MEMSA Mensa Mensucat

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • mustafa_197458
    Katılımcı
    • 12 Eylül 2013
    • 97

efe-kral Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Elimde 50.000 adet vardı.Genel kurulda vekalette 0.47 den sattım.Elime 23.500 TL geçecek.Abimden 17.500 TL bir aylığına borç aldım.ve şerh konulduğu gün 17.500 TL lik 0.29 dan yeniden 50 bin lot üzeri hisse aldım.Bu işlemden elime 23.500-17.500=6.000 TL geçmiş olacak.Elimde aynı miktarda hisse oldu.Üstelik Abime olan borcumu verdikten sonra elimde 6000 TL de para bana kalacak.Bununla da bedelli parası ödeyeceğim.
    Evet, faik çıkma hakkı için ayrılan 2 milyon olan üst sınırı olağanüstü genel kurulde neden 7 milyona çıkardı sanıyorsunuz.İki tane 7 milyon 14 milyon yapar.Faikte benim yaptığımı yapacak, yada yaptı.Benim elime 6.000 lira geçti.Onun eline 10 milyon TL geçecek..Neden üst sınır değiştirildi.Faik kurnazın ta kendisidir.Bu 7 milyona çıkarma işine itiraz etmeliyiz.Üst sınır 2 milyonu geçmemelidir.Faik şirket parası ile para kazanmamalıdır.
    Sayın efe, faik senin yaptığını yapamaz
    Sen ne yaptın ?? red oyu verdin şerh düştün ayrılma hakkın oldu.
    Patron ve yandaşları evet dediği için senin yediğin kaymağı yiyemeyecekler.
    Ha şunuda söylim 29 dan pahalı almışsın... 26 dan da alabilirdin

Yorum

• efe-kral
      Yeni Üye
      • 13 Ekim 2013
      • 26

Olağanüstü genel kurulda çıkma hakkı üst limiti her iki iştirak için 2 şer milyon iken Faikin teklifi ve kabulü ile neden 7 milyona çıktı.Bunu kabul etmiyoruz.Çünkü faik haksız yolla para kazanmış olacaktır.Bir çok insan üst sınır 2 milyon diye genel kurula katılmamış olabilir.Bunu spk nın sitesinden iletişim adresini bularak özellikle taahhütlü gönderin.Bu olayı şikayet edin.Elinizden sadece 3 TL posta parası çıkacak.Bunun haricinde e-mail, fax her yolla bu haksızlığı kabul etmediğinizi spk ya bildirin.Gözünüzü açın.Yoksa donunuza kadar soyulacaksınız.Faik öyle kurnaz ki, öyle çakal ki, adamı ırmaktan su almaya götürür, su almadan da geri getirir.Ne olduğunu anlayamazsın.

Yorum

• efe-kral
        Yeni Üye
        • 13 Ekim 2013
        • 26

mustafa_197458 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        Sayın efe, faik senin yaptığını yapamaz
        Sen ne yaptın ?? red oyu verdin şerh düştün ayrılma hakkın oldu.
        Patron ve yandaşları evet dediği için senin yediğin kaymağı yiyemeyecekler.
        Ha şunuda söylim 29 dan pahalı almışsın... 26 dan da alabilirdin
        Neye evet dediler.İştiraklerin alınmamasına veya 2 milyon olan üst sınırın 7 şer milyon üst sınıra çıkarılarak 2 iştirakten de çıkma hakkı verilmesine evet dediler.Sen şerh koyanları tek tek okudun mu, kim olduklarını tanıyor musun.

Yorum

• mustafa_197458
          Katılımcı
          • 12 Eylül 2013
          • 97

Hem diyon 47 den ayrıldım hem niye 7 milyon oldu.
          Senin 6 kar ettim kalan 6 da bedelli parası falan yeni yaptığın hesap. Hesabı yaptın ve toplantıya katılmamanın pişmanlığını yaşıyorsun. Burda herkez bağırdı genel kurul için. Gelseydin de az önceki yaptığın hesapların tutsaydı.
          Geçti borun pazarı kardeş!!! Ben ordaydım 47 ye verdim ama 29 dan almadım 26 dan alacam

Yorum

• jiyan
            Yeni Üye
            • 11 Ekim 2013
            • 6

arkadaşlar herkese merhaba.yaklaşık 4 yıldır bu hissedeyim.ilk bedelliye de katılmıştım.maliyetim 120.andıç 3 yıldır ısrarla bu hisseye girmeyin dedi.dinleseydik bu durumlara düşmezdik.geçen ay iptal edilen ve bu haftaki genel kurula katıldım.geçen haftaki genel kurulda hakimbayram hocamı 9 saat boyunca uğraştı.çabalarına bizzat şahit oldum.bu çabaları için hakimbayrama ve verdiği bilgiler için andıça çok teşekkür.sonuçta 60000 tl zararla bu hisseden kurtulacam.arkadaşlar sizden ricam genel kurula katılan arkadaşları rencide edici hareketlerde bulunmamanız.bu hissedeki dalaveralardan öyle dersler çıkardım ki.en kısa zamanda hissedeki arkadaşların zararını çıkarması dileğiyle.şimdiden herkese iyi bayramlar.bu arada ilk ve son kez yazıyorum

Yorum

• efe-kral
              Yeni Üye
              • 13 Ekim 2013
              • 26

sen kimsin ki, sana birşey kanıtlamak zorunda değilim ki,ben ordaydım da demedim. saf mısın.Nesin. Ben ne diyorum sen ne diyorsun.yav istersen bütün hisseleri bedavaya al.Ben faikin oyunundan bahsediyorum.Sen gelmişsin saçmalayıp duruyorsun.

Yorum

• mustafa_197458
                Katılımcı
                • 12 Eylül 2013
                • 97

Geleydinde 47 ye iteleyeydin efeeeee!!!!!!

Yorum

• mustafa_197458
                  Katılımcı
                  • 12 Eylül 2013
                  • 97

1500 km. yol gittim 3 günümü verdim ben

Yorum

• efe-kral
                    Yeni Üye
                    • 13 Ekim 2013
                    • 26

Ben iteleyeceğimi iteledim.sen canını sıkma.Yazdığım yazıyı bir daha okursan benden küfür yemek zorunda kalmazsın

Yorum

• mustafa_197458
                      Katılımcı
                      • 12 Eylül 2013
                      • 97

Sen onu hayal ettin
                      keşkeee dedin

Yorum

• efe-kral
                        Yeni Üye
                        • 13 Ekim 2013
                        • 26

Sen öyle mutlu olacaksan öyle düşün.

Yorum

• efe-kral
                          Yeni Üye
                          • 13 Ekim 2013
                          • 26

sen faikin adamı felan mısın.Faiki şikayet edin deyince hopladın.

Yorum

• mustafa_197458
                            Katılımcı
                            • 12 Eylül 2013
                            • 97

Kardeş benim mutlu olacağım falan yok!! Burdaki herkez gelseydi veya gelebilseydi... Haa ben şimdi kardamıyım? değil anca 26 alırsam geri 47 lere falan gelirse anca zarar çıkacak.
                            Benim kızdığım orada ayrılanlar yanlış yapmış gibi suçlu ilan edilmesi

Yorum

• mustafa_197458
                              Katılımcı
                              • 12 Eylül 2013
                              • 97

efe-kral Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              sen faikin adamı felan mısın.faiki şikayet edin deyince hopladın.
                              :d:d:d

Yorum

• efe-kral
                                Yeni Üye
                                • 13 Ekim 2013
                                • 26

ben de vekaletle ayrılanlardanım.ben kimseyi suçlamıyorum.sadece faikin oyunundan bahsediyorum.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information