart 2013
          • 2534

bende 4 tane vekalet aldım ve bu vekaletlerin gereğini yaptığıma inanıyorum...vekalet aldığım arkadaşların isimleri iptal edilen genel kurulda arkadaşlarımızın tuttuğu tutanaklarda yazılıdır...!!!bu benim yapmam gereken bir durumdur,yoksa ekstra bir şey yapmış değilim...))
          ama vekalet alan arkadaşların o tutanakta isimlerinin olmaması da tartışılması gereken bir durumdur,en azından yapılan tutum ve davranış etik değildir...!!!
          ayrıca forumlarda büyük büyük konuşanların da bizzat ya da vekaletle o tutanaklarda isminin geçmiyor olmasını siz forum dostlarının yorumuna bırakıyorum...))

Yorum

• karot43
            Çalışkan
            • 17 Mart 2013
            • 2534

karot43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            Yine bazı arkadaşlarımız olayların tamamını bilmiyor...örneğin,ilgili kişi aracılığı ile 1 değil,2 dava açıldı...
            açılan 1.dava suya düşünce,sanki devlet sırrıymış gibi herkesten saklanarak 2. bir dava daha açıldı...bunun açığa çıkması üzerine bazı arkadaşlar arasında soğuk rüzgarlar esti,ilişkiler donma seviyesine geldi...bu donma durumu ky hareketine yansımaya başlayınca ben devreye girdim...belirli bir mesafe aldığımı sanıyorum...
            açılan ikinci davaya müdahil olma teklifi geldi bana...ancak ben,hakkında olumlu düşünmediğim biri aracılığı ile dava açmamın ahlaki olmayacağını söyledim...ancak başka bir avukat ile katılabileceğimi belirttim...!!!
            yalan ve yanlışım var ise ilgili arkadaşlar yazsın,bende herkesten özür dileyerek tüm forumları terkedeyim...))
            şunu da ilave etmek zorundayım...yaşanan bu süreçte bazı arkadaşlardan bu davayı gizleyenler,bu durum karşısında alınan ve küsen arkadaşlara yanlış yapmışlardır...!!!bu düşüncemi gerek davayı açanlara,gerekse dışlanan arkadaşlara da söylediğimin bilinmesini isterim...!!!
            şimdilik herkese iyi günler...))

Yorum

• exitus123
              Kıdemli
              • 17 Mart 2013
              • 3035

Yenilen pehlivan güreşe doymaz misali gibi

2. dava Olduğunu yazdığını biliyorum, bilgiye erişimimiz engelli

3 . Davayı açmalı son SPK başvurusunda sermaye azaltımına kota uygulaması, tadil metni yanlışlılığı gibi, yapılan başvurunun kural eksiklikleri vb.. SPK bunlara da bu işi öğretiyorlar

Form sitelerine girip KY yanındayız imajıyla reklamlarını yapanları, uyarınca mesajları siliinemlerini de gördük Bu gibiler bizler üzerinden işi öğreniyor!! Senin hissen varsa tek başına aç dava nıda o zaman me reklam yaparsın örnek, FB ve GS ye dava açanlar gibi !!! yine akıl verdim ya aklımı seveyim

Yorum

• Sıfır
                Aktif
                • 11 Eylül 2013
                • 275

Ey rızkIarı üzerine aIan Rabbim! Sen bu zalım faik ve zalım tayfasına, Akıl ver iman ver... Kalplerine iyilik tohumları ek...Bu hissede bulunan ve sömürülen küçük yatırımcıların kayıplarını telafi et... Herkesin rızkını vermeye ancak sen kefiIsin. Bize heIaI rızkIar ver. AMİN!

Yorum

• heckser-ohlin
                  Aktif
                  • 12 Eylül 2013
                  • 332

fait borsanın bu gününde bile böyle baskı kuruyorsun ya ahanda söylüyorum g... de yırtsan sana bir lot vereni s....ler!!!! elimdeki malları sana 0,47 den çakıp alttan ne varsa yığmayanı s...ler... devam et böyle biz de mallanmaya devam edelim... sen kendini hala muz cumhuriyetinde sanıyorsun ama HATIRLATAYIM AKGİRAYLARI GÖMDÜLER VE SEN DE ONLARIN KEFEN CEBİNDE GÖMÜLDÜN SAY KENDİNİ!!!!

Yorum

• siname
                    Bağımlı
                    • 18 Eylül 2013
                    • 1034

Sıfır Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    Ey rızkIarı üzerine aIan Rabbim! Sen bu zalım faik ve zalım tayfasına, Akıl ver iman ver... Kalplerine iyilik tohumları ek...Bu hissede bulunan ve sömürülen küçük yatırımcıların kayıplarını telafi et... Herkesin rızkını vermeye ancak sen kefiIsin. Bize heIaI rızkIar ver. AMİN!
                    Allah yalancıları doğru yola iletmez o kendi durumuna yansın Allah ve Peygamber onu sevmez kuran ve hadisler bunu söylüyor aldatan bizden değildir ve onu koruyanlara şunu söylüyorum devlet adamıyken mal edinenin mahşer günü hasmı benim vay o zavalıların haline peygambere ve Allaha bu kadar uzak aslında onlar fakirler ben ise zenginleşiyorum yoksa bunca günahımı kime yükliyecem

Yorum

• siname
                      Bağımlı
                      • 18 Eylül 2013
                      • 1034

birde sana söyleyeyim spek beygiri sana iltifat olur eşeği o da sana iltifat sana ......beyinli diyeyim 0,20 kadar alabilirim kadameli bunu bil ha beynin yok ya burdan sana hise verebileceğimi sanıyorsun salak seçime az kaldı veren çok zor durumda kalmadığı için salaktır maliyetimde 8 lira yersen tabi hani maliyet soran arkadaşlara duyrulur borsanın kurduymuş birisi dışkımın kurdu. ......k.

Yorum

• Sıfır
                        Aktif
                        • 11 Eylül 2013
                        • 275

Az kaldı bankalar tavan...

Zeki Müren bizide öpecekmi Exitus123 Abi......

Yorum

• Sıfır
                          Aktif
                          • 11 Eylül 2013
                          • 275

işte garanti tavan....

Yorum

• Sıfır
                            Aktif
                            • 11 Eylül 2013
                            • 275

Patron ve yandaşları, tam süzmesiniz biliyormusunuz,

Yorum

• Sıfır
                              Aktif
                              • 11 Eylül 2013
                              • 275

Çöl ortasında kutup ayısı misali gibi, nerden bulmuşuz bu süzmeleri, al diyen dudaklarımı seveyim.

Yorum

• siname
                                Bağımlı
                                • 18 Eylül 2013
                                • 1034

Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste alırsan mazlumun ahını o Allaha ulaşan ah seni rahat bırakmaz hayatın boyunca mutsuz olursun ölürken bile o acılar içinde ölürsün ve bedbaht iflas etmiş bir şekilde ceheneme girersin aldatan bizden değildir yani yerini sen koy faik yada spek bahtsızlar gruhu sen başbakanı yatırımcıları kandırabilirsin ama Allah yandın faik kazandığın para yetmedimide hala ky malını nasıl sıfırlarım diye düşünüyorsun ne demiş atalarımız sana deyilde çocuklarınızdan çıkmaz inşallah inşallah onlar sizin gibi olmaz

Yorum

Working...
                                X

Debug Information