MEMSA Mensa Mensucat

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • hakimbayram
    Katılımcı
    • 11 Eylül 2013
    • 135

[QUOTE=anarat;509814]valla ben dün kale seramikin ayrılma formunu baz alarak üzerinde degişiklik yaparak yani memsa olarak degiştirdim formu info memsa diye başlayan mail adresine gönderdim lakin açıklama yapıldıgı zamanda iadeli gönderecegim faik mail yoluyla olur dedi toplantıda ancak garantili olanı posta yada elden
    lakin hala açıklama yapılmaması enterasan bekliyoruz 10 iş günü acaba açıklamadan sonramı yoksa genel kuruldan sonramı

bayram hocam bilgin varmı lütfen son gelişmeleri paylaşalım saygılarımla[/QUOTEdostum bende telefon ettim emel hanımla görüşemedim ama aldığım bilgiye göre bugün yada yarın bu konu ile ilgili genel kurul onay kararı kapta yayınlanır ve 10 gün içersinde teslim edildikten sonra verdiğin hesaba paranın yatacağı söylendi

Yorum

• ayhan53
      Rallici Başkan
      • 27 Nisan 2009
      • 2657

AÇIKLAMA:
      Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:

Şirketimizin 08/10/2013 günü yapılan Olağanüstü Genel Kurulu'nda,

Şirketimizin yapmayı planladığı sermaye azaltımı ile eş anlı sermaye artırımı işlemine ilişkin madde hususunda genel kurula katılarak şerh düşen ortaklarımızın toplam ayrılma hakkı talepleri, ödenmiş sermayemizin 6.278.000 TL (lot)nominal değerli kısmına tekabül etmektedir. Bu madde kapsamında ayrılma hakkını kullanan ortaklarımızın payları pay başına 0,46 TL fiyat ile şirketimiz tarafından satın alınacaktır.

Şirketimizin Volt Yatırım Gayrimenkul Enerji AŞ'yi iştirak edinme işlemi hususunda genel kurul toplantı tutanağına şerh düşen ortaklarımızın toplam ayrılma hakkı talepleri ise 6.873.000 TL (lot)nominal değere sahiptir. Bu maddeden doğan ayrılma haklarının kullanımı karşılığında pay başına 0,47 TL ödenecektir.

Toplam ayrılma hakkı kullanım taleplerinin nominal değerleri 13.151.000 TL (lot), satın alma maliyetleri toplamı ise 6.117.000 TL'dir.

10/10/2013 tarihinde toplanan Yönetim Kurulumuz, ayrılma hakkı kullanım taleplerinin tamamının karşılanmasına; ayrılma hakkı kullanacak yatırımcılarımızın ilgili paylarını transfer edebilmeleri için bir aracı kurumda şirketimiz namına hesap açılmasına, hesap bilgileri ile ödeme işlemlerine ilişkin usullerin, resmi Kurban Bayramı tatili nedeniyle tatil sonrası netleştirilerek ilan edilmesine karar vermiştir.

Kamuoyuna duyurulur.
      [B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
      M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]

Yorum

• cemildag
        Yeni Üye
        • 13 Eylül 2013
        • 10

Faik 046 ve047 den aldıklarını 030 dan gerimi satacak ne yapacak acaba

Yorum

• hakancan07
          Yeni Üye
          • 09 Ekim 2013
          • 10

cemildag Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          Faik 046 ve047 den aldıklarını 030 dan gerimi satacak ne yapacak acaba
          tabiki hayır güzel günler göreceğiz insallah

Yorum

• hakancan07
            Yeni Üye
            • 09 Ekim 2013
            • 10

sayın hakimbayram içeride ulutaşlarla ne konuştuğunuzu bizlerle paylaşabilirmisiniz

Yorum

• anarat
              Katılımcı
              • 13 Eylül 2013
              • 86

[QUOTE=hakimbayram;509827]
              anarat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              valla ben dün kale seramikin ayrılma formunu baz alarak üzerinde degişiklik yaparak yani memsa olarak degiştirdim formu info memsa diye başlayan mail adresine gönderdim lakin açıklama yapıldıgı zamanda iadeli gönderecegim faik mail yoluyla olur dedi toplantıda ancak garantili olanı posta yada elden
              lakin hala açıklama yapılmaması enterasan bekliyoruz 10 iş günü acaba açıklamadan sonramı yoksa genel kuruldan sonramı

bayram hocam bilgin varmı lütfen son gelişmeleri paylaşalım saygılarımla[/QUOTEdostum bende telefon ettim emel hanımla görüşemedim ama aldığım bilgiye göre bugün yada yarın bu konu ile ilgili genel kurul onay kararı kapta yayınlanır ve 10 gün içersinde teslim edildikten sonra verdiğin hesaba paranın yatacağı söylendi
              hocam cevap geldi bayramdan sonraya kaldı inşaallah bir yamuk olmaz olursa zaten ödemelerde otamatikman genel kurul iptali ve gözaltı olur lakin faik bunu göze almayacak ancak benim merakım bu sürede hısse nereye kadar çıkacak

Yorum

• hakimbayram
                Katılımcı
                • 11 Eylül 2013
                • 135

hakancan07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                sayın hakimbayram içeride ulutaşlarla ne konuştuğunuzu bizlerle paylaşabilirmisiniz
                hakancan kardeşim kimse ile içeride bişey konuştuğum falan yok öyle insanları yönlendirecek ithamlarda ve yönlerdirmelerde bulunma kiminle nerede ne konuştuğumuzu herkes orada gördü her dakika orada idim ve ben istemeye istemeye beni orada durma müdahil edip sonra suçlamaya kalkmayın... herkese benim divan heyetine seçilmemi istedi ben karşı çıkmama rağmen zorladılar ve sen orada idiysen ve bu kadar aklın vardı neden çıkıp sen yatırımcıya önderlik etmedin .... ayrıca ben 20 bin tl zararla çıkabiliyorum ama bu kağıt şuan da hesabımda 40 bin tl zarar gösteriyor o zaman karşıla benim 20 bin tl zararımı yada adam 30 dan 32 den girmiş 47 den ayrılmaya gelmiş zaten o zaman al o hisseyi sen ver adama parayı sende o hisse ile şerh koy oradan aklınca bişeyler tutturup millete bok atmaya kalkıyorsun... benim telefonum her yerde var orada da herkesin gelmesine sebep olduk sen neden bahsediyorsun kalkmış burada bana faiğin adamı muhabbeti yapıyorsun asıl sen bu yatırımcıya aklınca kendi çıkarına göre yönlendirerek zarara sokuyorsun... kimse senin zararına göre değil kendi zararına göre hareket eder bize göre bu zararla çıkmak ve kağıdım gözlatına gitmemesi mantıklı olan şeydi senin maliyetin yüksek ise allah sabır versin ama burada elinde bir lot olmayan kişilerin ağzına bakıp genel kurula gelmeyen kişilere git sor sen o soruları ben faiğin adamı olsaydım tamda onların dediğini söylerdim kusura bakma kardeş

Yorum

• siname
                  Bağımlı
                  • 18 Eylül 2013
                  • 1034

ben ilk genel kurula gitiğimde spek olduğum söylenmiş ben güldüm ikinci genel kurula gitiğimde çoğunu tanıdım hata genel kurula 10000 lotla ankaradan gelen bile vardı ve sizde kaç lot vardı acaba forumdan sürtüştüğüm insanlardan özür dilemek zorunda kaldım hata helalik istedim çünki insanları tanımadan itham etmiştim ve hiç birinizle tartışmak istemiyorum ve ben zararla çıkıyorum bu hiseden maliyetim 0,7 spek olarak düşündüğüm insanlarìn hiçte öyle olmadığını gördüm

Yorum

• hakimbayram
                    Katılımcı
                    • 11 Eylül 2013
                    • 135

aynen katılıyorum elinde 1 lot dahi olmayan insanların zararda olmayan kişilerin kalkıp bizim gibi büyük zararda olan kişilere saçma sapan iftiralar atması kabul edemeyiz oraya gelen her arkadaşımız kendi zararına göre hareket etti karı olanda kendi karına göre hareket etti... istedikleri yere şikayet etsinler günlerce haftalarca genel kurula katılın diye herkese çağrı yaptık bu sizin için daha karlı diye söyledik isterseniz gene ayrılmazsınız dedik kendinizi garantiye alın dedik, şimdi kalkıp gelmeyenler aklınca spk ya yok bimere şikayette bulunuyorlar bize çamur atmaya kalkıyorlar inanın bu genel kurula gelmeyenler yeni yapılacak genel kurula da gelmeyecekler sadece kıskançlıklarından yapıyorlar onları yanlış yönlendirenlerden değilde doğru yönlendirenlere aklınca saldırıp bişey elde edeceğini sanıyorlar .... acaba sizi yönlendiren gitmeyin diyen bu genel kurul iptal olacak gözaltına gidecek batacağız diyenler neden gelmedi ve orada sizin yanınızda olmadı... bu işe el insaf be kardeşim derler gelen herkese helal olsun gelmeyen üç kuruş yol parasını vermeyi zarar olarak görenlerede geçmiş olsun

Yorum

• hakimbayram
                      Katılımcı
                      • 11 Eylül 2013
                      • 135

arkadaşlar bu hisse analiz ve borsayorum sitelerinde genel kurula katılan biz arkadaşlarımızı töhmet altına alacak yazılar yazıyorlar gerekli şekilde düzgün üslup ile cevap verip bu kişileri ve bu sitelerde bu tür ithamlarda bulunmalarından dolayı kişileri spk ya ve diğer yetkili yerlere yazalım şikayet edelim ... klavyeden delikanlılık yapıp hem genel kurula gelme cesaretini göstermeyen hemde vekalet yollamayanlara hakkettiği cevabı verelim

Yorum

• cirkinn
                        Yeni Üye
                        • 13 Eylül 2013
                        • 42

evet bende ordaydım 37000 lotla geldim hakim bayram üstadı biz divan üyeliğine getirdik.istisnai birkaç kişi hariç en az 90 kişi hem zamandan zarar (en az 2.5yıllık)hemde paradan zarar ettik.tek tesellimiz tahta halen 029 da.faik öyle oyla gelmiştiki herhalikarda 2/3'ünü hazırda bulunduruyordu.istediği kararı istediği şekilde çıkarırdı.eleştirmeyecen eleştireceksen orda olmak gerekirdi diye düşünüyorum.tuhaf olan üstatlarım,12000 yatırımcısı olan bu hisseye 105 kişinin katılmasıydı bence.Okadar ahkam kesen yorum yapana baktım sadece bizleri bilgilendiren 3-5 kişinin orda olması üzücüydü.ben yinedeüstatlara (EXİTUS123,HAKİM BAYRAM,KAROT43,ERENDİZ)e bilgilerini becerilerini,araştırmalarını bizlerle paylaştıkları için teşekkür ediyorum.

Yorum

• ayhan53
                          Rallici Başkan
                          • 27 Nisan 2009
                          • 2657

konuya çok karışmak istemem
                          ama bir iki şeyde kendimce yazayım elimde atıyorum 30-31-32 maliyetli memsa olsa ve genel kurula katılmış olsam oyumu kesinlikle ayrılmaktan yana kullanırdım
                          adamın elinde bedelli, muhabbeti var ne diye kendimi riske atayım hatta elimde 42-43 maliyetli kağıt bile olsa hakkımı ayrılmadan yana kullanırdım

bunun içinde bana laf söylemeye kimsenin hakkı olamaz. ben kendi paramı yönetecek zeka ve yeteneğe sahibimdir. söyleyenleride pek takmam. benim paranmı onlarmı yöneteceke benmi yöneteceğim

diğer seçenek elimde diyeli,mki 1 maliyetli memsalar var bu durumda ne yapabilirim diye düşündüğümde ben gene 47 den ayrılma hakkımı kullanırdım birde bedelliye girip 1 tl etmeyen bi kağıda üstüne birde paramı vereceğim ha ben bu kadar zararı göze alamam elimde tutacağım diyorsamda cebimdeki paraya bakardım bedelliyi karşılayacak param varmı yoksa kağıtlarımın bir kısmını satıptamı bedelliye katılacağım. üstelikte faik denen bu şlahsın açgözlülük edip kağıdı yıllarca bu seviyelerde süründürmeyeceğinin garantisimi var.

ha diyelimki ben 1 tl maliyetli kağıtlarımı 47 den vermedim elimde tuttum. bu durumda da aldığım karar beni bağlar. bu karardan kimse sorumlu değildir.
                          kalkıpta birilerine akrdeşim 47 den neden ayrıoldınzı oyunuzu neden o yönde kullandınız. beniş neden sattınız demem. bu kağıdı alırken herhalde oyunu ayrılacağım yönünde kullanan adama sorarak almadım.

eğer ona sorarak almışsam ben yatırımcı falan değilim. düpedüz salağımdır. alınterimle kazandığım paraları tanımadığım birilerinin lafına kanarak götürüp memsaya yatırmışsam bana kazık bile soıksalar az gelir.
                          [B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
                          M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]

Yorum

• Sıfır
                            Aktif
                            • 11 Eylül 2013
                            • 275

Padişahım sen çok yaşa......

Yorum

• Sıfır
                              Aktif
                              • 11 Eylül 2013
                              • 275

Sıfır Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              Padişahım sen çok yaşa......
                              Padişahtan bahsetmişken.... eğer padişah olsaydı.... eminimki şöyle bir karar verirdi....

TEZ FAİKİN KELLESİ KESİLE....

Yorum

• ACEMİ
                                Katılımcı
                                • 12 Eylül 2013
                                • 153

bilgisi olan arkadaşların dikkatine ;
                                sanırım biraz ince bır konu,
                                diyelimkı hisselerimizı şirkete satma hakkını kullandık. satan arkadaşların rüçhan hakları varmı. gerçi normal
                                olarak borsada satmış olsaydık bu hakkımız olmayacaktı. ancak eksiltim ve artırm eşanlı olacak ve nezaman
                                gerçekleşeceğine dair bilgi yok. sonuçta böyle bir hakkımız olacakmı olmayacakmı.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information