MEMSA Mensa Mensucat

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • hakimbayram
    Katılımcı
    • 11 Eylül 2013
    • 135

sayın kardeşim böyle birşey mümkün değil buna kimse vet demeyeceği gibi spk da hayır der o yüzden bu tür şeyler dile getirmenin huzursuzluk yaratmaktan başka birşey yaratmaz zaten kanun açık 10 gün içersinde ayrılma başvuruları yapılır ve takibindeki 10 gün içinde de ödemeyi yapmak zorundadır yani bu işin dönüşü yoktur ...

Yorum

• mustafa_197458
      Katılımcı
      • 12 Eylül 2013
      • 97

vietnam Nickli Üyeden Alıntı
      Degerli Memsa Ytırımcı Arkadaslarımız
      MENSA AŞ Devirleri yapılması düşünülen 13,150 pay sahipli 0,46-0,47 alım opsiyonlu hisselerin şirketin nakit akısı sağlayamaması sebebi ile senet karşılığı 4-6-8-10 ay vadeli 4 eşit taksitte ödeme yapılması senet karşılığı devir yapılacaktır die 22-10 -13 tarihinde kap a haber düşmesi durumunda siz mensa yatırımcı arkadaşlarımızın tepkisi nasıl olur tek çare vadeli alım opsiyonu uygulanırsa spk tüzügüne uygun bir maddeden yola çıklarsak ESAS KARAR.20145-4588 NOLU a bendin C fıkrası.Saygılarımızla...
      pardon kim soruyor

Yorum

• hakimbayram
        Katılımcı
        • 11 Eylül 2013
        • 135

vietnam dostum senin burada yeni yazdığını biliyorum genel kurulada katıldığını söyledin sen beni tanıyorsun ama ben seni çıkaramadım eğer konuştuysak zaten genel kurulda seni tanıyabilirim eğer mümkünse teldende konuşabiliriz irtibatlaşabiliriz.... yanlız bu söylediklerin olması mümkün olmayan şeyler ki zaten spk nın bu kadar açık gözaltına alırız dediği şeye sen genel kurulda dile getirmediğin ve karara bağlamadığın şeyi genel kuruldan sonra ortaya atamazsın yani böyle birşeyin olması imakansız ki böyle birşey hem faiziyle ödeme noktasına kadar gider hemde senetle hisselerini kimse vermez ve genel kurul tamamen geçersiz olur o yüzden bu söylentilere inanma derim orada zaten faik ulutaşta kendisi belirtti zaten süreleri bu sürelerin dışına çıkılamaz dedi hatta bize bu süreci mümkün olduğunca kısa sürede sonuçlandırıcaz dedi o yüzden nereden duyduysan veya haber kaynağın kimse yanlış bilgilendirmiş bu olay ortamı tekrardan gerginleştirip şikayetleri çoğaltır ki bu şirketin en son isteyeceği şey herşey tam yoluna girmişken.... sen şimdi kabul edermisin böyle bir ödemeyi kim kabul eder ben parayı taksitlemi yatırdım ki benden de taksitle alacak...:-))

Yorum

• siname
          Bağımlı
          • 18 Eylül 2013
          • 1034

Degerli Memsa Ytırımcı Arkadaslarımız
          MENSA AŞ Devirleri yapılması düşünülen 13,150 pay sahipli 0,46-0,47 alım opsiyonlu hisselerin şirketin nakit akısı sağlayamaması sebebi ile senet karşılığı 4-6-8-10 ay vadeli 4 eşit taksitte ödeme yapılması senet karşılığı devir yapılacaktır die 22-10 -13 tarihinde kap a haber düşmesi durumunda siz mensa yatırımcı arkadaşlarımızın tepkisi nasıl olur tek çare vadeli alım opsiyonu uygulanırsa spk tüzügüne uygun bir maddeden yola çıklarsak ESAS KARAR.20145-4588 NOLU a bendin C fıkrası.Saygılarımızla...
          sen avukatmısın bendleri fıkraları iyi biliyorsun ya delilerin insanı demir parmaklıklar ardına sokabileceğini bütün mal varlığına el konulacağını hele helede suç işlemek için 3kişiden fazla kişi oldunmu ne olacağını yazda bir görelim içimiz rahatlasın serinleyelim

Yorum

• siname
            Bağımlı
            • 18 Eylül 2013
            • 1034

Degerli memsa yatirimcisi arkadaslarim bayramdan sonra gerceklesecek surecten bahsedeyim bayrram sonra Hesap acilacak 13 milyon hisse alimi 3gun icinde tamamlanacak hisse toparlanir toparlanmaz hemen yukari hareketle alim firsati vermeden 0.49_0.50 bandina tasinacak araligin ilk haftasina kadar bedelli s art azaltimi na kadar 0.63 bandinda gidip gelecek hic kimse 0.26 bedelli olur dusunmesinn .genel kurula katilamayanlar uzulmesin yilbasi sonrasi ocak ayi icerisinde 2.20 seviyeleri halk bankasi anlasmasi volt istiraki fbrikaya ilk etapta 170 isci alimi volt enerjiye 85 isci alimi mayista isci alimi389 ulasacak yani guzel bir 2014 de mensa insaat. Ve volt enerji proje uretim uygulama lariyla parlak bir doneme girecez .bunlar benim hayallerim olsada ytd degildir saygilarimla bayraminiz mubarek olsun degerli memsa yatirimcisi arkadaslarimiz..
            nabız yokluyor içeri girmeyi çokmu istiyon

Yorum

• hakimbayram
              Katılımcı
              • 11 Eylül 2013
              • 135

estağfurullah dostum ancak yazdığın şeyler ne şirketin karına ne de yatırımcının karına olan şeyler çünkü ben bugün şirketin sahibi olsam bu tür birşeyi uzatmanın tamamen aleyhime olacağını düşünüp yatırımcı teklif etse dahi kabul etmem ki... çünkü eğer kağıdın geleceği varsa ve yukarı gidecekse ve bu kadar iştirake para buluyorsa ben öncelikle hisseleri ele geçiriyim diye düşünürüm yani sen olsan öyle yapmazmısın ... ki sen ödemeyi senetle yapmaktan bahsediyorsun ödemediğin hissenin ne hakkını sana verirler nede bu kararların spk dan onaylanmasını kabul ettirebilirsin... hatta ve hatta bunun genel kurulda teklif edlip oylanması gerkirdi ki o zaman kimse kabul etmezdi ... zaten ben yönetiminde bu kanaatte olduğunu sanmıyorum teklif etsende kabul etmezler bence hem faiz hemde riski olan birşey diyelimki kağıt yükseldi millet satmaz kendi başkasına satmak ister daha yüksekten yatırımcıya parayı ödemediğin içinde iştirakler ve bölünme olmaz ki bununiçin spk kanunlar açık ve net ya oluru sıfır bir durum bu

Yorum

• hakimbayram
                Katılımcı
                • 11 Eylül 2013
                • 135

zaten bu süreç devam ediyor ki spk nın yapmış olduğu bir suç tespiti var ve suç duyurusunda bulundu hatta yasaklama getirdi .... hemde en riskli yerde ve yerden mems1 hissei olna ben benim gibi kişiler hemen dava açıp haklarını fazileri ile birlikte alacak demektir bunu bekliyor çoğu kişi yani benim 50 bin lotum vardı mes1 den tamamen aykırı bir şekilde birleşme ve usulsüzlükler oldu ve bu konuda spk da tespitlerde bulunup suç duyurusu ve ceza verdi hatta savcılığa sevk etti ... bizde zaten konu ile ilgili iyi bir avukat bulduk zaten konun uzmanı ki bununla ilgi harekete geçmemiz yakın ama diğer hisselerimin devrini yapıcam sadece memes1 den kalan hisselerim oranınada elimde bırakıcam çünkü yasal yoldan zararlarımızı faiziyle alma yoluna gidicez ki bizim işimiz memsa ile çok daha olacak senin anlayacağın... şimdi sen faik ulutaşın yerinde olsan bu genel kurulda alınan kararları zamana yayarmısın işi dallandırıp budaklandırırmısın ben olsam başvuranın parasını aynı gün yatırırım hemde dakkası dakkasına

Yorum

• siname
                  Bağımlı
                  • 18 Eylül 2013
                  • 1034

vietnam seni tanımıyorum ve bir öle bir böle söylemlerde bulunduğun için ve birden önümüze bir şeyler koyuyorsun seni nabız yoklayan biri olarak algıladım sadece bir uyarıda bulundum o kişiye sana değil anladınmı ve faik buraları takib ediyor ve içimizde onun yerine konuşanlar var

Yorum

• hakimbayram
                    Katılımcı
                    • 11 Eylül 2013
                    • 135

vietnem kardeşim özeline tlefon numaramı mesaj olarak attım eğer bizimle yorumlarını paylaşmak istersen arayabilirsin .... sinema kardeşimede biraz hak ver kim olsa bu şekilde düşünür o yüzden birbirimizi kırmamak gerekir ...

Yorum

• cirkinn
                      Yeni Üye
                      • 13 Eylül 2013
                      • 42

hakimbayram Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      vietnem kardeşim özeline tlefon numaramı mesaj olarak attım eğer bizimle yorumlarını paylaşmak istersen arayabilirsin .... sinema kardeşimede biraz hak ver kim olsa bu şekilde düşünür o yüzden birbirimizi kırmamak gerekir ...
                      orda olmayan arkadaşlara;karaot hakimbayram exitus123....gibi birkaç arakadaşın bilgilendirmesi sonucu büfemi kapatıp mersinden geldim.gk da hakimbayramın çaba ve emeğini gördüm .tekrara teşekkür ediyorum.ancak ordaki ortamda yapılabileceğin en iyisini yaptı.ve yine kendisinden fedakarlık yaparak.(47den değide 46 dan vererek)kısacası arkadaşlar,gk den önceki yazdıklarını görmüyorsunuz,gk den sonra olanları sanki memsayı hepsini o yemiş gibi eleştiriyorsunuz.gelecektin gk ya eksiğini yazıp eleştirini yapamaya hak kazanacaktın diye düşünüyorum.saygılar.

Yorum

• hakimbayram
                        Katılımcı
                        • 11 Eylül 2013
                        • 135

genel kurula katılıp ya da vekalet göndererek çağrımıza katılan ve oradaki çabalamalarımıza destek veren aynı zamanda da tüm forumlarda destek veren arkadaşlara çok teşekkür ederim inanın çok ağır ithamlarda bulunup bilnçsizce art niyetli olarak yazılan yazılar yazıldı hakkımızda çokta üzüldüm inanın bu yazılanlara ama beni orada tanıyan ve telefonla görşüp bilgilerimizi paylaştığım arkadaşlarım desteklerini hiç eksik etmediler çok teşekkür ediyorum hepinize.... eleştiren arkadaşların yapmış olduğu en büyük mantık hatası eğer biz zaten patronun adamı satılmış insanlar olsak neden insanları oraya toplamaya çalışalım zaten eğer böyle bir niyetimiz olsa kimseyi genel kurula çağırmazdık gider kendimiz ayrılma hakkımızı kullanırdık ne bizi kimse tanırdı ne de biz kimseyi tanırdık o yüzden bir defa genel kurul nedir neden yapılır katılım ne anlama gelir bilmeyen kişiler anlamsızca eleştirilerde bulunuyorlar ... ayrıca orada bizim kimseye ayrılma ya da ayrıl deme gibi bir lüksümüz yok birde orada çoğu arkadaşımızın maliyeti 40 ın altında olanları bile birlik ve beraberliğimize kattık bizimle beraber hareket etmelerini sağladık yoksa kârda olan insanlar bize şunuda kalkıp diye bilirlerdi banene kardeşim sizin zararınızdan bizde mi sordunuz girerken ben paramı tanırım siz ne haliniz varsa görün dese kim ne diyebilir allah razı olsun onlarda bizimle beraber hareket edip çoğuda maliyeti düşük olan kişilerin var olduğunu bilerek kendileri 0,46 dan ayrılmayı kabul ettiler... onlara da teşekkür ediyorum oraya gelmeyen elinde bir lot dahi olmayan gerçek isimlerini bile yazamayan meçhul insanlar değildik bizler zaten eleştiriyide bu insanlar yapıyorlar, bizde diyoruz ki size 3 ay boyunca katılın hakkınızı alın 0,26 dan ayrılmayın bedelliye katılırsanız bu kadar zarar edersiniz diye yazılar yazdık spk dan tutunda biste kadar her alanda büyük mücadele verdik kısmen haklarımızı kazandık neden bu çağrılarımıza kulak vermediniz .... hatta şimdi kalkıp spk ya şikayet etme cüreti gösteriyorlar bilip bilmeden zaten o gün orada spk tarafından genel kurulda görevli müfettiş vardı hükümet komseri vardı yatırımcı vardı genel kurul üyeleri vardı sadece şimdi burada veryansın eden elinde lot olmayan varsa bile konu hakkında sağlam bilgi edinemeyen kişiler yoktu...şimdi onlara bizim sorma hakkımız yok mu arkadaşlar siz niye gelmediniz?

Yorum

• gokalp80
                          Tecrübeli
                          • 11 Eylül 2013
                          • 522

sayn forum üyeleri gk katılmayıp gk katılanları ve bayram hocamızı sağda solda haksızca eleştirenler yok patronun adamı vs şekilde eleştirenler önce kendilerine bakmalı hem gk katılmayıpı hemde orada yaşananları haksızca eleştirmesinler o zaman adama sorarlar sen ne yaptın bayram hocam sabahın erken saatinden akşam gk bitinceye kadar kendisi için değil tüm katılan ky için gayret gösterdi çabaladı ALLAH razı olsun poara kazanılır kaybedilir ama Bayram bey gibi bir dosta arkadaşla tanışma fırsatı verdi bu memsa belkide bunun en büyük + sı bu şekildeki kardeşlik olsa gerek...selamlar

Yorum

• mustafa_197458
                            Katılımcı
                            • 12 Eylül 2013
                            • 97

Sayın vietnam,
                            siz toplantı başlamadan önce çıkan gerginlikte faik in avukatını ve muhasebecisini de dışarı çıkmaya zorlayan takım elbiseli avukat mısınız ??
                            Mahsuru olmayacaksa cevaplayınız lütfen. Daha iyi tanıyabilmek için soruyorum ziraa dikine dikine yorumlarınızı tam algılayamıyorum.

Yorum

• Sıfır
                              Aktif
                              • 11 Eylül 2013
                              • 275

Hepinize SELAM

Genel kurula gelen tüm arkadaslarımıza tesekür eder saygılarımı sunarım.Hakkımızı oy kullanarak haklılığımızı ispatladık.Patron ve yatırımcı sert baslayan 4 yılın stresini 7 saat 21 dakikada iki tarafın çıkarları çerçevesinde eşit ve demokratik baskı olmadan adilce çözdük. Hakinm bayram bey oy istivleme arşiv ve sayım memuruydu. biz seçtik. herhangi bir haksız ve yalnıs kullanım usulsüzlük olmadı imzasıd her tutanakta var fakat dr lakaplı bir arkadasımız genmel kurulda aslı astarı olmayan fotokopi belgeleri ile sürekli iptali için ayak altına tezek attı spk gözetmeni bu olumsuzlukları rapor etmiştir. HAKİM beyın davranısı ve yönetimi sayesinde genel kurul karara bağlandı . eğer hakim bey toplantıda olmasaydı kesinlikle GÖZALTI PAZARINDAYDIK .kesinlikle.Şimdi patron ben olsaydım bedelliden sonra toparlanacak olan 38 m 768 bin nakit finansmanını uluslar arası borsada boing firmasında yatırıma dönustursem daha karlı bir yatırım olmazmıydı daha sonrada burdaki kazancımı firmama aktarsam hiç masraf ssk işçi tazminat doğalgaz vs olmadan daha kazançlı olmazmıydı . belki yatırımcı olarak hayal ettım .saygılarımla...
                              Getti... exitus123, mardin, taha06, geldi vietnam...

atalarımız ne demiş ........ ***ün davası olmaz...bırakın artık genel kurulu...SPK incelesin dağrumu yanlışmı... ne için maaş alıyorlar...

vietnam toplantıya katıldığına göre eskisin.... hadi bakalım....senin amacını merak ediyorum... yazdıkça anlarım merak etme...

Yorum

• karot43
                                Çalışkan
                                • 17 Mart 2013
                                • 2534

merhaba arkadaşlar...)
                                nerede kalmıştık...?
                                AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
                                GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE

Yorum

Working...
                                X

Debug Information