MEMSA Mensa Mensucat

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • ayhan53
    Rallici Başkan
    • 27 Nisan 2009
    • 2657

karot43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bilmeyen varsa benimde numaram. ...sabah okuldayım,öğleden sonra ararlarsa sevinirim...!!!
    telefon numaralarınızı lütfen özelden verin.
    [B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
    M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]

Yorum

• selim77
      Yeni Üye
      • 10 Ekim 2013
      • 8

iyi akşamlar
      ayrılma hakkını kullanım başladı mı? yoksa şirketten haber mi verilecek şu şekilde ayrılma olacak diye.
      ayrılma hakkı beyanname formu falan yok memsa.com.tr de

Yorum

• karot43
        Çalışkan
        • 17 Mart 2013
        • 2534

Günaydın arkadaşlar...))
        ayrılma hakkını kullanacak arkadaşlar acele etmesin, önünüzde daha 9 iş günü falan var...ama bu durumu çalıştığınız aracı kurumlarla görüşün,nasıl olacağını öğrenmeye çalışın...
        kağıdın önümüzdeki günlerdeki hareketlerine bakalım...aşağı ve yukarı fiyat hareketleri olabilir...durumunuzu ona göre değerlendirmeniz daha yararlı olabilir...
        ben son iki güne kadar beklemeyi düşünüyorum,tahdadaki duruma göre hareketimi belirleyeceğim...!!!
        eğer kağıt,0,26'yı aşağı yönde kırarsa ayrılma hakkımı kullanırım...yoksa ben ayrılma hakkımı kullanmayacağım...!!!
        beklentim,spk'nın bölünme fiyatını 0,47 olarak açıklaması...bu durumda tahtada hareketli günler olabilir...!!!
        herkes elbette durumunu özgün koşullarına göre ayarlamalıdır...bunlar kişisel düşüncelerimdir,yatırım önerisi kesinlikle olamaz...!!!
        herkese iyi günler...!!!
        AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
        GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE

Yorum

• karot43
          Çalışkan
          • 17 Mart 2013
          • 2534

selim77 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          iyi akşamlar
          ayrılma hakkını kullanım başladı mı? yoksa şirketten haber mi verilecek şu şekilde ayrılma olacak diye.
          ayrılma hakkı beyanname formu falan yok memsa.com.tr de
          çalıştığın aracı kurumla bir görüşsen iyi edersin...
          AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
          GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE

Yorum

• andiç75
            Katılımcı
            • 11 Eylül 2013
            • 91

Ola gardaşlar ecele etmeyin gettiz işi ayarladız 0.46 yada 0.47 den itelediniz. Şimdi biraz bekleyin. Duruma bakın. Zeten daha şirketten açıklama geldiği yok. Alttan alanlar malı kakaladı alamayanlar ise içeri girdi. Bundan sonra daha dikkatli olun. Yazılıyor günahtır cebiZde bir gaç guruş paraz var onide bele elemanlara gaptırmayın. Vesselam.

Yorum

• hakancan07
              Yeni Üye
              • 09 Ekim 2013
              • 10

siname Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              aq yum ne halt yerse yesinler maliyetim yüksek onları asla vermem ne anasının. ............ alınırsa alınsın üç senedir biz götümüzü yırtıyoruz son günümü bulmuş
              ..

Yorum

• hakancan07
                Yeni Üye
                • 09 Ekim 2013
                • 10

siname Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                iznimide aldım gene istanbul yolcusuyum salı günü 0,47den vermek için deyil tabiki
                yorumsuz kardeşim

Yorum

• ACEMİ
                  Katılımcı
                  • 12 Eylül 2013
                  • 153

Ayrılma
                  hakkının kullanılmasına ilişkin işleyiş süreci, fiyat ve ilgili işleme ilişkin
                  alınan yönetim kurulu kararı bağımsız yönetim kurulu üyelerinin oyu da belirtilmek üzere
                  KAP’ta açıklanır.
                  Payları Borsada işlem görmeyen şirketlerin yönetim kurulu kararı ise
                  Kurulumuz ve ortaklık internet sitesinde açıklanır.
                  Genel kurul toplantısına katılıp da olumsuz
                  oy kullanan ve muhalefet şerhini toplantı tutanağına işleten pay sahiplerine ortaklık tarafından
                  ayrılma hakkının kullanımını temin etmek için hazırlanacak form
                  genel kurul gündemiyle
                  birlikte kamuya duyurulur. Bu formlar genel kurul toplantı tarihinden itibaren 10 iş günü içinde
                  iadeli taahhütlü
                  ve
                  noter tasdikli olarak ortaklığa gönderilir. Ortaklık, formun kendisine
                  teslimini izleyen 10 iş günü
                  içerisinde payların devri karşılığında ödemeyi yapar. Ödemenin
                  geç yapılması halinde yasal faiz işletilir.
                  (6
                  ) Genel kurulların birleşme ve bölünmeye ilişkin olarak verdikleri kararlar, ayrılma
                  hakkını kullanacak pay sahiplerine yapılacak ödemeler tamamlan
                  madan tescil edilemez

Yorum

• ACEMİ
                    Katılımcı
                    • 12 Eylül 2013
                    • 153

ACEMİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    Ayrılma
                    alınan yönetim kurulu kararı bağımsız yönetim kurulu üyelerinin oyu da belirtilmek üzere
                    KAP’ta açıklanır.
                    oy kullanan ve muhalefet şerhini toplantı tutanağına işleten pay sahiplerine ortaklık tarafından
                    genel kurul gündemiyle
                    birlikte kamuya duyurulur. Bu formlar genel kurul toplantı tarihinden itibaren 10 iş günü içinde

iadeli taahhütlü
                    ve
                    (6
                    ) Genel kurulların birleşme ve bölünmeye ilişkin olarak verdikleri kararlar, ayrılma
                    madan tescil edilemez

olan oldu yukarıdaki konuyu lütfen atlamayın

Yorum

• ACEMİ
                      Katılımcı
                      • 12 Eylül 2013
                      • 153

jdanovan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      hakim arkadasima gonulden tskler. Hepimizin sesi oldu orda.

Durum iki kelime ile su:
                      30 m2 lik odada 105 kisi. Dusunun. Patronlar bu kaosu bilerek planladi ve kaosdan faydalandi. Olay budur. Bu ortamin her dk sini yonetmeyi becerdiler bagiran ky lerin ortaminda. Ister istemez guclu cikan sese yoneldi tum koyunlar cobanin isliginda. 47 46 derken patron 47 deyince alkis bile koptu.

Bu ortama hayir dersen ne olacakti.. Kim dinleyebilecekti. Bi sekilde hipnoze olduk ve imzaladik.

Uzaktan konusulamaz. Durum bu.

Simdi spk nin kararini bekleyecegiz. Inaniyorum ki oraya glmeyenler icinde 47 yi sart kosacak.
                      raporlarında kullanılan d
                      eğerleme yaklaşım
                      larının
                      işleme
                      taraf
                      tüm ortaklıkları
                      için aynı esasa
                      dayalı olması gerekmektedir.
                      Toplantı nisabı
                      MADDE
                      8

(1)
                      Birleşme/B
                      ölünme kararlarının genel kurulca kabul edilebilmesi için,
                      esas sözleşmelerinde açıkça oran belirtilmek suretiyle daha ağır nisa
                      plar öngörülmediği
                      takdirde, toplantı nisabı aranmaksızın,
                      halka açık ortaklıkların
                      genel kuruluna katılan oy
                      hakkını haiz payların üçte ikisinin olumlu oy vermesi şartı aranır. Ancak, toplantıda sermayeyi
                      temsil eden oy hakkını haiz payların en az yarısının hazır bulunması hâlinde, esas sözleşmede
                      açıkça daha ağır nisaplar öngörülmedikç
                      e, toplantıya katılan oy hakkını haiz payların
                      çoğunluğu ile karar alınır.
                      Bu işlemlerde, TTK
                      nın 436 ncı maddesinin birinci fıkrasına göre
                      taraf olan ortaklar bu işlemlerin onaylanacağı genel kurul toplantılarında oy kullanamazlar. Bu
                      fıkrada belirtilen n
                      isapları hafifleten esas sözleşme hükümleri geçersizdir.
                      Ayrılma hakkı ve kullanımı
                      MADDE
                      9

(1)
                      Birleşme/B
                      ölünme işlemlerine ilişkin genel kurul toplantılarına katılan
                      ve olumsuz oy kullanarak muhalefet şerhini toplantı tutanağına işleten
                      halka açık ort
                      aklık
                      pay
                      sahipleri paylarını ortaklığa satarak ayrılma hakkına sahiptir. Pay üzerinde intifa hakkı
                      bulunduğu ve oy hakkının intifa hakkı sahiplerince kullanıldığı hallerde intifa hakkı sahibi
                      ayrılma hakkını kullanamaz. Bu durumda pay sahibi ayrılma hakkı
                      nı kullanmak için genel kurul
                      toplantılarına katılarak ilgili işleme karşı olumsuz oy kullanarak muhalefet şerhini toplantı
                      tutanağına işletmek zorundadır.
                      (2) Pay sahibinin genel kurul toplantısına katılmasına haksız bir biçimde engel olunması,
                      genel kuru
                      l toplantısına usulüne uygun davet yapılmaması veya gündemin usulüne uygun bir
                      biçimde ilan edilmemesi hâllerinde, genel kurul kararlarına muhalif kalma ve muhalefet şerhini
                      tutanağa kaydettirme şartı aranmaksızın birinci fıkra hükmü uygulanır.
                      (3) İşlemle
                      rin görüşüleceği genel kurul toplantısının gündeminde, bu kararlara
                      muha
                      lif
                      oy
                      kullanacak pay sahiplerinin ortaklıktan ayrılma hakkının bulunduğu hususu ile bu hakkın
                      kullanılması durumunda payların ortaklık tarafından satın alınacağı bedel yer alır.
                      (4)
                      Birleşme/bölünme işlemlerinin gerçekleşmesi, bu işlemin görüşüleceği genel kur
                      ul
                      toplantısı sonucuna göre ayrılma hakkı kullanımları sonucunda ortaklığın katlanmak zorunda
                      kalacağı maliyetin belirli bir tutarı aşmaması şartına bağlanabilir. Ancak bu imkandan
                      yararlanabilmek için; azami maliyet tutarının ayrılma hakkı kullanım fiyatı
                      ile birlikte genel
                      kurul gündeminde açıklanmış olması ve genel kurulda, ayrılma hakkı kullanım süresi bitmeden
                      yeni bir genel kurul onayına gerek kalmaksızın işlemden vazgeçme konusunda yönetim
                      kuruluna açıkça yetki verilmiş olması zorunludur.
                      (5)
                      Ayrılma
                      KAP’ta açıklanır.
                      genel kurul gündemiyle
                      iadeli taahhütlü
                      ve
                      (6
                      madan tescil edilemez

Yorum

• selim77
                        Yeni Üye
                        • 10 Ekim 2013
                        • 8

karot43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        çalıştığın aracı kurumla bir görüşsen iyi edersin...
                        aracı kurum şimdilik herhangi bir bilgi yok. firmayı arayın dedi.

Yorum

• cirkinn
                          Yeni Üye
                          • 13 Eylül 2013
                          • 42

belge

şimdi görüştüm( emelinde yardımcısıymış)en geç yarın kaptan takip edin diyor.

Yorum

• lidaki
                            Katılımcı
                            • 12 Eylül 2013
                            • 88

Doktor nerelerdesin öldünmü kaldınmı.Gnl kurulda neler oldu senin yorumun önemli benim için.

Yorum

• Misafir

Basvuru içeriği:Sayın spk yetkilisi yaklaşık 2 senedir memsa holding yatırımcısıyım. 08.10.2013 tarihinde yapılan yönetim kurulu toplantısında uygulanan bir kaç husus hakkında yanlış uygulama olduğu kanaatindeyim.Toplantı gündem maddelerinde belirtilen 2 milyon tl lık yapılacağı duyurulmuş ve gelen yatırımcıların fazla olması gerekçe gösterilerek 7 milyon tl çıkarılmış.Bu olaydan diğer yatırımcılara bilgi verilmemiştir ben van ilinde oldugumdan hem uzak hemde bu olay 2 milyon ile çözülmez diye toplantıya katılmadım ancak toplantı tarihine kadar ortalama 0.30 tl fiyat ile hisse alan kişiler toplantıya gelerek 0.46 ve 0.47 den hisse senetlerini satmışlardır.Bu şekilde gündemin maddeleri yapılarak yapılan toplantı kararlarının iptal edilerek.Herkesin bildiği gördüğü gündem maddeleri ile toplantının tekrar edilmesini yada 0.47 den ayrılma hakkının diğer yatırımcılara da tanınmasını talep ediyorum.
                              CEVABEN : Halka açık şirketlerin faaliyetleri ve mali tabloları Kurulumuzun ilgili birimleri tarafından izlenmekte, Kurulumuza ulaşan ihbar ve şikayetler de dikkate alınarak gerekli görülen hallerde ayrıntılı inceleme yapılmaktadır. Yapılan incelemeler sonucunda suç unsuru tespit edilmesi halinde ise sorumlular hakkında gerekli yasal işlemler tesis edilmekte ve inceleme sonuçları Kurulumuz haftalık bültenleri ile kamuya duyurulmaktadır.*

Yorum

• anarat
                                Katılımcı
                                • 13 Eylül 2013
                                • 86

valla ben dün kale seramikin ayrılma formunu baz alarak üzerinde degişiklik yaparak yani memsa olarak degiştirdim formu info memsa diye başlayan mail adresine gönderdim lakin açıklama yapıldıgı zamanda iadeli gönderecegim faik mail yoluyla olur dedi toplantıda ancak garantili olanı posta yada elden
                                lakin hala açıklama yapılmaması enterasan bekliyoruz 10 iş günü acaba açıklamadan sonramı yoksa genel kuruldan sonramı

bayram hocam bilgin varmı lütfen son gelişmeleri paylaşalım saygılarımla

Yorum

Working...
                                X

Debug Information